Kappitel 1 -

1.9K 34 3
                                    

Jeg sparka den idiotiske testen langt bortover gulvet. Jeg kunne ikke fatte at jeg var gravid! Jeg visste ikke engang hvem faren var. Herregud! Hvorfor må det alltid være meg som roter til alt!

Jeg var jo på fest for to måneder siden. Det var da det skjedde. Men jeg måtte finne ut hvem faren var.

Jeg ringte min beste venn, Tanya. Hun var der alltid for meg. Jeg hadde ikke så mange venner. Hun var faktisk med på festen, den kvelden det skjedde.

Hun kom om 10 minutter. Jeg laget en kopp med kaffi til hun. Dørklokka mi ringte. Tanya brukte alltid å bare ringe på dørklokka og så gå rett inn i huset. Slik at jeg visste at hun kom. 

Vi hadde satt oss godt til rette i den røde sofaen min. - Hva var det du ville snakke om, Ava?, sa Tanya. Jeg heter forresten Avelyn. Men Tanya kaller meg Ava eller Ave. Tanya såg gransende på meg. Hun måtte ha et svar. - Øhm.. , mumla jeg. - Ja?, sa Tanya. - Jeg er GRAVID!, sa jeg fort. Jeg la et trykk på gravid. Tanya såg at jeg var usikker. - Så bra da Ava!!, sa Tanya som om hun var en Happy Optimist. - Bra? Hæ?, sa jeg høyt. Hva var liksom så bra med det. Har hun vært helt på bærtur eller? Hvordan skal jeg klare å passe et barn? Jeg klarer jo så vidt å passe på meg selv. - Hva er så dumt da?, sa Tanya. nsiktet hennes skiftet fra en Optimist til en Negativ rotte. - Jeg vet da ikke for faen hvem faren er?, sa jeg surt. - Ava!! Seriøst??? Hvorfor skal det alltid være deg som roter deg bort i slikt!, sa Tanya frustrert. - Hva skal h´jeg gjøre da?,sa jeg hjelpesløs. - Jeg har en ide!, sa Tanya.

Sorry for liten del. Men jeg måtte finne et punkt der det ble spennende :-) Vote, kommenter og les historien min, om dere liker den. 

You & I n.hWo Geschichten leben. Entdecke jetzt