Kappitel 4

1.5K 36 5
                                    

Niall POV ( fortsatt)

Jeg visste overhodet ikke hvem denne kvinnen var. Jeg visste heller ikke hvor hun bodde. Alle spørsmålene surret rundt i hodet mitt. - Niall? Sa Harry. - hmphf?, svarte jeg. - hvem snakket du med? Spurte Louis. Alle guttene stirret på meg. - mamma, løy jeg. Guttene bare nikket.

-- neste dag----

Avelyn POV

- Tanya? Hva skal jeg ha på meg?, ropte jeg utover hele gangen. Jeg hørte hun kom i trappa. HUn kom raskt inn på rommet mitt. Hun braste med et tomt utrykk, bort til kleskapet mitt. Så sendte hun meg en sort dongeribukse og en sort peplum topp. -Hva skulle du gjort uten meg? sa Tanya med et lurt smil. - Mye!! , svarte jeg. Denne gangen så var det Tanya som hima meg øynene. Hun gikk ned i stuen igjen.

Føtene mine gikk automatisk. Det var bare 20 meter igjen til Greg Park. Jeg hadde på anntrekket som Tanya valgte ut. Så hadde jeg en lett smokey eyes, og håret hadde jeg i en fiskebensflette som hang nedover skuldra. Jeg var så klar som jeg kunne bli!

Jeg satt på en benk. Jeg ventet på han derre Niall. Jeg hadde et bilde i lommeboka. Så jeg kunne gjenkjenne han.

Niall POV

Guttene hadde sloppe meg av ved Greg Park. Jeg sa at jeg skulle møte en venn i parken. Føtene gikk automatisk og øynene var åpne etter en jente. Det var jo veldig mange jenter i parken. Men jaja. Det var en jente som såg veldig granskende på meg. Enten var hun en fan eller så var hun den jenta. Vist jeg skulle si noe om hun så var hun jævla deilig. - Ehh.. Unnskyld?, sa en fin stemme. Det var hun fine jenta. Jeg bare nikket. - Er du Niall Horan?, spurte hun. -Ja, svarte jeg. - Jeg er Avelyn, sa hun. DEt er et veldig nydelig navn. Hun satt seg ned ved en benk, og jeg etter. - Jeg har da som sagt noe viktig å snakke om, sa hun. - Var du på en fest på Towerrgate for noen måneder siden?, spurte hun. Hun såg veldig granskende på meg. De fine øynene hennes lyste av nysgjerrighet.- Ja, for to måneder siden ca., svarte jeg. Det virket som om det var noe virkelig viktig hun skulle si. - Okei, jeg vet ikke helt hvordan jeg skal si dette, sa hun. Så tok hun en pause. - Jeg ble gravid, sa hun. Hvor bra da. - Med hvem da?, sa jeg spørrende.Kom jeg hit bare fordi hun skulle komme å si at hun ble gravid med en mann?

You & I n.hWhere stories live. Discover now