Bölüm 71

8.6K 535 286
                                    


Dikkat Dikkat!

Aynalı'nın en karanlık  ve en sürpriz bölümlerinden birine hoş geldiniz. 

Şimdiden yarattığım gerginlik için özür dilerim :) Ama bu anın eninde sonunda gelmesi gerekiyordu. Şeytan döndü! Tekrar ediyorum, şeytan aramızda!

O yüzden şimdi sakin bir köşe bulun, multimedyaya koyduğum müziği açın ve kendinizi karanlığın kollarına bırakın.

Keyifli okumalar...

***

I slept for weeks

In a distant house

I won't come back until I've dreamed of ways

To numb myself enough to blind the night

***

BÖLÜM 71:

CEHENNEMDEN GELEN

Meriç'ten...

Gün ağarmak üzereydi. Gökyüzü o turuncu pembeliğe bürünürken bomboş sokaklar yeniden hayat buluyordu sanki karşımda. Oysa ben bir süredir olduğu gibi bugün de hissiz kalbim ve buz tutmuş bedenimle bu dönüşümün bir parçası değildim. Donuk bakışlarım renkten renge giren dünyayı grinin çeşitli tonlarından farklı algılamıyordu artık. Yıllar önce patlamış bir yanardağın külleri altında kalmıştı her şey ve ben onun altını eşelemekten vazgeçmiştim.

Kulağımda tuttuğum telefon çalmaya devam ederken aradığım kişi çağrıma karşılık vermiyordu. Neden olduğunu görebiliyordum. Şok, yoğun bir suçluluk duygusu olarak arkadaşımın midesine oturmuş olmalıydı şu an. Bir ekrana bir karşısındaki kıza bakarken beni düşünüyordu şüphesiz. Beni ve bana attığı kazığı...

İrem dehşetle bir iki adım gerilediğinde gölgemin hala aralarında gezindiğini fark ettim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

İrem dehşetle bir iki adım gerilediğinde gölgemin hala aralarında gezindiğini fark ettim. Bu iyiydi... Onca zamandır gördüklerime katlanmamı, sabretmemi, doğru anı beklememi sağlayan şimdi onların gözlerine yansıyan bu çaresizlikti işte. Gerçekten birlikte olabileceklerine inanmalarını istemiştim. Bana böyle kolayca ihanet edebileceklerini...

Edemeyeceklerdi ve bunu görmelerinin zamanı gelmişti.

Üç hafta diye düşündüm. Gitme kararı almanın üzerinden bu kadar geçmişti işte... O uçağa binmiş olsam tedavim çoktan başlamış, iyileşme belirtileri bile göstermiş olacaktım belki. Oysa tüm kararlarım, planlarım ve umutlarım federasyonun o lanet yeni yıl yemeğine katılmamla son bulmuştu.

AYNALI SALONHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin