! Anunț Important !

28 6 0
                                    

Bine v-am regăsit dragilor

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Bine v-am regăsit dragilor. Dacă mai va exista cineva care să citească acest capitol :) 

Cartea aceasta a fost incepută în 2015 spre 2016 şi terminată aproape în 2017, de atunci e finalizată iar cam de atunci sau chiar mai de devreme, nimeni nu a mai dat " buzna " pe aici iar eu am lasat-o de izbelişte. Din 2018 a putrezit să spunem asa :)) dar cu ocazia acestui an "prea fericit" măcar această carte să " înflorească ".

Pot înţelege de ce poate nu a mai citit nimeni, cartea era un dezastru total, iar cine trecea sunt sigură că nu mai întelegea ce se întâmplă aici la noi. Tocmai de aceea, am reeditat-o total, cap-coada + încă cateva capitole ce le-am adăugat dar nu încă şi postat, asta va urma.

Nu o să spun exact schimbarile, vă las pe voi să le vedeti, totul se găseşte încă de la început, descrierea, primul capitol şi apoi capitolele în sine. Sper să mai vina ochisori noi şi cei vechi deoarece cu schimbarea totala capitolele nu mai sunt asezate asa cum le ştiaţi. Am sters majoritatea comentarilor unde am înlocuit capitolul cu altu, nu avea logica dacă le lasam. De asemenea unele sunt noi în locul celor vechi şi acelea vechi vor apărea drept cele noi, tot din cauza reaşezări capitolelor.

În rest, n-am ce să vă mai spun, decat că schimbarea majora, cartea se împarte în două părţi mari : poezii şi satanismul, la modul ca în acest moment nu mai este strict pentru satanişti sau doritori de necunoscut, cei pasionati de poezii, au si ei un loc, normal ca poeziile sunt întunecate şi sumbre.

Cam atâta, sper să va placă noua înfăţişare a cărţi si să mai vedem ochisori.

Trebuie să intraţi dinou pe cont probabil ca să vedeţi sigur schimbările făcute, altfel o să vă arate greşeli ce nu există.

Multumesc ♥

Multumesc ♥

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.
𝘿𝙖𝙧𝙠 𝙥𝙤𝙚𝙩𝙧𝙮 𝙖𝙣𝙙 𝙨𝙖𝙩𝙖𝙣𝙞𝙨𝙢 Donde viven las historias. Descúbrelo ahora