Intrebare | instagram

419 13 0
                                    

Buna!^^ Din pacate acesta nu este un capitol, dar sper sa vina curând si acela, pana atunci va astept comentariile, voturile, părerile etc, căci ma ajuta foarte mult in scrierea acestora.( Cartea este finalizată!) Recent am văzut că mai multe persoane isi fac conturi de instagram dedicate muncii lor de aici, m-am gândit să fac si eu acest lucru, iar contul meu este mai jos:

         instagram: bucati.de.stele

     Intrebarea mea, pentru care am facut si acest capitol , este : doriti un grup pe instagram unde sa discutam despre carte?

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


     Intrebarea mea, pentru care am facut si acest capitol , este : doriti un grup pe instagram unde sa discutam despre carte?

     De fapt, am ideea de mult timp, fiind modul meu de a comunica mai ușor cu voi si a va putea da informații despre carte, dar nu numai. Totusi, sunt nedumerita, pentru că nu stiu ce sa fac. După cum stiti am mai multe cărți publicitate, iar câțiva dintre voi le-ați citit pe toate, altii doar pe aceasta.

       Dacă vreți in grup trebuie doar :

     —Imi dati follow pe instagram
     —Lăsați un comentariu aici cu numele vostru de utilizator (de Wattpad si Instagram)
      —În ce grup doriti, daca doar pentru aceasta carte sau si pentru altele de pe profilul meu.

       Sper sa ne strângem câteva persoane pentru a putea discuta si pana atunci va pup!❤

Printesa de Roverbury Where stories live. Discover now