Kappitel 14

1K 20 3
                                    

Avelyn POV

Flyet hadde endelig landet. Jeg hadde spydd 1000029932020929 ganger. Niall hadde vært veldig overbeskyttende på meg. Jeg tror Harry virket litt småkåt i flyet. Det var i hvertfall veldig ubehagelig.

Den herlige følelsen av å komme ut av flyet, og trekke inn lukten av hurtigmat. LA på sitt beste var det.

Det var mye å se på når jeg kom ut av taxien. Hotellet var hvitt med elegante dører å vinduer. Etasjene oppover såg oppusset ut, og virket moderne. Niall tok hånden min, og kysset meg på munnen. Jeg bare smilte tilbake.

Jeg og Niall skulle ha rom i lag. Liam og kjæresten sin, Danielle, skulle ha rom i lag. Jeg har aldri møtt Danielle, men hun kom senere. Louis, og Eleanor skulle ha rom ilag. Og perrie og zayn skulle ha rom ilag. Harry var den eneste som hadde rom alene. Det værste var at han hadde rom rett ved siden av oss! Og jeg syns at å bare være nær Harry gjorde meg kvalm. Og jeg har tenkt å ta en prat, angående Harry, med Niall.

Det var ufattelig trangt i heisen. Harry stod klin opp i meg, og stirret på puppene. Jeg følte meg bare kvalm. - jeg må spy, peip jeg. Alle fikk sore øyne som symboliserte panikk. - Vi er snart fremme, Ave, sa Niall. Når heisen stoppet. Spurtet jeg. Jeg spurtet til rommet. Men når jeg bare var noen meter unna rommet, snubla jeg og falt. Og etter det ble alt sort.....

15 kommentarer :)

Liker dere at det er drama? Bare kommenter om dere vil ha det dirty, romantisk, dramatisk, skummelt, klassiker elns :)

You & I n.hWhere stories live. Discover now