🌙 7.2

4.6K 342 91
                                    

Beğenmeniz dileğim ile...

🌙

🌙

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

🌙

"Ayın koynuna sığınan ıslak bir kelebek..."

Sanırım, tanımım tam olarak buydu.

Kamer'in helâli olarak, ona ait olan evin sınırlarında yaşadığım süre boyu kendimi ifade etmeye yeterli gelmese dâhi, en yakın tabir bu olmalıydı.

Benim gece boyu başımı koyduğum yastıktaki başını uykunun aralığında birkaç kez alnıma, burnuma yahut dudaklarıma komudurduğu buselerin ardından boyun boşluğuma bırakmıştı. Tenimi gıdıklayan saçlarının tellerini nârince okşarken hareketsizliğimi korumuştum.

Hayli yorgundu.

Ona verilecek herhangi bir zararın bende peyda ettiği korkunun mislini, Galip'in babası beni götürdüğünde yaşamıştı, biliyordum. Ve o korku, güzel varlığını hayliyle yıpratmış ve yormuş olmalıydı.

"Ahh benim ay ışığım..." Fısıldadım. Bu cümleyi söylemeyi öylesi çok seviyordum ki, durmaksızın ardarda aynı şeyi tekrar etmekten ömür boyu bıkıp usanmayacağıma yemin edebilirdim.

"Ahh benim ay parçam..."

Fısıltısımın hemen ardından hiç yanıtsız bırakmayacağı iddiamı ispatlarcasına boynumun boşluğunda tatlı mırıltısı çağıldadı. Dudaklarım kıvrılırken yüzümü yüzüne doğru eğdim.

"Uyuduğunu sanıyordum?" dedim, tek kaşım havalandı.

Uykunun mahmurluğunda eksilmek şöyle dursun daha berraklaşan güzelliğin can bulduğu çehresini hoşnutsuzca kırıştırdı. "Bende senin Uyuduğunu sanıyordum, ay parçası?" dediğinde yaptığı misilleme karşın tavrımı korudum.

Panzehir 🌙 Texting Where stories live. Discover now