12. BÖLÜM

81.8K 2.9K 101
                                    

Canlarım öncelikle merhaba Bu bölüm beni baya yordu, açıkçası daha erken gelecekti lakin içime sinmedi ve ben yeniden eklemeler yaptı. Bölüm içersinde geçen hikayeler Yunan Mitolojisinden alınmıştır, ben şahsen Türk tarihi kadar Yunan mitolojisini seviyorum oldukça ilginç geliyor Umarım seversiniz, yorum ve voteleriniz benim için çok önemli En kısa sürede yeni bölüm gelecek

12. BÖLÜM

Kate ona alayla gülen adama yalnızca kaşlarını çattı. Nasıl bu kadar kendinden emin olabiliyordu? Ah harika diyerek söylendi, elbet ki kendisinden emin olacaktı! Tanrı aşkına kim bel boşluğunda bir silahla dolanır kendine güvenmemezlik ederdi ki! Kate dudaklarını yavaşça yaladı ve yola odaklandı. Atina tam tahmin ettiği gibi beyaz ve maviye boyanmıştı! Tıpkı bundan üç yıl önce gittiği Bodrum gibi! Hoş Bodrum oldukça güzeldi ve oraya tekrar gitmeyi istemişti. Alex kızı incelerken oldukça rahattı lakin bunun arkasında esen fırtınaları bir tek kendisi biliyordu. Dört gün köle! Ne mükemmel ve ucu açık bir teklifti. Adamın arzuları şimdiden şahlanmıştı bile. Gri gözleri yavaşça kararırken o güzel karısını inceledi. Kızıl her zamankinden daha güzel görünüyordu. Daha çekici daha baştan çıkarıcı! Üzerinde ki beyaz elbise sanki bedenini daha da mükemelleştirebilirmiş gibi daha da mükemmelleştirmişti. Kesinlikle Kate kimseye benzemiyordu. Şimdiye kadar gelip geçen hayatında ki en enteresan kadındı. Bambaşka bir doğası, yapısı vardı. Oyuncu, kurnaz, şımarık kimi zaman üzgün çoğu zaman neşeli. Ama neşesi kimi zaman sahteydi. Bunu hissetmişti gözlerinde. Sahte olan neşesinde o mavi gözlerinde bir pırıltı yoktu mesela bir tebessümle boyanmış acı yalan vardı yüzünde. Sahte bir maske takıyor gibiydi genç kız. Her an daha farklı, daha ilgi çekici..

Kate yavaşça güneş gözlüklerini geçirdi gözlerine. Alex kızı izlerken onu uyarır gibi konuştu.

“Kurallar çevresinde oynayacağız bu oyunu. Önce! O gözlükleri çıkar ben senin gözlerini bakıp ne kadar etkilenip etkilenmediğini göreceğim. Yalan söylediğin anda oyun benim aleyhime sonlanır!” Alex’in sesi sert ve donuk çıkmıştı. Kate bir kere omzunu sirkeledi ve ağır bir şekilde gözlüklerini çıkardı.

“Ne değişecek ki? Beni etkilemek için en az iki yüz yıl beklemen gerekir.”

“Göreceğiz kızıl, senin de bana köle olacağın gün çok yakın. Hissediyorum..”

“Hissetmek için bir kalbin olması gerekir.” Dedi Kate irice açtığı gözleriyle. Adam dişlerini yavaşça sıktı ve hırlar gibi konuştu.

“Kalpsiz olmamı istemezsin kızıl, kalbi olmayanın korkusu da olmaz!”

“Ah çok korktum!” dedi Kate alayla. Alex başını kızdan uzağa çevirdi. Her onu paramparça edebilir, daha onun kılmadan dünya üzerinden silebilirdi. Şimdi ihale için Fransa da olması gerekirken nelerle uğraşıyordu! Tanrı Alex’e acısın, gerçekten de büyük bir belanın eşiğindeydi.


“Cici annemi istiyorum ama ben” dedi Nil dudaklarını büzerek.Hilal kızına zorla pembe eteği giydirmeye uğraşıyordu. Lakin Nil her zaman ki gibi gene bir oyun içersin de ondan kaçıyordu.

“Gelmeyeceklermiş daha Nil! Hadi annecim üzme beni de giy şunu..”

Nil kaşlarını yavaşça çattı ve kollarını bağladı.

“Bana ne ya! Ben cici annemi istiyorum!”

“Annecim vallahi bezdim canımdan. Baban dedi ya dün, daha sonra gideceğiz onların yanına.” Hilal sakinleşmek amaçlı elleriyle yüzüne savurdu. Minik bir rüzgar yüzüne çarptıkça rahatlar gibi oldu.

EYVAH! BENİM SEVGİLİM BİR MAFYA (Atos Serisi-2)Where stories live. Discover now