-9-

753 63 3
                                    

                        "Astazi nu suntem stele,
                stelele au obiceiul sa cada."

      Apa era calda, incalzita de razele stelelor si ale lunii, ce pătrundeau usor. Camasa subtire de noapte era lipita de corpul meu, lasand totul la vedere, de la sani pana la locuri unde numai un barbat ma atinsese. Iar acel barbat ma tinea acum de talie, lipindu-si corpul de al meu.

      Puteam atinge fundul fantanii, apa fiind putin mai mica decat mine, nu ca eu as fi fost vreo scunda. Eram prea inalta pentru societate, egalandu-i pe barbati, iar asta nu le placea tuturor. La moda erau domnișoarele minione, pe care eu le întreceam cu mult, facandu-le sa se întrebe cu ce gresisera.

      Am gemut usor, cand l-am putut simti atat de excitat. Ma simteam plina de dorinta cand eram cu el, nu împinsă de nimeni si nimic, Alexander fiind universul meu. Mi-am lipit cu atentie spatele de pieptul sau tare, facandu-l acum pe el sa geama gutural, prada dorintei. Am zambit marsav, fericita ca ii puteam aduce atatea stari in corp si ca reuseam, mai mult sau mai putin, sa il innebunesc.

      Chiar el imi recunoscuse, spunandu-mi ca doar eu pot sa il aduc la extaz, nimeni nu ma egala in ochii lui sau asa imi doream eu cu ardoare sa cred.

      -Stelele sunt minunate in seara asta, i-am adus la cunoștință.

      Si-a dat ochii peste cap frustrat, privind cerul, martorul mut al intalniri noastre. Ma controlam mai bine, reusind sa nu ma las prada dorintei eminente de al saruta cu pasiune, asa cum imi doream sa o fac inca de la cina, cand ma privise pe sub gene.

      -Astazi nu suntem stele, Evelyn. Stelele au obiceiul sa cada, iar noi doi o sa stralucim etern, impreuna pe cerul asta, a decis cu fermitate, nedezlipinduse nicio secundă de mine.

      M-am intors in bratele lui, ramanand captiva la pieptul sau si gemand incet, in momentele in care partile noastre se atingeau. Pieptul imi era lipit de al lui, facandu-ne pe amandoi sa ne privim arzator, de parca un foc ne-ar fi cuprins. Nu vedeam nimic alceva pe langa el si nici nu voiam sa vad, cu atat mai putin sa gandesc, chiar daca o faceam deja.

      -Împreună?am repetat neconvinsa

      Aveam sprancenele ridicate si poate pentru prima data de cand ajunsesem acasa ma gandeam la noi doi. Cand inca eram nesigură pe mine, cand tot ce trebuia sa stiu era cusutul unor modele cat mai frumoase, eram convinsa ca o sa avem o viață impreuna. Coseam flori multicolore pe batiste din matase si chicoteam mintal cand ma gandeam ca o sa am primul sarut cu el, ca o sa fie primul care ma va atinge si ca va deveni, într-o zi, sotul meu.

      Renuntasem la toate ideile astea cand fusesem separati atata timp si auzisem barfele, nu ca nu as fi stiut adevarul dinainte. Fusesem conștientă toata viata ca singurele dati cand puteam spune "noi" erau aventurile cu tripletii, nu existate niciodata o propoziție in care tata sau oricine alcineva sa ne prezinte pe mine sau el fastuos

      Gura i s-a deschis usor, in timp ce eu eram numai ochi si urechi la ce tocmai voia sa scoata pe gura. Frunzele au fosnit deasupra noastra si m-am grabit sa il trag la marginea scarilor. Lumina nu ajungea atat de usor unde se terminau scarile, asa ca eram feriti de priviri indiscrete. Bratele sale ma strângeau acum si mai tare langa corpul sau, incercand sa ma acopere.

