Bölüm +12

5.5K 399 50
                                    


Herkese merhaba,

Uzun aradan sonra buradayım. Bir takım sıkıntılı dönemler, sorunsallar, uğraşlar, kendini arayışlar arasında pek yazamadım. 2020 zor başlamış olabilir, ama bu bölümün bu talihsiz döngüyü kırmasını ve kaldığım yerden size güzel bölümler yazmayı umuyorum :)

Size bu bölümde eski bir arkadaşı getiriyorum. Kaderin gidişatı da tam olarak bu bölümde değişiyor. 

Keyifli okumalar:)

E.Ç. 

***

Girl
I'm twisting and turning
This room here is burning
There's smoke in the air

***

BÖLÜM: +12

ATEŞ VE DUMAN

Meriç'den...


"Uno, due, tree... başlıyoruz."

Başlıyoruz diye tekrarladım içimden. Sağ adım ve sol adım. Ve şimdi yine sağ ve sol. Nefes al. Nefes ver. Sağ, sol, sağ, sol... Bir zamanlar dans ederken de aynı böyle sayıyor olmalıydım adımları içimden. Oysa şu an tek amacım devrilmeden karşımda görünen kapıya ulaşabilmekti.

"Yavaş." dedi Sofia bir an dengemi kaybeder gibi olduğumda. "Acele yok."

Oh, öyle çok acelem vardı ki aslında... Yine de başımla onaylayıp sesli bir nefes verdim ve yeniden, daha temkinli bir adım attım. Tek kolumun altına sıkıştırdığım koltuk değneğini sıkıca kavramış parmaklarım kasılmış, avucum ter içinde kalmıştı. Yine de halime şükür etmeliydim sanırım. Tekerlekli sandalyemden terfi ettiğim bu yeni metal uzvumla neredeyse kendi başıma hareket eder hale gelmiştim. Neredeyse...

"Bunu yapmak zorunda değilsin, biliyorsun değil mi?" dedim sesimin nefes nefese çıkmaması için insan üstü bir gayretle. "Sonradan Greta'yla da gelebilirdim ben gösteriye. Benim yüzümden provaya geç kalacaksın, annem çılgına dönecek, bale hayatını bitirecek ve sen tüm boşa çıkan zamanını benim kolumda, kaplumbağa hızında yürüyerek geçirmek zorunda kalacaksın."

Sofia kaşlarını çatıp yandan bana baktı, ama dudakları muzipçe yukarı kıvrılmıştı. "Öyle bir şey olursa seni satıp annene zorla bana kendini evden aldırdığını söylemeyi düşünüyorum. Oğlu yerine baş dansçısının sözünü dinler herhalde değil mi?"

 Oğlu yerine baş dansçısının sözünü dinler herhalde değil mi?"

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"Hımm... Muhtemelen."

Sofia'nın gülüşü tüm yüzüne yayılırken "Hadi!" dedi. "Yeterince mızmızlandın. Geldik zaten."

AYNALI SALONHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin