Chapter 9 Early bird gets the wood on ✔️

1.4K 89 30
                                    

Věnováno AWESOMEElizabetka

Zbytek týdne se nic zvláštního nedělo. Louis a Harry si prostě žili, byli rádi, že mohli být spolu, a co nejvíce si užívali přítomnost toho druhého. Ať už doteky, polibky či objetími. Spolu jim bylo lépe než odděleně a děkovali Bohu, že jim střetnul cesty, ať už to stálo cokoliv, jakoukoliv bolest.

Dokonce i víkend, kdy se Harry rozhodl Louimu ukázat noční Londýn z kopce, kam chodil jako malý, už byl za nimi, což znamenalo, že se Harry musel vrátit do práce, a se zkušenostmi se Zaynem se raději rozhodl Louiho vzít s sebou. Třeba se mu tam i zalíbí – o tom avšak pochyboval.

Budík, stojící na Harryho nočním stolku, právě ukazoval za osm minut sedm. Zmíněný kudrnáč ještě ležel zabalený v teploučké peřince, užívaje si poslední minuty spánku, zatímco ho druhý brunetek s úsměvem na tváři a vztyčenýma ouškama v rozcuchaných vláskách sledoval. Normálně silný a odvážný Harry mu momentálně připadal tak křehký, shledával to za roztomilé; měl tendenci ho chránit, a přitom on sám byl ustrašený a hlavně slabší – žádné svaly, žádná bojácnost.

Tvář, stočenou na kudrnáčův klidný obličej, si podpíral dlaní, aby měl perfektní výhled. Třepotající řasy, kudrlinky neposedně pohozené po polštáři, pootevřené plné rtíky – pro Louiho definice dokonalosti. Byl rád, že zrovna ten den, kdy odpočíval v zapadlé uličce, se jeho kudrnáček rozhodl výjimečně změnit trasu domů. Kdyby se tenkrát tak nestalo, nikdy by nepotkal zelenoočka, který mu dokázal změnit život od základu.

Když jen tak pololežel poblíž vyhřátého, vypracovaného těla, dostal nápad. Zakmital ouškama. Vzpomínal si, že to měl u Pána povinné dělat každý den. Bylo mu z toho na zvracení a tenkrát si říkal, že jestli to přežije, už nikdy to neudělá, ale to tou dobou ještě neznal Harryho. Trošku dlaní drcnul do Harryho hrudníku, povaluje ho na záda. Ten si něco zabrblal pod nos, ale spal dál.

Louis schoval hlavu pod peřinu, vtěsnaje se mezi kudrnáčovy nohy, a poslepu Harrymu sundal boxerky, které jako jediné spolu s vytahaným tričkem zakrývaly jeho tělo. Parkrát přejel dlaní po celé Harryho délce – která se zdála už jenom z doteku dost velká – načež se ozvalo slabé zavzdychání. Louis kvůli peřině – bohužel – slyšel jen tlumeně, ale stále dost nahlas na to, aby mu to na tvář vloudilo úšklebek. Louis sice vypadal jako nevinné, roztomilé stvoření, které by neublížilo ani mouše, a taky takový i byl, ale dokázal být i drzý a celkem perverzní.

Tváří se přiblížil k Harryho již naběhlému rozkroku a olízl ho po celé délce od základu až ke špičce, se kterou si chvíli pohrál. Jako odezvu dostal další slastné vzdechy a zakňučení. Louis si začal Harryho délku pomalu tlačit do krku, měl menší problémy, jelikož ji Harry měl značně větší než Pán, na druhou stranu jeho dávící reflex už nějakou tu dobu byl na nikdy nekončící dovolené – bodějť by ne, když musel svému Pánovi kouřit celý rok, každý den, někdy i dvakrát.

Cítil, jak se Harryho špička dotkla zadní části jeho krku. Měl sto chutí se rozkašlat, jak dlouhý jeho penis byl, ale vydržel to a začal svojí hlavou kmitat nahoru a dolů. Někdy použil jazyk a někdy zase zoubky. Celým pokojem se ozývaly vzdechy a kňučení.

"Ahhh, L-louis!" zavzdychal Harry tak nahlas, až to museli slyšet i kolemjdoucí na ulici, a chytil Louiho vlasy do pěstí, neurčoval si však tempo, jen se potřeboval něčeho chytit, jelikož takovou slast, kterou mu Louiho šikovná pusinka přinášela, ještě nikdy nezažil.

Louimu se líbilo Harrymu kouřit mnohem víc než Pánovi. Harry alespoň dával najevo svoje uspokojení a nepeskoval ho za každou prkotinu. Líbilo se mu mnohem víc Harryho vzdychání a projevování rozkoše než to Pánovo. Dokonce i ten způsob jakým Harry chytil Louiho za vlasy se mu líbil víc. Všechno okolo Harryho bylo lepší než okolo Pána.

Harry se prohnul v zádech a hlavu zaklonil v nepřirozeném úhlu, zavíraje oči ze vší té rozkoše. Tohle bylo doposud nejlepší probuzení. Nejdříve si myslel, že je to jen sen, ale když otevřel oči a příjemná těsnost, teplo a mokro okolo jeho chlouby neodcházela, uvědomil si, že to žádný sen nebyl. Nikdy by ho ani omylem nenapadlo, že by Louiho napadlo udělat zrovna tohle, probudit ho zrovna takhle. Byl mile překvapen.

Moc dobře si uvědomoval, že tohle nebylo jenom jedno z jeho nejlepších probuzení ale i blowjobů – a že jich teda bylo. Dával dost nahlas najevo, jak se mu to líbí; vzdychal, kňučel a někdy i nadával a vykřikoval pochvaly. Tolik se mu to líbilo.

Brunetek měl pevně sevřená víčka k sobě, tvořily se mu pod nimi slzy, ale nedovolil jim uniknout. Hlavou stále jezdil nahoru a dolů, stále zrychluje, aby mohl svojí lásce dopřát orgasmus. Ucítil, jak Harrymu začalo škubat v penise.

"Louis!" S tímto na jazyku se Harry udělal hluboko do Louiho krku. Snad nejsilnější orgasmus jaký kdy zažil. Hlasitě oddechoval a tělo mu cukalo v křečích. Byl mimo, myslí v úplně jiné dimenzi. Před očima měl jen černočernou tmu.

Louis všechnu bílou tekutinu poslušně spolykal – nebylo to tak hnusné jako Pánovo sperma – a přesunul se na Harryho hrudník, který se zrychlené nadzvedál. Čekal než se Harry vrátí zpátky na zem. Na tváři měl spokojený úsměv. Líbila se mu Harryho řeč těla. Pán ho většinou za odměnu buď zbičoval nebo ošukal tak tvrdě, až mu tekla krev a další týden se nemohl posadit, natož tak normálně chodit.

Najednou se silné paže obtočily kolem maleho tělíčka, uvězňujíce ho v pevném objetí, které mu Louis milerád oplatil.

"Tohle bylo nejlepší ráno, jaké jsem kdy zažil," sklonil Harry pochvalu směrem k mladšímu a podrbal ho mezi oušky, načež se z brunetova hrdla ozvalo spokojené zavrnění.

"Meow."

***

Tohle je moje nejoblíbenější kapitola ze všech.

Poslední dobou mi ale nějak nejde napsat kapitolu přes 1100 - 1500 slov. Tak doufám, že se Vám kratší kapitolky líbí stejně tak jako ty delší.

Btw doporučuji Vám příběh „Nature is so beautiful" od zakia_harris_ . Rozhodně se na to mrkněte. Myslím, že si tato povídka zaslouží víc přečtení a hlasů. :)

P.S. — JAKÉ JE VAŠE NEJOBLÍBENĚJŠÍ A NAOPAK NEJMÍŇ OBLÍBENÉ 1D ALBUM???
Já osobně jsem si poslední dobou docela oblíbila Four a celkem mám ráda i MITAM.
A na druhou starnu moje nejmíň oblíbené album je asi... Up all night. (Co si budeme.. většinou ty první alba nebývají tak dobré jako ty ostatní.)

Mordy. ^^

Little Kitty // Larry Stylinson [CZ] ✔️Onde as histórias ganham vida. Descobre agora