⸸ 113 - Satanism Social-Psihologic ⸸

5 0 0
                                    

° Satanism Social-Psihologic °

Eu sper ca pot cumva sa para ca un raport psihologic fara ca sa pierd detaliile importante. Scopul meu in scrierea acestei lucrari este de a face lumea sa inteleaga si sa aprobe ca Satanismul nu este un cult de venerare a Satanei,mutilarea animalelor, sacrificarea copiilor. La rostirea cuvantului Satana sau Satanism, oamenii automat presupun ca trebuie sa fie rau! Fac aceste presupuneri fara macar sa vorbeasca si in acelasi timp pentru a afla detalii si a le intelege.

Voi incepe prin a spune ca un Satanist nu venereaza pe Satana. Un Satanist crede ca el/ea este un individ care isi controleaza singur destinul si este zeul propriei vieti. Satanismul este o religie bazata pe realitatea ca omul este un animal. El a ales sa se separe de o societate unde instinctul natural este suprimat si cei puternici ii sustin pe cei slabi. Satanistulobisnuit dezaproba majoritatea din invataturile Cre[s]tine. In majoritatea cazurilor , Cre[s]tinii sunt considerati dusmani. Cre[s]tinii spun , ana este un inger cazut , nu un Zeu. Toate religiile au ingeri si demoni, multi dintre care sunt interzisi de societatea obisnuita. Satana se afla printre acestia. Originar conceput de evrei, apartine inainte de nasterea lui Iisus. Majoritatea Satanistilor sunt familiari cu invataturile Cre[s]tinitatii, si au citit Biblia Crestina, sau o parte din ea. Ei pur si simplu considera Biblia Crestina ca fiind un fals si o dezaproba ca si Cre[s]tinii care dezaproba toate cartile care reprezinta fundatia altei religii.

Satanismul nu este considerat o religie pentru rasa alba si nu ar trebui confundata sau grupata cu K.K.K., nazistii sau neo-nazistii, sau persoane care sustin "puterea albilor". Satanistii nu sunt gasiti de criminali, nu sunt criminali psihopati, nu sunt violatori. Al noulea si al zecelea din interzic acest lucru. Defapt, sacrificarea animalelor este folosita in general de catre religii afro-caribiene ca, Voodoun, Candomble, si Santeria. Sacrificarea copiilor este folosita de catre mass-media pentru a-si imbunatati ratingurile. Un Satanist nu practica molestarea copiilor.

Membrii Bisericii lui Satan sunt implicati si avanseaza exact cum vor acestia, cum le dicteaza abilitatile si implinirile. Nu sunt seturi de activitati , intalniri sau contacte. Cand un nou membru vine in organizatie , ii este spus sa nu lase pe nimeni sa ii spuna ce sa creada si ce sa faca. Sfaturile si recomandarile sunt una; ordinele si comenzile sunt chiar opusul. Tine minte ca esti o fiinta libera, nu un pion in visul unuia de putere. Ei cred ca elementele slabe ale societatii ar trebui sa serveasca elementelor puternice , sau sa piara. Satanistii sustin orice reintoarcere a Procesului de Selectie Naturala a lui Darwin, acesta incluzand eliminarea elementelor slabe. Aceste elemente sunt stabilite de catre performanta si intelingenta fiecaruia , nu de catre rasa sau religie.

Deci ce rol ii revine Satanei aici? Satanistii cred ca Satana ( si alti zei ) nu este o entitate sau o forta a naturii. Satan este cuvant foarte puternic care serveste la izolarea Satanistilor de catre societate. Separarea, care Satanistii apreciaza si tin cu adevarat. Separarea, cei puternici lucreaza pentru ce au nevoie dar sunt obligati sa ii suporte pe cei slabi prin binefacere si caritate. Satanistii stiu ca opiniile lor nu pot fi, din punct de vedere politic, legal, dar ei „asculta" de legile care guverneaza omul pe aceasta planeta si se asteapta sa fie sub aceeasi protectie sub lege ca si celelalte minoritati si religii.

Sunt cateva diviziuni ale credintei Sataniste. Satanismul si-a schimbat foarte mult forma , de la origine. De exemplu, a aparut un nou „tip" de Satanism; cel Rebel, care adopta credintele Sataniste pentru o anumita perioada de timp, de obicei pentru amuzament decat pentru un scop. Multi tineri cad in aceasta categorie. O credinta Gnostica Prometeana crede ca creatorul aceste lumi ( Jehovah) este deitatea Rea. Ei cred ca Satana este „aducatorul de viata" ; un zeu Bun. Apoi mai este si Gnostica Intunecata care venereaza fortele intunecate ale naturii. Aceste tipuri urmeaza un Zeu „Capricios"

Hellfire" erau cluburi care apartineau unui fenomen al secolului XVIII. Membrii acestuia erau dedicati intrigii politice si, uneori, activitati oculte. Multi au fost surprinsi cand au auzit ca Benjamin Franklin a fost un membru, chiar foarte activ, a acestui club. Acestea sunt doar cateva exemple din diferitele grupuri Sataniste.

 Acestea sunt doar cateva exemple din diferitele grupuri Sataniste

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.
𝘿𝙖𝙧𝙠 𝙥𝙤𝙚𝙩𝙧𝙮 𝙖𝙣𝙙 𝙨𝙖𝙩𝙖𝙣𝙞𝙨𝙢 Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang