Bölüm +33

4.8K 324 39
                                    

Herkese güzel geceler :)

Beklenenden çok daha hızla yeni bölüm karşınızda. Müjdemi isterim, bundan sonra biraz daha sık aralıklara Aynalı paylaşıcam sizinle, çünkü Wattsy ödüllerine katılabilmek için kitabın bitmiş olması gerekiyormuş bu yıl, ben de azmettim bitiricem, o yarışmaya da katılıcam :) Yani sık sık Aynalı okuyacaksınız önümüzdeki haftalarda:))

Şimdiiiiii, size heyecanlı bir sürprizim daha var. 

Uzuuuun süredir buradan konuşuyoruz, yazışıyoruz, sohbetleşiyoruz. Resmen bir Aynalı ailesi olduk burada. Düşündüm ki neden bu arkadaşlığı yüz yüze bir buluşmayla taçlandırmayalım. Sizi online bir buluşmaya davet ediyorum. Zoom üzerinden gerçekleştireceğim bir saatlik seansa herkes davetli. Bana mesaj atıp katılmak istediğinizi söylemeniz ve mail adresinizi vermeniz yeterli. Linki mailinize atacağım :)) Her defasında seçtiğimiz birkaç karakteri tartışacağız. Tahmin edeceğiniz üzere ilk konu Rüzgar, İrem ve Meriç. Hedefim bayram sonrası ilk buluşmamızı gerçekleştirmek. Heyecanla yorumlarınızı bekliyorum :D 

Hadi artık keyifli okumalar

E.Ç.

***

I know, the past will catch you up as you run faster

***

BÖLÜM: +33

GEÇMİŞ

Uyanmıştım, hem de bir saat önce. Hala miskin miskin yatakta yatıyor olmamın hiçbir elle tutulur açıklaması yoktu. Yastığın bir bataklık gibi beni içine içine çektiği günlerden biriydi bu sabah da. Kolumu kaldıramıyor, güne başlayacak güzel ya da kötü tek bir neden bulamıyordum. Cumartesiydi ve okulda dersim yoktu. Bir sonraki yarışmaya daha oldukça vakit olduğundan antrenmanlar hafiflemişti. Ufukta haldır haldır çalışacağımız hiçbir gösteri de kalmadığından Alev'in baskısından kurtulduğumuzu söyleyebilirdim.

Ama bunların hepsi gerçek nedeni kendime itiraf etmemek için düşündüğüm bahanelerdi elbette. Beni yatağa bağlayan asıl duygunun içimdeki huzursuzluk olduğunun farkındaydım. O maskeli baloyla birlikte hayatımızın akışı da değişmişti sanki. Beren bizden kopup gitmiş, Caner yolunu tamamen kaybetmişti. Oya'yla konuşmak içimden gelmediğinden arayıp sormasam da Memoji onun da kendini eve kapadığını söylemişti. Tuğçe'nin iki günlük yurt dışı kaçamağını fırsat bilen ikizler antrenmana gitmek yerine tüm gün evde Playstation oynuyor, Beliz'se hazır ortalık sakinken vaktini sevgilisinin Salsa derslerine girerek geçiriyordu. Yarattığı süksenin ardından tatili kendine hak gören Alev de birkaç günlüğüne sevgilisiyle şehir dışına kaçtığından resmen ortalık darmaduman olmuştu.

Bana gelince...

Bana gelince

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
AYNALI SALONHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin