⸸ 22 - Noi ⸸

214 22 0
                                    

Noi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Noi

Noi suntem, am fost si vom fi intotdeauna...
Ce suntem, de unde venim si de ce suntem unde suntem acum nimeni nu stie. nu am fost creati, ne-am creat noi pe noi si nu acceptam pe cineva sa ne spuna altceva. Nu ne vede nimeni, si totusi toata lumea ne uraste. Ne pierdem in multime si suntem confundati cu oamenii normali de multe ori.

Oamenii simpli nu sunt demni de respect, pentru ca se limiteaza. Sa iti traiesti o viata in modul in care ei o fac, fara vreun scop si fara dorinta de a lasa o mostenire, fara o tinta precisa este sinucidere curata a sufletului, a tot ceea ce inseamna om.

Din intuneric ne nastem si in intuneric ne intoarcem; asta acceptam si asta ne face diferiti fata de toti sclifositii care incearca pe cat posibil sa se lupte cu conditia lor si sa incerce sa o „imbunatateasca". Asta ne face puternici. Nimeni, niciodata, nu o sa poata sa schimbe acest lucru, iar cei ce vor incerca nu vor face decat sa aduca mai aproape sfarsitul propriu. Inecati in durere si lacomie se vor autodistruge unul cate unul, iar pacea ce o vom aduce noi va una sangeroasa, care va ramane in pururea si vecii vecilor. Nici lumina lor fada si nici crucile pe care isi reazama speranta nu ii vor ajuta sa isi regaseasca echilibrul si fericirea, pentru ca singurul lucru pe care s-au bazat a fost o balanta neechilibrata dintre bine si rau. Binele lor si raul general.

Vom fi iertati si noi, pentru fiecare moment de slabiciune si de judecata inegala, pentru fiecare sovaire si pentru fiecare moment cand am ezitat in a actiona intru justete.
Noi am fost, suntem si vom fi intotdeauna, ca unii ne spun oameni sau altii prefera sa creada ca nu existam.

Nu vom intoarce obrazul, nu vom minti si nu ne vom lasa judecati de nimeni;
Vom aduce acel ceva a carui simplu sunet pronuntat de buze curate le pateaza cu cel mai murdar sange intinat de pacat.

Mandria, onoarea si adevarul vor fi armele noastre in fata lasitatii, minciunii si tradarii celorlalti, iar frumusetea dureroasa a raurilor de purpura ne va mangaia sufletele si ne va vindeca ranile.

Mandria, onoarea si adevarul vor fi armele noastre in fata lasitatii, minciunii si tradarii celorlalti, iar frumusetea dureroasa a raurilor de purpura ne va mangaia sufletele si ne va vindeca ranile

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
𝘿𝙖𝙧𝙠 𝙥𝙤𝙚𝙩𝙧𝙮 𝙖𝙣𝙙 𝙨𝙖𝙩𝙖𝙣𝙞𝙨𝙢 Where stories live. Discover now