Kapittel 22

515 22 2
                                    

" Jeg tar meg en dusj", ropte jeg, mens jeg låste døren på badet. "Jeg tar ungene", ropte Niall tilbake. Det har nesten blitt som en vane at vi gjør alt hver for oss. før ville han ha stått på kne, og bønnfalt meg, for å dusje med meg. Og nå har vi ikke tid til hverandre nesten, for i det neste sekundet, skriker enten Victoria eller Ethan. Tro meg, jeg elsker av hele mitt hjerte Victria og Ethan. Og jeg er utrolig glad i livet mitt. Men det kan av og til bli for mye. 

Når jeg var ferdig i dusjen, gikk jeg ut med en hånduk, og hentet klær og undertøy, og kledde på medetNiall"DEt er en halvtime før vi må dra!", ropte Niall fra stua. "Javel", ropte jeg tilbake. Sminkemappen in lå på badet, så jeg gikk tilbake, og begynte å sminke meg. Jeg tok på eyeliner, winged eyeliner, øyenbrynslyant, mascara og knæsj rød leppestft. Siden jeg skulle på et intervju, kom de til å lage til håret mitt der. 

"Har du puttet reisebaggen i bilen?", spurte jeg Niall, som satt klar i bilen. Han nikket som svar. Jeg sat meg inn i bilen, litt irritert og utrolig utmattet.

"Hvor er intervjue?" spurte jeg, og holdt hånda hans som var på girspaken. " Det er jeg ikke helt sikker på, jeg fikk beskjed om å møte opp akkuratt ..... her!", sa han og smilte. Jeg bare lo og gikk ut av bilen. Rundt oss var det ufattelig med paparazzier. Vi tk med oss babyene, og sikkerhetzvaktene, prøvde å få vekk paparazziene og fansen. Plutselig begynte VIctoria å gråte. Jeg løftet henne pp og holdt henne godt rundt meg. 

"Er det denne døren?", spurte jeg. "ja", svarte Niall og kysset meg hardt på kinnet. JEg bare smilte tilbake. Når vi kom inn døren, satt alle guttene der og eleanor. Sophia og Danielle var der ikke. "Hei!", ropte Eleanor og gidde meg en bamseklem. "Åhh... Victoria er såå søt!", sa hun og såg på hun. "Du kan få holde henne!", sa jeg og smilte. "Ja!", sa hun glad, og jeg rakte henne Victroria. 

Niall satt i sofaen, ved siden av liam og zayn. Der var en ledig plass ved siden av Harry, så jeg satt meg ned der. " Hvoden er det å være foreldre?", spurte Louis ut i det blå. "Åhh.. det er utrolig slitsommt. Men jeg kunne ikke ønsket meg noe bedre", sa jeg og smilte. " Ja, det er veldig tidkrevende, men det er het fantastisk samtidig. " Hvor lenge er det til du kan sende dem i barnehage", spurte Eleanor mens hun koste med Ethan. "Det kan jeg bestemme selv, om to uker. Men da er det i en barnehage for små barn. Men jeg tror jeg vil gjøre det snart, så jeg kan søke etter jobb.", svarte jeg sakte.

--------------------

Nå kommer personene snart inn i historien!

Hva jobb vil dere at Ave skal ha?

                                     

You & I n.hDonde viven las historias. Descúbrelo ahora