Kappitel 25 (SISTE DEL)

480 16 8
                                    

Testen var negativ. Yes! Viss jeg hadde blitt gravid da, så hadde jeg ikke klart det. Jeg gikk bort til Tanya som stod rett utenfor døra. "Hva stod der?", spurte hun spørrende med store øyne. "JEg er heldigvis ikke gravid!", sa jeg og hoppet ivrig opp og ned. "Bra! Jeg har en nyhet til deg!", sa hun spent og gikk mot pcen.

"Det er noen som trenger en stylist til et band!", sa Tanya rolig. "Og så?", svarte jeg og satt meg ned i sofaen med hun. "Hva band er det?", spurte jeg rolig og bet på neglene. "Jeg tror det var 50 seconds of summer eller noe slikt", sa hun og bladde på siden.  "Ehh.. Nei de het 5 seconds of summer", sa hun og ristet på hodet. "Hvor er de? Er det en turne eller noe?", spurte jeg usikkert. "De skal på en turne i Amerika, og er oppvarmingsband for noen. Og de sier de søker en stylist som har erfaring", sa hun og snudde seg mot meg. "Ok,", sa jeg betenkt. "Kan du skrive en søknad for meg?", spurte jeg sakte. "Ja", fikk jeg som svar.

"Tanya! Kan du spør om Elida vil ta med de små på en trilletur i parken?", ropte jeg fra badet. "Ja!", ropte hun tilbake. Etter noen sekund ropte hun "Ja, det vil hun!". 

Når ytterdøra slamret igjen, sprang jeg ut av badet. Tanya stod bekymret på kjøkkenet. Jeg sprang inn i armene hennes og var full av gråt. Jeg hulket og hulket i flere minutt. "Hva er det,"spurte Tanya rolig. "Jeg..Jeg.....er gr....av..id...ig..jen:", sa jeg og hulket mellom nesten hver bokstav. "Tanya, jeg har ikke... råd.. til .. dette", sa jeg og hulket.  "Vi må få den jobben", mumlet jeg.  "Ja, det skal vi!", sa hun sakte og trøstet meg...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SORRY FOR LITEN DEL! MEN NÅ ER "YOU & I?", SLUTT! JEG HAR PLANER OM EN "YOU & I? 2". OM DERE VIL HA DET! KOMMENTER    #YOU & I?   OM DERE VIL HA EN "SESONG" TO! DET KOMMER TIL Å BLI DRAMA MED NIALL, 5SOS OG MYE MER! BLIR DE NOEN GANG SAMMEN IGJEN?

#YOU & I?

You & I n.hWhere stories live. Discover now