⸸ 114 - Magie în Satanism - Paranormal sau trucuri oculte ⸸

10 0 0
                                    

° Magie în Satanism - Paranormal sau trucuri oculte °

Este cunoscut si raspandit faptul ca magia nu este recunoscuta si confirmata de catre cercetatori, de catre populatie in general sau academicieni si sceptici.

Lasand la o partea era tehnologica si multele avansari in domenii precum pshilogia, fizica cuantica sau neurologia, rezultatul final dovedeste ca nu exista nici o dovada palpabila caci termenul sau actiunea de magie / paranormal este recunoscut.

Toate investigatiile sociologice nu au reusit sa descopere o dovada asupra puterii si existentei magiei, iar experimentele oculte si parapsihologii nu au putut pana in acest moment sustine si aduce dovezi asupra existentei magiei / paranormal.

Prin urmarea, in lumea noastra moderna, toate principalele religii blameaza si duc o lupta de imagine impotriva magiei sau paranormalului si sustin cu tarie ca ei nu au practicat si nu vor practica magia sau alte trucuri sau vraji.

Incercati sa intrebati un crestin daca toate inchinarile si rugile aduse lui Dumnezeu pentru vindecarea cuiva reprezinta magie sau supranatural si vedeti ca toti vor sustine cu tarie in voce ca ei nu fac asa ceva si totodata crestinismul nu recunoaste magia sau orice forma de supranatural.

Astfel, din punctul lor de vedere putem spune caci crestinismul prin comunicarea lor cu spiritele supranatarule nu dau dovada de nici o forma de magie, sau cel putin asta sustin si vor sustine ei.

Satanismul este una din religiile care recunosc si promoveaza magia iar orice forma de supranatural care vine in ajutorul promovarii persoanei de sine va fi mereu incurajata.
Satanismul este in general o religie care mereu s-a opus normalului si banalului neincercand sa musamalizeze fapte reale dar nerecunoscute.

Magia si ritualurile de magie in Satanism au in centru si pun accentul pe persoana proprie.
In principal magia in Satanism se bazeaza pe tehnici psihologice, psihodrama si tehnici avansate de negociere in societate.

Ritualurile clasice care sunt cunoscute prin intermediul mass-media sunt de domeniul traditionalului si se realizeaza in mod organizat in comuniuni bine stabilite.

Majoritatea satanistilor cred, practica si utilizeaza magia supranaturala zi de zi intr-o forma sau alta in functie de beneficiile care le doresc.
Acest tip de magie se bazeaza pe cauza si efect, iar in centru este puterea individuala si mai putin implicarea factorilor „externi„, mai exact cei supranaturali cum ar fi demonii sau spiritele.

In Satanism, persoana proprie este singura sursa de putere si magie intr-un ritual.

In Satanism, persoana proprie este singura sursa de putere si magie intr-un ritual

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
𝘿𝙖𝙧𝙠 𝙥𝙤𝙚𝙩𝙧𝙮 𝙖𝙣𝙙 𝙨𝙖𝙩𝙖𝙣𝙞𝙨𝙢 Where stories live. Discover now