🌙 8.2

3.5K 258 163
                                    

Beğenmeniz dileğim ile...

🌙 


 

🌙

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


🌙

Kamer'in anlatımından...

Bir Kamer'in parçası...

Varlığını anlamlı kılan tek detay, bütününü var eden en kıymetli parçası...

Kızgın güneşin parıltısından karaltısına muhafaza eden bir gül fidanının en körpe tomurcuğunun rengine bürülü dolgun dudakları şefkatle kıvrıldı. Adımları evinin bulunduğu sokağın köşesinden dönerken mavi irisleri apartman dairesinin bulunduğu kata uzandı. Uzun kirpiklerinin ipeksi perdesindeki hâreleri hasretin en ulu tonunda perdenin aralığında yolunu gözlediğini umduğu ay parçasını görme umuduyla dikkat kesildi. Kemikli parmaklarının mengenesinde hışırdayan poşetleri tek eline toplayıp deri ceketinin cebine attığı telefonuna uzandı. Kilidini açmadan telefonun arka kısmındaki düğmeye hafifçe dokunup ekranı aydınlattı, hiç cevapsız çağrı yada mesaj yoktu. Oysa bir müddet gecikmişti. Müdavimi olduğu pastanenin mamüllerini bayat bulduğu için ay parçasına yaraşır umuduyla iki mahalle aşağıdaki büyük fırına değin gitmişti. Ateşten henüz çıkan taze simit ve poğaçalardan almış, sonrasında manav ve marketi de ziyaret ettikten sonra, hasretin elem yüklü bulutlarının çöreklendiği yüreğindeki özlemi dindirmek adına rotasını evine çevirmişti.

Sokağın diğer köşesinden dönen ambulansın acı siren seslerini işittiğinde çehresi hüzünle buruştu; oldum olası sevmemişti, bu tuhaf sesi. Ardından hep acı haberler getirdiğini bilmenin yanısıra çocukluğundan kalan kötü bir travmadan ibâretti.

Annesini o soğuk asfaltta kanlar içinde yatarken bulduğunda da aynı sesi işitmişti, kulakları. Hiçbir zaman, sevmemiş ve sevmeyecekti.

Panzehir 🌙 Texting Where stories live. Discover now