      Câteva vorbe aruncate au ajuns incet la noi, dar nu mi-am dat seama cine sunt posesorii din prima. Doua umbre au aparut langa gura fantanii, apropiinduse cu viteza, dar avand grija sa nu calce prea aproape. Chipurile lor au fost luminate si am ramas fara cuvinte cand am realizat cine era in fata mea.

      Ce aveau de împărțit William si Nikolai? Întotdeauna se intelesesera, toti trei se impacau bine, de fapt. Totusi, fata lui Nikolai parea schimbata de furie si nu imi dadeam seama de ce și-o varsa tocmai pe fratele sau.

      -O sa ii spui lui Alexander, altfel ma duc direct la Evelyn si iti garantez ca nu o sa mai ai acelasi statut in ochii ei, il amenință Nikolai, pe un ton ciudat si neobisnuit.

      Fratele sau s-a strambat, strangandu-si pumnii pe langa corp si privind atent in jur. Ne lipisem de scari, spre fericirea mea, caci voiam sa aud toata conversatia.

      -Ar trebui sa iti vezi naibii de nunta ta si sa ma lasi pe mine in pace, ai o nevastă de luat si cu toate astea te ti dupa fundul meu, fratioare, s-a aparat blondinul.

      -O sa impart patul cu ea doar trei zile, după poate sa i-o traga oricine, al dracului daca ma intereseaza. Ai putea sa o faci tu, ai mai vrea un bastard in plus, nu? Fi barbat si spune-i adevarul unchiului, altfel o sa ii spun eu, dupa ce ma asigur ca Evelyn iti da o sageata fix intre ochi, l-a amenint si mai tare Nikolai.

      Subiectul era intrigant, facandu-ma sa ma intreb daca el chiar era in stare de asa ceva. Orgoliul ii fusese ranit cand i se trantise pe masa ca trebuie sa se insore, asa ca toata furia din el trebuia varsata asupra cuiva.  Un bastard? O mie de ganduri au incpeut sa curga pe langa mine, urmate de niste amintiri recente si, miraculos, mi-am dat seama.

      Erica era fiica lui. Micuta nu era nimeni alta decât bastarda lui William de Edinburg, cea ce insemna ca imi era mai mult sau mai putin nepoata, iar prietena mea imi ascunsese atata timp cine le părăsise. El le părăsise, pentru a respecta dorinta tatei, ce le spuse ca poate sa accepte o mie de amante, dar nu voia bastrazi.

      Eram furioasa, pentru ca imi ranise prietena, de oarece nu avusese onoarea de a spune macar ca era bastarda lui. As fi vrut sa il iau pe William cu mine pana in iad, unde as fi privit cum moare. Ma dezamagise, ranind tot ce aveam mai de pret, luandu-se de a doua mea familei.

      -Alexander e prea ocupat sa ia coroana si stii bine ca trebuie naibii sa te insori. Nu mai fa nazuri ca un virgin si ai grija ce iti iese pe gura, altfel ne pui pe toti in pericol. Erica e fiica mea, chiar daca nu o recunosc o iubesc si voi avea grija de amandoua, nu numai de ea. Ai face bine sa nu ii spui nimic lui Evelyn, altfel va trebui să vorbesc putin si cu ea, iar rezultatul il stim amandoi, a încheiat hotarat.

      S-au îndepărtat injurandu-se si blestemandu-se unul pe altul, in timp ce eu si barbatul ce imi furase inima ne priveam unul pe altul. Urma sa ii fac o vizită unuia dintre printii de Edinburg, dar pana atunci, voiam doar sa il mai privesc o data pe Alexander. Chiar ca eram nebuna si pe buna dreptate ca el era si mai nebun.

 Chiar ca eram nebuna si pe buna dreptate ca el era si mai nebun

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

     •Si...am revenit❤ imi pare rau pentru aceasta pauza, dar pe langa o perioada grea am si o stare de sănătate urata, fiind accidentată. Va multumesc, va rog sa scuzati greselile si astept pareri❤

Printesa de Roverbury Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum