27. BÖLÜM

64.7K 2.7K 101
                                    

Şimdi canlar, bu bölümden itibaren bizim ufacık tefecik bir misafir karakterimiz olacak :) Okuyanlarınız bilir, SEN BENİMSİN, YABAN GÜLÜ ve BALCA da Dicle adında bir karakterimiz var. O bizim birkaç bölümcük misafirimiz, eğer sizler de Dicleyle tanışmak isterseniz Sen benimsin, Yaban Gülü ve Balcayı okuyup oradan geniş çaplı bilgi alabilirsiniz. Şuanda Balcaya Eyvah Benim Sevgilim Bir Mafya karakterleri misafir, Eyvah Benim Sevgilim Bir Mafyaya da Balcamız misafir :) Yorum ve votelerimizi bekliyorummm :)

27. BÖLÜM

Ayağında ki ayakkabılar onu sıkıyor hatta ölüm acısı veriyordu. Yaklaşık 10 saat önce hayatının hatasını yapmıştı. Deli bir adamla yaz gününde bile kar yağan nadir ülkelerden olan bu ülkeye gelmişti. Rusya.. Kadınları, kumarbazları, her türlü maddesiyle ünlenmiş ülke. Ama sanırım listenin en başında kadınlar vardı. Jessica yürürken adamdan az ötede yürüyordu. 37 numara ayakkabıyı giyerken ağlamıştı. 38 numara kocaman ayaklarıma da amma uyar diye feryat ederken kapıyı kırmakla tehdit eden adama kapıyı açmıştı. Sinirden tüm bedeni zangır zangır titriyordu. Can acısı bir yana yalandan bir şeyin ortası bir yana. Ya abimlerle babam delirse.. Ya beni almak için Jhon'un evine baskına giderlerse! Aman tanrım!

"Ah! Jhon, henüz 21 yaşındaydı.." diye iç çekti. Eve döndüğünde, daha bileğinde ki alçısı soğumadan bacak, kol eğer şanslı bir günündeyse küçük birkaç darbeyle atlatabilirdi. Ama pek şanslı olacağını da zannetmiyordu. İnledi ve ön kısmı açık olan ayakkabılara baktı.

"Makyaj yapmama bile izin vermedi!" dedi öfkeyle. Saçlarını açmasına, makyajına özellikle giydiği kıyafetlerine kadar karışmıştı. Abilerine ve babası en iyi rakip galiba bu adamdı.

"Ben konuşmadan kimseyle konuşma, özellikle de benden önce! Gülmeni istemiyorum! Umarım açıklayıcı olmuşumdur.." dedi adam kıza doğru.

"Alex abim en azından nefes almama izin veriyor.." dedi kız alayla. Sesi kısık çıkmıştı. Pedro kızın ne dediğini anlamadı.

"Ne dedin?"

"Diyorum ki Chistian bir seferinde mini etek giymeme izin verdi hatta uslu kız olursam Nikoyla bara gitmeme de. Ayrıca evde yaşam hakkım da veriyorlar çok şükür" dedi tek gözünü kırptı. Adam şaşkınlıkla karışık bir şekilde kıza baktı. Jessica az evvel yaptığı salaklığın yeni farkına varıyordu, az evvel o adama ne demişti!

"Tanrım, ölmek için süper bir an! Şimdi öleceksem öleyim, yoksa işkenceyle ölmek falan istemiyorum!" dedi mırıltıyla. Pedro durdu ve kıza doğru eğildi. Jessica adamın boğazını bile yakan kokusunu hafifçe içine çekti. Sigarayla karışık sabun ve karanfil.. Pekala, sigaradan nefret ederdi, ama karanfil ve sabun için aynı şeyleri söyleyemezdi. Adamın her nasılsa önceleri ağır daha sonra alışılmış bir kokusu vardı. Pedro kızın korkak olduğunu düşünmekle aslında hafiften hata ettiğini anlıyordu, çünkü Jes aniden gelen dolma hissiyle eteğinde ki incileri yere saçmakta asla sakınca görmüyordu. Aslında bu onun dürüstlüğünden de kaynaklıydı. Nerede ne yapacağını bilenleri severdi ama hep yapma bebekler gibi dolanlardan hiç haz etmezdi. Gülümsedi, Jessica şaşkınlıkla adamın bembeyaz dişlerine baktı. Düzgün ve hiç sorun yok gibiydi.

"Vay be, gülebiliyormuşsun.." dedi Jes şaşkınlıkla.

"Ah daha neler yapıyorum bi bilsen.."

Jessica adamın gözlerinden her an alevlerin çıkacağını hissetti. Sanki Pedro uzun zamandır aradığı, özlemini senelerce çektiği bir şeye kavuşmuş gibiydi. Adam kızın şakaklarına masum ve kısacık bir öpücük kondurdu ve geri çekildi. Jes adamın sıcak dudaklarını tüy etkisi gibi hissetmişti. Varla yok arası bir şeydi, öptüğünden tam emin bile değildi.

EYVAH! BENİM SEVGİLİM BİR MAFYA (Atos Serisi-2)Where stories live. Discover now