Kappitel 16

845 19 1
                                    

Liam holdt hånda mi, operasjonen har begynt, og alle satt inne på det rommet som Ave hadde. Noen satt på gulvet, på senga hennes og på stoler. Jeg satt i et hjørne med Liam sin hånd i hånda mi. Det var umulig å trøste meg, men jeg bryr meg ikke. Ingen av dem skjønner hvordan det er! 

"Er Niall Horan her?" spurte en lege mens hun stakk hodet inn døra. " Det er meg, svarte jeg og reiste meg opp og tørket vekk noen av tårene som var på kinnet mitt. " Avelyn Grace spør etter deg", sa legen. De 5 ordene var noe av det største høydepunktet i dag. " Hun er på rom 315, hun skal inn på ett nytt rom snart", sa legen og viste meg rommet. " Tusen takk", sa jeg og smlte mot henne. Hun bare smilte og gikk vekk. 

Jeg åpnet døren sakte. Og inni rommet, låg den nydlige prinsessen min. Hun var våken og øynene hennes flyttet seg til meg. " Hei vennen," sa jeg og såg på den nydelige kjæresten min. " Hei, Niall", sa hun og smilte et vakkert smil. Jeg bøyde meg ned og gidde hun et kyss og en klem. " Hvor er babyene?", spurte jeg og løftet et øyenbryn. " Legene kommer med dem snart, sa hun og smilte spent. " Har du det vondt?" spurte jeg. " SIden de tok keisersnitt, er det bare litt vondt i magen", forklarte hun. Jeg bøyde meg fram og gidde hun et kyss. Hun trakk seg fort unna, når en lege kom inn døra. Hun hadde to babyer i hendene. " Her er babyene deres", sa hun og gidde dem på brystet til Ave. 

" Så nydelige de er", sa Ave og en tåre rant nedover kinnet hennes. Hun gidde gutten til meg. " Jeg ble veldig emosjonell selv, så en tåre rant nedover øyekroken min. " Han er så søt", sa jeg og studerte det vakre fjeset. " Øynene til hun åpner seg!", sa Ave. Og jeg lente meg å såg to vakre blå øyner som stirret varmt mot meg. " De har øynene dine!", sa Ave og kysset meg på kinnet. Jeg kysset bebyene på hodet. " Hva skal vi kalle dem?", spurte jeg. " Jeg har alltid likt navnet, Victoria", sa Ave og såg opp på meg. " Det er et fint navn, og det passer bra til hun", sa jeg og stirret mer på hun. " Da blir det Victoria," sa jeg og kysset Ave på pannen. " Hva med gutten?", sa Ave og såg på han. Han åpnet akkuratt øynene sine, og de var sjokoladebrune, som øynene til Ave. " De er som dine," sa jeg og fikk tåre i øynene. tenk for nen fantatiske unger vi har fått" Ave tok begge ungene å la dem i krybben. " De er så nydelige",sa jeg og tok armene rundt livet til Ave. Hun er så vakker, like vakker som de fantastiske barna våre. 

-------------------------------------------------------

Dere kommer til å like neste del! Der kommer det en ny person inn!!

You & I n.hWhere stories live. Discover now