-6-

905 69 4
                                    

           "Vreau sa-ti intru in sange..." 

      Usa s-a inchis imediat în urma noastră, facand un zgomot abia auzibil. Parul mi-a căzut pe spate, in clipa in care mainile lui au urcat pe spatele meu gol, incepand sa descheie nasturii rochiei.

      In cateva secunde toata minunatia de rochie rosie a cazut la picioarele mele, facandu-ma sa prind o culoare rosie in obraji, ce nu imi era specifică.

      De ce nu il opream? Nu aveam habar daca el ma placea, iar idee ca eram doar una dintre aventurile lui nu imi suradea. Dar, de ce il lasam sa ma atinga? Eram o proasta indragostita, nimic alceva, insa stiam ca vreau sa ma atinga in toate felurile imaginabile.

      -Data trecuta nu am reusit sa termin acel "ramas bun",a soptit gafaind.

      Pentru prima data dupa ce ajunsesem in camera s-a indepartat de mine, incepand sa isi desfacă nasturii si privindu-ma cu o dorință imensa în ochii. Camasa lui a cazut rapid, urmand sa vad cum mă ia pe sus, punandu-ne pe amandoi la adapostul pernelor.

      -Te vreau asa de mult, Evelyn. Vreau sa ma innebunesti asa cum o faci tu, cum doar tu esti in stare,mi-a vorbit in ureche.

      Curajul mi-a revenit iar, facandu-ma sa ma urc peste el, dominandu-l acum, chiar daca eram mult mai fragila decat el. A gemut usor, cand pielea ni s-a atins, materialul hainelor fiind subtire. Mi-am desfacut incept legatura din fata a camasii, lasand-o si pe aceea sa cada undeva pe langa noi.

      Ar fi trebuit sa ma opresc. Puteam spune oricand stop, spunând ca era peste decentă sa ii fiu partenera. Pe naiba, ar fi trebuit sa ma gandesc la tata si la onoarea mea, pentru ca nimeni nu ar fi accepatat o sotie nepura.

      Nu m-am gandit la asta nicio secunda, lasandu-ma prada dorintei carnale, ce se simtea intre noi de atata timp. Fusesem plecata trei ani si tot il iubeam ca o nebuna, neștiind nici acum ce simtea el. Saruturile sale patimase urmau sa imi ramana întipărite pe piele mult timp, in timp ce mainile mele lasau urme pe corpul sau.

      Am tipat cat de silentios am putut, facandu-l sa se opreasca, lasandu-mi timp sa ma obisnuiesc cu senzatia. Auzisem de aceea durere, chiar daca nu ma gandisem niciodata cum o sa fie pentru mine. Durea, dar în cateva minute tot ce am simtit a fost placerea, pe care o împărtășeam alaturi de el.

      Tocmai facusem dragoste cu Alexander de Edinburgh, patandu-mi onoarea si ramanand doar cu o dragoste imensa pentru el. La consecințe ma voi gândi mai târziu, acum tor ce vreau sa simt este pasiunea.
                    
                              ••••••

      Mi-am deschis ochii o data ce prima raza de soara a patruns in camera, luminand incet patul cu baldachin. Uitasem sa trag perdelele, iar slujnicele nu indraznira sa o faca fara acordul meu.

      Am vrut sa ma ridic, dar o mana puternica era pusa pe abdomenul meu, ce era acoperit doar de așternutul alb. Capul mi s-a intors automat spre Alexander, ce ma privea cu acei ochii innebunitori. Cum de reuseam sa vad marea prin ei? Parul ii era răvășit, exact cum il vazusem doar o data, atunci cand il surprinsesem la putin timp dupa ce venise acasa, in miezul noptii. Acum era asa datorita mie si simteam o satisfacție imensa.

      -Unde crezi ca fugi?m-a intrebat

      Glasul sau era ragusit, semn ca noaptea trecuta lasase urme și asupra sa, unele mai mult sau mai putin vizibile. Macar nu ieșisem doar eu șifonată de acolo.

      -Nicaieri aparent,i-am raspuns

      Spre deosebire de el, glasul meu suna la fel de lin ca intotdeauna. Vocea nu imi fusese afectată in niciun fel de noaptea alba pe care o avusesem impreuna si, acum, ma simteam  vinovata. Ma simteam goala, consecintele lovindu-ma din plin direct in inima.

      -Evelyn...

      Propozitia i-a ramas in aer, tăcerea dintre noi fiind umplută imediat de zgomotul usii trantite cu putere de perete. Am amutit, intorcandu-ne amandoi la unison spre sursa zgomotului.

      In prag statea nimeni alta decat Erica, ce ne privea surpinsa si neînțelegând ce se intampla. In spatele ei am zarit-o pe Ana, ce se inrosise in obraji si statea cu gura deschisa, fiind socata.

      -Sunteti nebuni!a strigat incet

      Mi-am tras mai bine cearsaful pe mine, incercand sa nu ii arat si mai mult această priveliște indecenta. Nu fusesem in viata mea asa de rusinata, iar acum ma simteam asa de expusa incat nu scoteam un cuvânt.

      -Ce s-a intamplat, prințesa?a intrebat Erica

      Cum ar fi trrbuit sa ii explic ca eu si Alexander tocmai incalcasem regulile societatii? Ar fi trebuit să inventez ceva pe moment sau sa o las nedumerită?

      -Nimic, micuto. Eu si prințesa am avut ceva de rezolvat ca intre adulti, asa ca nu trebuie sa afle nimeni despre asta. Nu o sa spui nimanui ce ai vazut, nu-i asa?i-a raspuns Alexander

      Se putea simti in vocea sa agitatia, ce nu ii era specifica de loc. Nu credeam ca o sa il fac vreodata sa se rusineze, mai ales ca intotdeauna fusese stapan pe sine. Era o experienta unica pentru amandoi, lucrurile fiind ciudate.

      In urmatoarele minute a domnit linistea, in timp ce eu priveam cum bărbatul de langa mine se imbraca neglijent si cat de repede poate. Inainte sa iasa din camera m-a privit in ochii, mimand pe buze niste cuvinte intelese numai de el.

      A parasit camera, zgomotul pasilor sai auzinduse cat de incet era posibil.  M-am lasat usor in pat, privind-o pe prietena mea cu parere de rau. Nu regretam ce facusem si nu aveam de ce. Imi patasem onoarea, dar imi placuse la nebunie ce se intamplase intre noi.

      Consecintele urmau sa apara chiar din aceea zi, dar eu inca aveam de suportat privirea Anei.

      -Spune-mi ca te-ai gandit bine la ce tocmai ai facut,mi-a cerut.

      Nu ma gandisem de loc înainte, acum chiar nu aveam chef sa o fac si mai tarziu urma sa uit. Sau nu, pentru ca nu as fi putut uita nici într-o mie de ani cum ma sarutase cu pasiune. Fusesem atinsa de cel pe care il iubeam de cand eram o copila, fara sa imi pese de onoarea mea.

    ▪Nu stiu daca capitolul acesta este pe placul vostru, dar va rog sa iertati greselile gramaticale

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

    ▪Nu stiu daca capitolul acesta este pe placul vostru, dar va rog sa iertati greselile gramaticale. Alt cuvant ce ar descrie ce s-a intamplat, inafara de sex?

Printesa de Roverbury Where stories live. Discover now