two

1.7K 198 37
                                    

Jeongguk'un kafası allak bullaktı.

Alfa soyunma odasındaki banklardan birine oturmuş, kendisine böyle dobraca bir mektup gönderen omegaya yönlendirecek herhangi bir ipucu bulmak amacıyla etrafa göz gezdiriyordu. Gerçekten omega mıydı? Alfalarla dolu odaya bakarken aptalca bir şakanın baş kurbanı olduğunu düşünmeye bile başlamıştı.

Bu takımın böyle bir şaka yapabileceğini biliyordu, hatta Jeongguk'un kendisi bile bu soyunma odasında dönen çokça şakanın içerisinde yer almıştı. Ama bu farklıydı, hiç kimse hiçbir zaman cinsel bir materyal üzerinden şaka yapacak kadar ileri gitmemişti. Eğer gerçekten takım arkadaşlarından birisiyse bile alfa bu kadar ileri gitmeye cesareti olanın kim olduğunu anlamakta sıkıntı çekiyordu.

Taehyung, Jeongguk'un mektup bulduğunu bilmiyordu. Alfa en yakın arkadaşına söyleyip söylememek konusunda arada kalmıştı ama aynı zamanda birisinin bu mektubu sadece ve sadece onun gözlerinin okuması için yazmış olabileceği fikri de aklından çıkmıyordu. Gönderenin anonim kalmasının sebebi bu muydu? Omega, alfanın mektubu paylaşıp omegayı basitçe rezil etmeye çalışacağından mı korkuyordu?

Ne amaçla olursa olsun alfa bu mektubu sadece saçma bir şaka olarak görüp umursamayabilirdi, özellikle de sadece kendisine gönderilmiş olma ihtimali varsa.

Eğer bunu gizemli bir omega yollamışsa nasıl olmuştu da spor çantasına yerleştirebilmişti? Omega, buradaki alfalardan birisinden yardım mı almıştı? Veya Jeongguk antrenmandayken soyunma odasına gizlice mi girmişti? Hiçbir şey mantıklı gelmiyordu ve eğer omega bir alfa ile birlikte çalışmışsa Jeongguk o kişiyi bulmalıydı.

Omzunu sıkan elle Jeongguk olduğu yerde zıpladı.

"Sakin ol, iyi misin?" diye sordu Taehyung süveterini kafasından geçirirken. "Sahaya çıkmamıza iki dakika var. Biliyorsun eğer birimiz bile zamanında orada olmazsak koç bize ekstra tur attırtır."

"Ah, doğru. Sadece ayakkabılarımı ayağıma geçirmem gerek, zihnim baya dolu da." Jeongguk hızlıca cevap vermiş ve hemen basketbol ayakkabılarını kapıp giyinmeye koyulmuştu.

"Dersler konusunda mı endişelisin?" Taehyung kollarını birbirine bağlamış sorarken Jeongguk da sadece kafasıyla onaylamaya karar vermişti.

"Evet, biliyorsun, her zamanki şeyler. İyi olacağım gerçi."

Taehyung sırtını genişçe patpatlamış ve kafasını sallamıştı. "Haydi, gidip ısınalım."

Alfa o günün sonunda antrenman sonrası yeni bir mektup geleceğini düşünmüştü ama hayal kırıklığıdır ki, gelmemişti. Yine de nedense kendi kendine gülmüştü çünkü kim olduğuna emin olamadığı birisi tarafından gönderilen erotik mektuplar üzerine hayal kırıklığına uğramasını anlamlandıramıyordu.

Belki de içindeki alfa, omeganın kendisini ,öylesine ilkel bir yolla da olsa, tanımlamada kullandığı sözcükleri hayal edip zihninde resme dökmüş ve bundan zevk duymuştu. Alfa olmak çok zordu, bazen.



"Jeongguk." Birisinin ismini seslenişiyle genç alfa başını o yöne çevirmiş ve takım arkadaşlarından birisini, Taemin'i ona doğru yaklaşırken görmüştü.

Ama diğer kurtun elindeki ona doğru uzatılan, üzerinde tanıdık bir yazı stiliyle adının yazıldığı zarfı görünce gerilmişti. Jeongguk donmuş bir şekilde gözlerini kırpıştırarak Taemin'in uzattığı zarfa bakıyordu, ta ki Taemin boğazını temizleyene kadar.

"Almayacak mısın? Kesinlikle senin için yazılmış."

Alfa hızlıca zarfı tutup dolabının içine fırlattı. "Garip, kimden gelmiş?"

erotica | jikook abo [çeviri]Where stories live. Discover now