Del 23 (Ny person inn i historien!!!).

476 18 0
                                    

" Hei, hva kan jeg hjelpe deg med?", spurte damen bak kassen. Den blå veggen bak henne lyste mot meg. " Jeg er Avelyn Grace, jeg er her for et jobbintervju!", sa jeg og smilte mot hun. "åhh! Avelyn! Vi har ventet på deg ", sa hun og vinket meg mot en dør. Hun åpnet den og ropte på en ung jente. "Elida, kom hit!". "Ja, hva er det?", sa hun og tørket vekk noe svette fra pannen. " Kan du sette på plass kasse nr. 7?", spurte damen. I følge navneskiltet heter hun Maria. "ja Maria", svarte Elida høffelig og smilte mot meg og gjorde som hun fikk beskjed om.


Niall satt med vic og eth ( Victoria og ethan) på fanget. Han såg på en fotballkamp og følgte nøye med på skjermen. Det luktet babygrøt i huset, og en mørk koffert stod stablet i gangen. Jeg spaserte sakte inn på soverommet mitt og tok av sminken, og børstet håret og flettet det. Etter jeg fødte, har jeg ikke fått vekk så mye fett fra jeg var gravid. Jeg har strekkmerker i tillegg. Jeg skiftet til en Stor tskjorte, og tok på noen kosesokker.


"Hei", sa jeg stille mens jeg gikk sakte inn i stua. Niall hadde de sovende babyene på fanget. Han snudde seg mot meg og smilte og sjekket meg opp. Jeg satt meg med ved siden av han og lente meg mot ham. " hvordan gikk det på jobbintervjuet?", spurte han og kysset meg forsiktig på hodet. "Det gikk bra, jeg tror de likte meg", sa jeg med et smil og strøk Ethan forsiktig på hodet. "Er det Irland som spiller?", spurte jeg og dro fingrene mellom håret hans. Han nikket og smilte. Han ga meg begge babyene. "Hva skal du gjøre?", spurte jeg og så ned på babyene og smilte. Akkurat da hørte jeg at noen tok bilde. "Hvem er det?" sa jeg og skubba han forsiktig. Han såg opp og mot vinduet. er var masse paparazzilys. Paparazziene hadde funnet oss..

"Men hva er egentlig kofferten i gangen til?", spurte jeg forsiktig.  "Åhh... Ehhh. ", svarte han usikkert. "Jeg skal bare på en mini tour!," svarte han usikkert og såg opp på fjeset mitt....

You & I n.hOù les histoires vivent. Découvrez maintenant