Kappitel 10

1.2K 28 2
                                    

media at jeg og Niall var kjærester. Men ikke at jeg var gravid. Det var bare familien vår og venner. Jeg satt i armkroken til Niall, og vi såg en film. Jeg bøyde meg opp å kysset Niall. Plutselig ble det til klining..

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

*2 måneder senere*

Jeg sprang det forteste jeg kunne på toalettet. Niall løp etter meg og visste hva jeg skulle. Jeg hadde spydd sikkert 1000 ganger hver dag. I dag skulle vi få besøk av guttene og kjærestene dems. De hadde fått beskjed om at jeg var mye dårlig. Men det har jeg vært i flere måneder uansett. Niall kom inn på badet og holdt opp håret mitt. - Føler du deg bedre vennen?, spurte Niall og kysset meg på hode. -Nei, som et monster kommenterte jeg. Vi gikk inn i stua i lag. Jeg hadde veldig vondt i ryggen, og Niall brukte og holde meg oppe i ryggen. - VIl du ha noe te?, spurte han. Jeg nikket. Niall er kjempe støttende. Han har vært det helt siden han visste at jeg vart gravid. 

- De andre kommer om en time, vennen, sa Niall og såg bekymret på meg. - Kan du bli med opp og hjelpe meg å gjør meg klar, spurte jeg beende. - Sefølgelig, babe, sa han. Jeg bare smilte. Jeg hadde ingen ideer om å kysse han med det første. Ånden min luktet sikkert spy, og jeg luktet sikkert svette. - Lukter jeg skikkelig ekkelt. - Nei, sefølgelig ikke, sa han. Jeg visste han sa det for at jeg skulle føle meg bedre. Niall følgde meg inn på rommet vårt. - Hva vil du ha på deg?, spurte han og såg på meg. - Jeg vet ikke sa jeg og tok meg på magen. - Noe behagelig. - Greit, jeg finner noe, sa han og smilte mot meg. -Hva skulle jeg gjort uten deg!, kommenterte jeg. Niall bare trakk meg inn i en klem og kysset meg på munnen. - At du vil kysse meg når jeg lukter spy, sa jeg og såg rart på Niall. - Jeg bryr meg ikke, sa han søtt. Niall følgde meg inn til badet. Han hjalp meg å ta av joggedressen, og tok på en onepiece. - Du er smart, Nialler, sa jeg og kysset han på hodet. - Jeg vet, sa han og blunket. - Kan du sette opp en hestehale? spurte jeg. Niall har laget hestehale på meg tusen ganger. Siden jeg har vært så dårlig, at visst jeg tar opp armene, spyr jeg. Jeg strekte meg etter one direction parfyma mi og tok to sprut av den. Og Niall smilte. - Du er så nydelig, kommenterte Niall og studerte meg fra topp til tå. -Nei, sa jeg og så på han. -Jo sa han og kysset meg. - Jeg burde pusse tenner, sa jeg. Niall stod i døråpningen og ventet på meg. Han stod og rufset seg i håret. Det var sexy. 

Vi var på vei ned trappa. Da ringte dørklokka. - Jeg åpner, sa Niall og holdt hånda mi. Harry, Liam og Louis kom inn. - Hei Niall sa Louis og tok forsiktig av seg jakka. Og gidde Niall en gutteklem. Det samme gjorde Harry og Liam. - Hei Ave, føler du deg bra?, spurte Louis og såg bekymret ut. - Nei, kommenterte  jeg og støttet meg i rekkverket. Han gidde meg en forsiktig klem og gikk inn i stua. - Hei Ave, like sexy som alltid, sa Harry og studerte meg fra topp til tå. - Hun er min, sa Niall og såg sint på Harry. Jeg bare hadde ene hånda på rekkverket og hodet hvilte der. Harry gidde meg en klem. - Sexy, kommenterte Harry i øret mitt.  - Hei Ave, du ser sliten ut, sa Liam og jeg bare nikket utmattet. Liam gidde meg en klem. Niall såg trist på meg og tok hånda mi og vi gjikk inn i stua. 

----------

Det kommer snart en del til :) 

Skriv gjerne om det er noe dere syns jeg burde bli flinkere til :) Klemz:)

You & I n.hWhere stories live. Discover now