Kappitel 13

1K 25 8
                                    

Niall Kom Tilbake Med de mest tettsittende kjolene JEG hadde, og de med mest utringninger -. Niall? Dittsvin!, Sa JEG og såg sint bort på han. Han bare smilte et dirty smil. Og jeg himla meg øynene.

- Jeg kommer ikke til å bruke de, sa jeg bestemt. - ÅååJoda!, sa han og kysset meg hardt.

*Neste dag*

- Der er Harry, sa jeg og gikk ut av bien. Jeg tok håndbagasjen mens Niall koffertene. Privatflyet stod å ventet, så for oss var det bare å sette oss inn.

I flyet var det bare meg, Niall og Harry. De andre hadde ikke komt enda. Flyet hadde sofaseter. Det var liksom kjempebrede tomannsseter, med et bord og tomassetert igjen. Så det var liksom fire i en gruppe.Der var ett toalett og en bar, og en stor sofa for sikkert 1000000 personer. Skulle ønske Tanya var her, for hun ville elsket det... Hun har vært så sur i det siste på meg.

Flyet skulle til å lette. Det var meg og Niall på en side. Og Harry og Liam på den andre siden.

Harry POV

OMG! Ave var så nydelig. Med de glitrende øynene og det perfekte håret. Jeg kan ikke tro at det! Jeg må bare finne en måte å få henne til å like meg. Jeg må bare vente til Niall er vekke, så kan jeg prøve meg.

Niall POV

Alle guttene virket kåte på Ave. Men hun er min! - SKal vi sette oss i sofaen?, spurte jeg og såg på alle. - Ja, svarte Liam. Alle følgte etter.

- hvor har du jobbet før Ave?, spurte Liam beskjedent. - ehh... På sminkebutikk, sa Ave og såg litt ned i bakken. - Kult svarte Liam og nikket. - Hvordan får du slike krøller, spurte Ave og såg rart på Harry hun skaka litt på hodet. - Jeg ble født slik, sa han og smilte et dirty smil.

10 kommentarer for neste del

You & I n.hWhere stories live. Discover now