2 - Elementari

433 34 3
                                    

Raven

Sper că am suficient timp să deschid portalul către Waterfall.

Biata copilă, plângea întruna. Nici nu voiam să-mi închipui prin ce chinuri a trecut în salon cu nemernicul ăla de Lucifer. Doar văzând corpurile lui Nick şi Emily...era prea mult pentru mine, da' păi pentru o fetiţă nou-născută.

Sophie. Parcă aşa i-a spus dracul ăla împieliţat. Mă mir că l-a dus capul la aşa un nume drăguţ. Mă așteptam la ceva precum...nu știu, Cruella poate.

Am început să repet incantaţia pentru portal, dar nu funcţiona.

-De ce!? De ce nu merge?!
-Poate pentru că nu eşti suficient de antrenată, puştoaico, răspunse o voce de nicăieri.

Nu încăpea îndoială. Era vocea lui.

-Diavol nenorocit...arată-te! O să-ţi rup mâna şi ţi-o voi băga pe gât direct!

-Nici măcar nu eşti amuzantă. Acum, ce-ar fi să-mi dai copila înainte să-ţi rup capul saaau să chem cel mai bun Cerberus al meu. Hm? Nu sună tentant?
-Nici moartă!

Până să apuc să îmi eliberez ultimul element am fost trasă în portalul către Waterfall.

Lucifer zbierase atunci când a văzut. Nu se aştepta ca cineva să apară şi să mă salveze, şi nici eu bineînţeles. Dar mulţumesc lui Dumnezeu că unul din Cei 10 a ajuns la timp.
Era Matt, numărul 5.

Supranumiți Cei 10, ei sunt cei mai puternici Elementari, în număr de zece, evident.
Noi suntem ca un fel de gardieni pentru Pământ. Stăm cu ochii pe oameni, îi ţinem sub observaţie 24/24...mai avem şi spioni infiltraţi prin Tărâmul de Jos, chiar şi în Tărâmul de Sus. Sau cum le numesc oamenii...Infern şi Paradis.

Ca Elementari, datoria noastră este să protejăm Pământul, mai ales că Lucifer a început să iasă la suprafaţă şi mulţi demoni de asemenea.

Cum facem asta?
Simplu.
Suntem în număr exagerat de mare în ţinutul nostru, Ţinutul Waterfall...şi în plus avem puteri. Puterile noastre sunt de fapt elemente, de aceea ne şi numim Elementari.

Sunt de 13 tipuri aceste elemente: Sunet, Ardere, Aer, Zăpadă, Lumină, Foc, Spirit, Apă, Sânge, Lavă, Pământ, Plante şi Metal.

Nu există "mai puternic" din moment ce sunt diferite. Trebuie doar să le antrenezi. Excepţiile sunt luptele cu folosirea unui singur element.
Ca de exemplu, într-o luptă între Foc şi Apă, e evident că Apa va câştiga din moment ce apa stinge focul în general. Există o logică aparte, dar lucrurile nu sunt aşa complicate precum par.

Ca Elementar, poţi avea de la un element până la toate cele treisprezece.
Nu, nu există nimeni care să le aibă pe toate.

Conducătorul nostru are doar unsprezece până în prezent...dar are o mie de ani de muncă în spate. Durează ceva până să faci rost de cel puţin cinci elemente, darămite toate.

Conducătorul a trăit atâţia ani deoarece, ei bine, noi nu suntem oameni, suntem nemuritori. Puterea ne e sigilată când suntem mici, de obicei cam un an e vârsta la care ni se pune Sigiliul, astfel reuşind să creştem. Când eliberăm puterea, atunci devenim nemuritori, ceea ce se întâmplă de obicei în jurul vârstei de 15 ani - niciodată mai devreme dar adesea mai târziu.

Eu de exemplu.
Eu arăt ca la 22 de ani de vreo șapte ani. Acum șapte ani mi-am eliberat puterea fără să vreau şi aşa am devenit o Elementară în toată regula.
Eu sunt Raven.
Încă sunt în testare pentru al cincilea element pe care mi-l doresc: Lava. Totuşi, fac parte din Cei 10...eu sunt numărul opt. Poate pare o nimica toată, dar pentru mine e de necrezut.

Demons: Inside MeWhere stories live. Discover now