Kappitel 5

1.5K 44 14
                                    

- Jeg ble gravid, sa hun. Hvor bra da. - Med hvem da?, sa jeg spørrende. Kom jeg hit bare fordi hun skulle komme å si at hun ble gravid med en mann?

-------------------------------------------------

Tusen takk for at dere leser historien! Jeg kjenner jeg blir utrolig glad. Jeg vet det ikke kommer deler så ofte, men jeg skal prøve å skjerpe meg. Om dere følger meg, her på wattpad, så er det lettere å holde følge. Jeg har n historie til som heter "my famous twin" . 

----------------------------------------------------------------------------

Jeg ble faktisk gravid med deg, svarte hun. Det var som om hjertet stoppet i noen sekunder. Jeg hadde lyst til å løpe vekk. Men jeg kom til å få skyldfølelse om jeg sprang. - Meg?, Hæ?, sa jeg høyt og sakte. Hun må ha tullet! 

AVELYN POV

Niall har godtatt at jeg er gravid med barnet. - Ønsker du abort?, spurte jeg. Stemmen min hørtest rusten og nervøs ut. - Jeg vil ikke ta abort, svarte han. Han virket veldig selvsikker med svaret. - Det var bra, sa jeg lettet. - Har du noen kallenavn?, spurte han. Niall virket bare så søt! - Ja! Venninen min Tanya, kaller meg Ave eller Ava. Og søsteren min også!, sa jeg. - Så kult! Jeg tror jeg vil kalle deg Ave, svarte Niall. Jeg såg på han. Jeg kunne druknet i de øynene. Om det er mulig, da. -Har du et kallenavn?, spurte jeg. - Ja, Nialler, bruker mange å kalle meg. - Haha, jeg skal kalle deg Nail, svarte jeg. -Ikke gjør det!, sa Niall og prøvde å virke trist. - Å, joda!, svarte jeg. -Du må foresten møte guttene, sa plutselig Niall, helt ut i det blå. Når vi først snakker om blå, så er øynene hans, AMAZING! . -Guttene?, spurte jeg. Gutter? Hæ? HAr han noen sønner?

-Guttene er de andre i bandet, svarte Niall. - Oja, Tanya har sagt meg noe slikt!, svarte jeg. 

Jeg og Niall var på vei ut av parken. -Ehh, skal vi møtes om noen dager, eller? , spurte Niall og klødde seg i det blonde håret. -Ja, det kan vi godt!, svarte jeg. - Vi du ha nummeret mitt?, spurte han. -Seffølgelig!!, svarte jeg. 

Tanya hadde hentet meg. Fordi jeg ikke gadd å gå! -Hvordan var det?, spurte Tanya. Vi satt i bilen. - Kjempefint! Vi ble veldig godt kjent!, svarte jeg. -Bra, jeg  har laget middag!, sa Tanya.

NIALLER POV

Guttene virket veldig mistenksomme. Jeg håper bare de ikke finner ut hva jeg har gjort. Når vi spiste middag, så var de veldig mistenksomme. 

Harry sitter å ser på dataen sin. Jeg håper ikke han ser noe om Jeg og Ave. - Niall? Kom hit litt!, ropte Harry. Jeg kommer, svarte jeg. 

Mer?

You & I n.hWhere stories live. Discover now