Kappitel 9

1.2K 31 0
                                    

*1 måned senere*

- Niall? Vi skal møte familien min idag!, ropte jeg. - Jeg kommer, sa Niall med den sexye morgenstemma si. - Greit mumla jeg. I dag var dagen Niall skulle møte familien min. Jeg hadde pratet mye med mamma og pappa om Niall. Og de hadde et godt inntrykk av han. - Kommer du eller?, ropte jeg igjen. - Slow down!, sa Niall fort. Jeg bare himla surt med øynene. Jeg stod jo fulltpåkledd og klar i gangen. Mens han var på badet og laga seg til på håret. Jeg trampa opp trappa, spurta inn på badet. Stod i døra. Og stod der bare. - Ferdig nå?, spurte jeg sutrete. - Jada, sa Niall og kyssa meg hardt på munnen. Han tok hånda mi og vi gikk ned trappen. - Hva har du på hånda di?, spurte jeg og såg mistenkelig på Niall. - Hårvoks, sa han og vaska hendene på kjøkkenet. 

Niall kjørte bilen. Vi var heldigvis snart fremme. Niall hadde snakket om navn til babyene, hele bilturen. Han ville kalle dem Niall, Niall JR, Nialla osv. 

Jeg gikk rett inn døra. - Hei Avelyn sa mamma og gidde meg en klem. - Hei, Niall, sa mamma og tok Niall i hånden. Mamma smilte til Niall. 

Vi satt oss ved kjøkkenbordet. Broren min, Jacob, satt ved siden av bordet, jeg og Niall i lag, og mamma og pappa.  Jacob er 21 år. - Så hvor kommer du fra Niall?, spurte mamma vennelig. - Mullingar i Irland, sa Niall sakte. - Jeg er også fra Irland, sa pappa og smilte til Niall. - Hvor i Irland? Spurte Niall. - I WexFord, sa pappa muntert. Jeg gikk opp på rommet mitt for å pakke flere klær så jeg kunne ta med til leiligheten. Jeg er nesten aldri i leiligheta til Tanya og meg. Men jeg er der av og til. Tanya fester en del for tiden. 

*I leiligheten til Tanya og Ave*

-Niall, henter du telefonen min? spurte jeg Niall. Han og jeg var de eneste i leiligheta. Tanya var på en eller annen fest. - Alt for deg babe!, sa Niall og røyste seg. - Hahah, svarte jeg. Niall hadde sagt til media at jeg og Niall var kjærester. Men ikke at jeg var gravid. Det var bare familien vår og venner. Jeg satt i armkroken til Niall, og vi såg en film. Jeg bøyde meg opp å kysset Niall. Plutselig ble det til klining..

------------------

Jeg har valgt ut to personer som skal være med i historien. De kommer snart inn i historien. Jeg har ikke tenkt å si hvem det er enda :) Love u! 

You & I n.hWhere stories live. Discover now