7. BÖLÜM

83K 3.3K 102
                                    

Ben geri döndüm :) Bu hafta oldukça yoğundum ama sonunda kurtuldum. Geçen bölüm için gelen vote ve yorumlar için çok çook teşekkür ederim canlarım. Bu ölüm tam nasıl oldu emin değilim. Uzun tutmaya çabaladım, iyi okumalar :)

Kate dudaklarında hissettiği tanıdık sıcaklıkla bir yaprak gibi titreyip savruldu. Alex’in dudakları baskıcı, tutkulu ve sıcaktı. Genç kız ilk öpücüğünü böyle vermeyi hiç hayal etmemişti. Sevdiği adama ait olan öpücük şimdi bu zorba mafya yüzünden mafolmuştu. Alex kızın dudaklarını baskısını artırırken ellerini kızın kemikli yüzüne yerleştirdi. Kate aklıyla sinyaller yollasa da hiç bir duyu organı bu sinyalleri algılamıyordu. Alex ellerini kızın yüzünden incecik beline doğru çekerken, kızın soğuk bedeni içini gıdıkladı. Kate adamın ellerini bel boşluğun da hissettiği an kendisine gelmişti. Hırsla adamın alt dudağını ısırdı. Alex böylesine bir şeyi beklemediği için inledi. Genç kız adamın ona daha fazla baskı uyguladığını fark edince yanlış bir harekette bulunduğunu anladı. Alex kızın ona karşılık vermemesine öfkelendi. Neden ona karşılık vermiyordu ki. Rickle yada diğer adamlarla böyle öpüşmüyor muydu? Öfkesi damarlarını zorladı. Kızı bir adamla böyle yakın düşünmek canını hem yaktı hem de sıktı. Genç kız son çare olarak minik yumruklarını adamın kaslı göğsüne vurmakta buldu. Alex bu davranışa geri çekilip gülümsedi. Kate nefessiz bir şekil de adama baktı. Alex’in gri gözleri puslu geceyi andırıyordu. Alex ise dudakların da ki tadın sarhoşu olmuş gibiydi. Kate öfkeyle mavi gözleri açıp kapattı. Alex kızdan biraz uzaklaşınca da Kate adamın merkezinden koptu.

“Tam tahmin ettiğim gibisin..” dedi Alex gülümseyerek. Kate gözlerinde biriken yaşları geri çevirmeye çabaladı. Alex kızı incelerken mavi gözlerinde takılı kaldı. Ağlayacak mıydı kızıl? İyide neden diye attı kalbi. Kate hiç düşünmeden adamı itti. Hırsla ona doğru bağırdı.

“Bir daha bana asla! Ama asla dokunma! Anladın mı!!”

Alex kızın öfkesinden parlayan gözlerini incelerken yanlış bir şeylerin olduğunu anladı. Kate öfkeyle arkasını döndü. Merdivenlere doğru yürürken bir çift kolun arkasından ona sarıldığını hissetti. Alex kızı bir halat misali kendisine yaslamıştı. Kate sık nefesleri ensesinde hissetti. Alex kızın kızıl saçlarını incelerken yavaşça eğilip kokusunu içine çekti. Vanilya kokusu burnuna dolarken inlememek için çırpındı. Kate adamın sıcak bedenini sırtında hissedebiliyordu. Adam kızın kulağına doğru bir öpücük bıraktı, Kate gözlerini arzuyla kapattı. Alex’in sesi kulaklarına dolarken ondan kaçamayacağını anlamıştı.

“İstediğim zaman sana dokuna bilirim. Beni anlıyor musun Kate? Sen benimle evlenince sana istediğim kadar dokuna bilirim!” dedi kesin bir şekil de. Kate korkuyla göz kapaklarını açtı. Ne yani ona dokunacak mıydı? Tanrım diye inledi, bütün ayakkabılarım geri al ama bu adamı benden uzak tut diye devam etti! Birkaç saniye duasının gerçekleşme ihtimalini düşündü ve korkuyla tekrar inle. Vazgeçtim! Lütfen benim biriciklerime dokunma..

Alex kızın suskun halinden biraz bile olsa korkmuştu. Kızılı az çok tanımıştı, böyle kolay kolay susan bir kadına pek benzemiyordu. Kate gardını indirmemek adına dik durmaya çabalasa da adamın sıcak dokunuşları ve elleri ona engel oluyordu.

“Babama söz vermedin mi sen! Bana dokunamazsın..” dedi hızlıca. Alex o lanet sözü hatırlayıp Yunanca bir kaç küfür etti. Kate adamın öfkeli nefeslerinden onun öfkeli olduğunu anladı ve gülümsedi. Kesinlikle Alex’i deli etmeyi çok seviyordu. Alex kızın üzerinden ellerini geri çekti. Kate serbest kalınca daha fazla gülümsedi. Alex kızın yüzüne baktığın da zaferini resmeden gülümsemesine somurttu. İşaret parmağını kadına doğru savurdu.

EYVAH! BENİM SEVGİLİM BİR MAFYA (Atos Serisi-2)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin