🌙 7.9

3.7K 258 108
                                    

Beğenmeniz dileğim ile...

🌙

🌙

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

🌙

Hayaller, tıpkı; birer gecekondu gibiydi; yıkılmaya meyilli, duvarları çürük ve enkazdan hallice...

Ben, hayal kurmaktan her daim korkmuştum.

Bilirdim ki, hayalini kurduğum her şey gün gelir birer enkaza dönüşür ve ben moloz yığınlarının altında çaresizce can çekişirdim.

Hayalini kurduğum hiçbir şeye sahip olamazdım, asla benimle kalmazdı.

Biliyordum.

Ve bunu bile bile, bütün hayallerimi ay ışığımın parıltısıyla aydınlatmış, kaybetme ihtimalimi göz ardı edip göstermelik bir cesaretle zihnimde onunla dolu anlar kurgulamıştım.

Çünkü ben aptalın tekiydim.

Gecenin bilmediğim saatlerinden bu yana, Kamer'i izliyordu, gözlerim. Banyoda yaşadığımız ufak yakınlaşmanın sonrasında daha ileri gitmemiş, yalnız öfkesinin kontrolünü ele geçirmesine izin vermemesi için elinden geleni yapacağına dair sözler fısıldanmıştı, beni kucağında yatağa taşırken.

Yüzümü ay ışığımın üzerine meyillendirip burnumu yumuşak saç tellerinin arasına gömdüm, sakin nefesler aldım. Sağ elimi yanağına kapadım, usulca. Sakallarının körpe bedenlerinin süslediği kemikli çehresine avucumu mühürleyerek hissettiğim tatlı sızıyı keyifle duyumsadım.

Çok mu güzeldi, ne?

Yüzümü saçlarının arasındaki uzaklaştırırken elalarım mavi irislerini perdeleyen göz kapaklarına düştü, bir nehir kadar berraktı, teni. Gözlerinin kapaklarında tıpkı hârelerine renk veren mavinin tatlı bir yansıması gibi saydam görünümlü, ancak parıltılı damarlar vardı.

Parmak uçlarımın istekle sızladığını hissettim. Yutkundum. Alt dudağımı dişlerimle ezerek titrek bir nefes aldım ve sağ elimin işaret parmağını dikkatle yüzüne uzattım. Bir kez daha yutkundum, tenine her dokunuşumda, her hissedişimde aynı heyecanın pençesine düşüyordum.

Panzehir 🌙 Texting Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon