8

616 37 2
                                    

Amint hazaértünk, felvittem Jimin táskáját és elterültem az ágyon. A tegnapi nap szörnyű volt, de a mai eddig tök jó.

-Jungkook!-Ront be Jimin, mire azonnal ülésbe rántom magam és nagy szemekkel nézek rá.

-Van valami baj baba?-Kérdezem aggódva és megrázza a fejét, mire nekem egy megkönnyebbült sóhaj szakad ki ajkaim közül.-Akkor?-Döntöm oldalra a fejem felvont szemöldökkel.

-Gyere el velem fürödni. Rajtam van az a sok gyógyszer szag és egyedül nincs kedvem fürödni.-Mondja elém lépkedve és elkuncogom magam.-Naa most mi van?-Húzza fel orrát.

-Azt hittem valami baj történt, hogy így rontottál be..erre csak fürödni akarsz velem.-Állok fel mosolyogva.-De szívesen megteszem. Csak nehogy becsússzon valami.-Simítok fenekére és vörös fejjel indul meg a fürdő felé. Kuncogva megyek utána és bezárom mögöttem az ajtót amint beértünk.

-Te mindig ilyen perverz vagy, igazam van?-Kérdezi a kád szélére leülve, mire bólintok és megengedem a vizet a kádba.-Elfordulsz?-Kérdezi mire felvonom a szemöldököm

-Minek?

-Hát..szégyenlős vagyok Kook.-Mondja pólója alját piszkálva és leguggolok elé.

-Kicsim..hidd el már láttalak kívülről és belülről is sokszor. Nem kell annak lenned.-Simogatom térdét vigyorogva.

Vörös pofiját nézve felállok, majd elkezdek vetkőzni. Fejét lassan felemeli és egyet nyelve nézi meg magának mellkasomat. Lassan a nadrág is lekerül rólam és combom kerül előtérbe, míg le nem veszem alsómat. Látszik rajta a megszeppentség és a zavar. Szemei szinte megakadtak méretemen és próbálom nem elnevetni magam.

-Csukd be a szád, a végén benne lesz valamim.-Mondom kuncogva. Te nem vetkőzöl?-Kérdezem közelebb menve.

-D..de.-Mondja bólintva egy aprót, majd feláll és elkezd vetkőzni. Mosolyogva nézem meg rég felfedezett testét és muszáj ajkamba harapnom, mikor lekerül róla minden ruha.

-Fordulj csak meg.-Mondom halkan végig tagját nézve, hogy egyből megláthassam majd fenekét. Lassan megfordul és megnyalom ajkaimat. Minden lány elsírhatná magát szégyenében, hogy Jimin így lekörözi őket ezzel a seggel. Lassan mögé lépkedek és lenyomom mellkasát, hogy jobban kinyomja fenekét. Egy pillanatra hozzám ér hisz túl közel álltam, majd egy kicsit hátrébb sétáltam, hogy gyönyörködhessek a látványban.

-Jungkook ne csináld már..így is zavarban vagyok.-Motyogja halkan, majd egy csattanósat csapok fenekére. Megugrik tettemre és elmosolyodom. Feszes és ruganyos. Tökéletes otthon a farkam számára.

-Csak élvezem az életet.-Zárom el a vizet, majd beszállok a kádba és várom, hogy ő is megtegye.

Amint beszállt, combomra ültettem és elmosolyodom mikor hátával mellkasomnak dől. Halkan felszusszanva fogadja érintésemet és gyengéden cirógatom oldalát. Olyan rég voltunk ilyen helyzetben..és ez csak miattam van. De mostantól mindig figyelek rá és nem lépek félre. Lassan megfordul velem szemben és mellkasomat kezdi simogatni. Lehunyom szemeimet a lágy érintésre és hamarosan megérzem ajkait sajátomon. Derekára fogva viszonzom édes csókját és közelebb húzom magamhoz. Halkan felsóhajtok mikor nyelvünk találkozik egymással és hevesebben kezdem falni ajkait. Ahogy látom nincs ellenére, hisz csak közelebb húzott magához. Percekig csak ízlelgetem kicsimet, majd levegő hiány miatt elválunk.
Mosolyra húzza ajkait és lassan megközelíti a nyakamat.

Megérzem bőrömön vastag ajkait és nyálas puszikkal lepi el. Halkan sóhajtozok miatta és egy nyögést hallatok mikor szívni kezdi. Lent már érzem, hogy bajok lesznek, közben tenyereimet fenekére csúsztatom. Megmarkolászom erősen, mire nyakamra nyög és hátrébb billentem a fejemet. Akarom..de félek, hogy ő még nem áll készen.

Szeress! {Jikook FF. 18+}Where stories live. Discover now