⸸ 67 - Magie neagră ⸸

153 11 0
                                    

° Magie neagră°

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

° Magie neagră°

Termenul de magie neagra este foarte des utilizat atat in literatura cat si in media. Sunt multe dezbateri pe tema separatiei dintre magia neagra si magia alba.
Au aparut chiar si termenii de magie rosie sau magie verde.
Magia rosie reprezinta magia ce are ca interes dragostea, iar magia verde are in prim plan scopul banilor sau al bunastarii.

Toate aceste categorisiri au fost facute si promovate in special de catre filme sau emisiuni TV.
Pe langa categorisirea artificiala, aceasta utilizare a culorilor s-a dovedit a fi foarte utila.
In prezent se folosesc culorile de mai sus pentru a nota/scrie pe hartie respectiva magie. Astfel, se poate face o deosebire si organizare mult mai buna.

Concret, aceste culori nu influenteaza in nici un fel magia. Indiferent de culoare, magia este aceasi.

Magia neagra reprezinta modul de manipulare al energiei cu scopul de a rani o alta persoana. Nu este vorba de Dumnezeu sau Demoni in aceasta discutie. Aceasi energie poate fi utilizata pentru actiuni pozitive cat si pGhinion ctiuni negative ( acum depinde si din ce perspectiva se privesc lucrurile ).

Utilizarea magiei negre in ritualuri poate atrage dupa sine si o energie negativa. In functie de puterea fiecaruia, aceasta energie poate sa influenteze sau nu existenta persoanei. Este indicat sa va documentati despre aceasta ramura a magiei, dar nu incercati cu diferite experimente daca sunteti la inceput.

Cand un nivel de energie negativa este atins asupra unei persoane, aceasta energie poate cauza moartea sau anumite blesteme asupra apropiatilor.

Exista diferite metode ( simple sau complexe ) de a fi protejat de aceste energii care pot fi directionate intentionat sau nu.
De exemplu prin utilizarea unei pentagrame ( vezi articol ).

Magia neagra este un termen foarte larg, dar el este atribuit si cand este vorba de tot felul de vrafi cum ar fi:

Vraji de MoarteVraji pentru a raniVraji pentru revenireVraji pentru blestemeVraji pentru energie ( pozitiva sau negativa )Vraji pentru cosmaruriVraji pentru PutereVraji pentru RazbunareVraji pentru Ghinion.

Lumea, le-a tot denumit pe decursul existentei. In cazul in care se va aprofunda acest domeniu, vor apare tot mai multe categorii, dar ideea de baza sau modul prin care acestea pot fi puse in aplicare nu se va schimba.

 In cazul in care se va aprofunda acest domeniu, vor apare tot mai multe categorii, dar ideea de baza sau modul prin care acestea pot fi puse in aplicare nu se va schimba

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
𝘿𝙖𝙧𝙠 𝙥𝙤𝙚𝙩𝙧𝙮 𝙖𝙣𝙙 𝙨𝙖𝙩𝙖𝙣𝙞𝙨𝙢 Where stories live. Discover now