Chapter 12 First time

1.5K 86 36
                                    

Věnováno Marti_nkaa

Louis seděl na klíně kudrnáče a mazlil se k němu. Oždiboval a pusinkoval jeho krk. Už se v jeho kanceláři nenudil, když mohl být poblíž Harryho. Harryho přítomnosti. To bylo to jediné, co momentálně potřeboval.

Harry se na druhou stranu snažil pracovat a soustředit, ale s tím nevinným andílkem na klíně to bylo nemožné. Neměl mu to ale za zlé. Někdy musel Louiho políbit na tvář nebo podrbal za oušky, nacož se z Louiho úst ozvalo slastně zavrnění a zachichotání, když ho to zašimralo.

***

Po pár hodinách strávených v kanceláři se vydali domů, což Louis víc jak ocenil. V Harryho práci se mu líbilo, ale přeci jenom tam bylo na něho moc lidí, takže se u Harryho v bytu cítil mnohem lépe. Cestou k autu zase potkali upovídanou zrzku, svalnatého bodyguarda a spoustu jiných lidí, se kterými se Harry loučil. Dokonce potkali i Nialla, který nad nimi zacukroval, pak zavtipkoval a nakonec se s nimi se smíchem rozloučil, pádíc kdo ví kam.

Cesta autem trvala dvakrát déle než předtím, jelikož se všichni vraceli domů z práce a ze škol a tak byly dlouhé zácpy. Mladému páru to ale nevadilo, poslouchali rádio a užívali si přítomnost toho druhého.

Když po dlouhé půlhodině strávené trckáním v koloně se konečně dostavili k Harryho útulnému bytu, kde se po náročném dni umyli a najedli. Teď Harry ležel rozvalený na zádech na jeho posteli a Louis ležel na něm, pusinkujíc celý jeho obnažený hrudník a krk, někdy ho i políbil na rty. Plála mezi nimi taková zvláštní atmosféra, jako ještě nikdy.

Louis měl dneska hravou náladu a tak jazykem obkroužil jednu z kudrnáčových bradavek, načež se pokojem ozval slastní vzdech, který Louis již slyšel ráno. Ucítil, jak každý Harryho sval se napnul a kudrnáč spěšně zachytil Louiho vlasy do pěstí. Louis se nad jeho reakcí nevinně ušklíbl, načež Harryho bradavku skousl, avšak tak aby ho to moc nebolelo a jen přinášelo slast.

"Louis," vydechl Harry chraptivě.

Mokrými polibky se dostal až k Harryho slastí sevřené tváři. Harry se zadíval do nebeských očí, jež momentálně byly poněkud tmavší. Najednou ho neviděl jako to nevinné, vystrašené kotě. Chvíli i přemýšlel, jestli to vůbec je on.

Natáhnul se, aby mohl políbit jeho úzké, sladké rty. Rázem byly jejich pozice vyměněny. Louis bezvládně ležel na zádech a Harry se nad ním tyčil na čtyřech, jejich rty uvězněny ve vášnivém polibku. Oba cítili příjemné šimrání v podbříšku. Za stálého líbání vzal Harry Louiho hubené nožky za stehna a obtočil si je kolem svého pasu, načež Louis trochu nadzvedl pánev, aby jim oběma dopřál nějaké to tření. Navzájem si zavzdychali do rtů.

Ani jeden nezažil pravé milování. Louis byl dennodenně šukán Pánem, který se s ním nepáral. Vždycky ho to bolelo a nikdy nezažil tu pověstnou slast. Vždycky šlo jen o Pánovo potěšení a ukojení tužeb, žádné ohledy na Louiho – tomu se rozhodně milování říkat nedalo. A Harry se jen párkrát vyspal s někým neznámým, když se někde opil. Prostý šuk, žádné city. Pro oba to bude něco nového.

Harry z Louiho stáhl svoje triko, které mu bylo velké, takže mu bylo až do půlky stehen, ale slušelo mu. Teď byli jen v kalhotách, které se jim nepříjemně napínaly, hrozíc, že jim každou chvíli prasknou. O to se ale Harry postaral. Zatímco se svými rty přesunul na Louiho krk, aby mu tam udělal pár památek na dnešní večer, poslepu zajel prsty k lemu Louiho teplaků, které vzápětí z něho strhl a odhodil někam do útrob pokoje. Za chvíli je navštívily i Harryho boxerky. Teď před sebou byli tak, jak je Bůh stvořil.

"P-prosím," zavzdychal Louis, zakloňujíc hlavu, aby měl Harry lepší přístup. Takovou slast ještě nikdy nezažil. Sex s Pánem byl jenom o bolesti, ale tady ho veškerá bolest jenom vzrušovala.

Harry vzhlédl a na chvíli se na modroočka pod sebou zadíval. Najednou se mu modroočko nezdál jako nevinný andílek s chlupatýma ouškama, ale spíš malý ďábílek s chutí provokovat a užít si tu nejlepší rozkoš.

Tři prsty pravé ruky položil na Louiho od líbání napuchlé rty. Louis pochopil a kudrnáčovy dlouhé prsty vsál až skoro do krku. Díval se do zelených očí, které přímo hypnotizovaly jeho pohybující rty. Oba dva si v tu ranu vzpomněli na dnešní ráno a zajiskřilo jim v očích.

Jakmile je Harry zase vytáhl, obtočil navlhčeným ukazováčkem stažený vstup mladšího. Louis zavzdychal a více roztáhl nohy. Harry to bral jako povolení pokračovat a tak se pokusil zatlačit první článek.

"Uvolni se," zašeptal směrem k slastí kroutícímu modroočkovi. Hned na to do něho zatlačil první prst až po kloub. Louis jenom z toho mála měl pocit, že vybuchne, a nedokázal zůstat v klidu, jenom z představy, že do něj bude přirážet něčím větším, se mu protáčely panenky. Harrymu Louis přišel dost úzký na to, že ho nějaký ten jeho Pán šukal každý den. Nemohl se dočkat, až v něm bude, chtěl přípravu urychlit, ale na druhou stranu mu nechtěl ublížit.

Rychle se natáhl ke svému nočnímu stolku, ze kterého spěšně vytáhl lubrikant. Všechno dělal tak rychle. Nemohl se dočkat toho úzkého tepla okolo sebe.

"Můžu?" zašeptal Louimu nedočkavě do obličeje.

"A-ano... pro-sím!" zavzdychal omámeně Louis. Poslepu nahmatal Harryho vztyčenou chloubu, načež kudrnáč hlasitě vydechl. Přidržel si ho a rychle si ho do sebe přirazil až po kořen. Nehty poplašně zaryl do Harryho zád.

"L-louis," vzdychl mu Harry do ucha. Tohle nečekal, ale mile ho to překvapilo. Přeci jenom není tak časté, aby Louis byl nadržený a nedočkavý – o to víc ho to vzrušovalo.

Harry se ještě nepohyboval, nechtěl svému brunetokovi ublížit, chtěl mu ponechat nějaký ten čas, aby si na něho zvykl. Louis to ale bral jinak. Potřeboval se uvolnit a tak se pohnul, aby si dopřál slast. Zazvzdychal a kousnul se do spodního rtu. Tohle bylo mnohem lepší, než když ho každý den Pán znásilnil.

"Nedočkavý," uchechtl se Harry spíš pro sebe. Na chvíli se odtáhl a zase do Louiho pořádně přirazil. Vášnivě si Louiho bral a celým pokojem se ozývaly vzdechy a nadávky. Pro Harryho a Louiho to byl zatím nejlepší sex. Vážně když v tom byly city, bylo to mnohem vášnivější. Harry nemohl pochopit, jak mohl dřívě souložit bez žádných citů – a alkohol ho neomlouval.

Když se Harry otřel o Louiho prostatu, modroočko zavzdychal hlasitěji a zaryl nehty do Harryho zad, až se tam objevily krvavé rýhy. Nemusel ani promluvit a Harry pochopil. Soustředil se, aby přirážel jenom tím směrem, chtěl svěmu modroočkovi dopřát co nejvíce slasti.

"L-lou už -ah- bu-de," zazvzdychal Louis do Harryho ucha, když ucítil, jak mu škube v penise a příjemně píchá v podbříšku. Kudrnáč chytil jaho úd, z kterého již vytékalo prejakulum, a v rytmu svých přírazů po něm přejížděl, aby Louiho rychleji přenesl přes úmyslnou hranici.

"Hazz!" S tímhle se Louis udělal do Harryho dlaně. Hlavu měl slastí zakloněnou, ústa mírně pootevřená a oči křečovitě zavřené. Pro Harryho to byl boží obrázek. Rozchuchané vlásky a rudé tváře – tak nevinně vypadající a přitom tak sexy. Po chvíli se na vrchol dostal i Harry.

Kudrnáč unaveně padl na Louiho a oba se z toho všeho vydýchávali. Leželi takhle přes hodinu, ve společném objetí a s pár vášnivými polibky. Louis už pomalu usínal, Harry slyšel, jak pravidělně oddychoval a tvář se mu uvolnila.

"Miluji tě, Louis."

***

Takže tady je první smut (a možná i poslední). Yay! Psala jsem to hrozně dlouho a stejně si myslím, že je to o ničem. Měla bych se konečně naučit psát smuty. Podle mě opakuji nějaká slova pořád dokola a nevím, co s tím udělat.

No, i tak doufám, že se vám kapitola líbila.

P.S.JAKÁ JE VAŠE NEJOBLÍBENĚJŠÍ PÍSNIČKA OD LIAMA???
Já osobně jsem úplně zamilovaná do For you. 🖤

Mordy. ^^

Little Kitty // Larry Stylinson [CZ] ✔️Where stories live. Discover now