🌙 8.0

3.9K 262 119
                                    

Beğenmeniz dileğim ile...

🌙

🌙

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

🌙

Bir kâbustu, 22 yılın tamamı.

Karanlık koynunda boğulduğum, bir nefeslik oksijen için yakarıp çırpındığım ancak bir kez olsun uyanamadığım, kurtulamadığım bir kâbus.

Ayaklarım kalçalarıma vurarak soluk soluğa koştuğum halde, bir arpa boyu yol kat'edemediğim, olduğum yerde sayarak hıçkırıklarla kurtuluş ümidi beklediğim korkunç bir rüyanın beşiğinde büyümüştüm.

Ve, suçun tamamı bana kesilmişti.

Bir kez olsun görmediğim babamın beni terk edişinin ardından aramızdaki fiziksel benzerliklerin suçu benimdi. Galip'in leş tacizinin sorumlusu da bendim ve daha oluşmasında madden etkimin dâhi bulunmadığı nice olayın...

Tüm suç benimdi.

Peki, hikâyenin tek masumu bu olayları bana yaşatanlar mıydı?

Sırtımın kucaklaştığı duvarın beton yüzeyinde kalbimin şaha kalkan ritimleri ekolanıyordu, avuç içlerimi sıvasına kapamış, küçük göğsümü şiddetle indirip kaldıran soluklarımı kontrol altına almaya çalışıyordum.

Hayli hırpalanmıştı.

Bana üstünlük tasladığı gücünün Kamer'in kudreti yanında hiç oluşundan epeyce bere almış, yüzünün çoğu yeri çürümüştü. Ay ışığımın şefkati kadar öfkesinin de zirvede olduğunun bir şahidi gibi suratına elalarımı sapladım.

"Git burdan." dedim, korkumun sebebi kendimden çok ay ışığımın ellerine buluşacak kanın telaşıydı.

Dış kapıyı kapatıp siyah postalları üzerime adımlamaya başladığında bulunduğum yere iyice sindim ve duvarla bağımı koparmadan yan yan ilerleyerek sıkıcaşacağım mengeneden kaçmaya başladım.

Panzehir 🌙 Texting Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin