18. BÖLÜM

72.8K 3K 134
                                    

Canlar, inanın ki en kısa süre de geri dönmeye çalıştım :) Bu sıralar bahar tatilim vardı ve kısa süreliğine de olsa rahattım, ne yazık ki bu rahatlığım bu pazar son buluyor. Her neyse bir kez daha tekrarlıyorum beni instagramdan @betulhikayeler adlı hesapla takip edebilirsiniz ve bazı okuyucularımdan gelen şikayetleri göze alarak bir çözüm bulmaya çalışıyorum. Bana neden wattpad de bunları yayınlamadığı soracak olursanız ben, resimli paylaşım yapmak ve o hesabı daha da genişletmek istiyorum. Elbette ki haklısınız herkesin bir instagram hesabı olmak zorunda değil ama inanın ki ben wattpad kullanmak daha çok instagramı daha eğlenceli buluruyorum. Büyük bir ihtimalle de instagramı olmayan insanlara facebookdan toplu mesajla halletmeyi planlıyorum. Belki de ilerleyen zamanlar da daha mantıklı çözüm bulurum. Her neyse, instagram linki yorum kısmında mevcut. Son olarak resimde ki kız Jessica , iyi okumalar canlarım :)

Kutsanmış bir aşk değildi bizimkisi yalnızca birbirlerine muhtaç olan iki insandık biz. Hep birbirimize susamıştık. Açtık, ama sadece sevgiye. Benim gönlümün efendisi oydu. Onun dudaklarından dökelecek olan her şeye razıydım ben. Öl deseydi eğer hiç düşünmeden kendimi ateşlere atabilirdim. Biz olmak için tırnaklarımı bile çıkarmıştım. Her şeyi göze almıştım ama bazı şeyleri bize kader olarak gelirdi. Evet Chis benim kaderimdi ama acı da benim kader ortağımdı. Ben bana çok uzak olan bir adama hiç düşünmeden aşık olmuştum.

Gavur Damat (Haziran)

 Bunu neden yapmıştı bilmiyordu. Ama o kısacık zaman dilimin de yalnızca Alex'in söylediği şeyi yapmak istemişti. İkisini düşünmüştü. Tanrı onları bir AVM'nin oldukça şık bir mağazasında karşılaştırmıştı. Her şey aniden olduğu için bazı şeyleri kaçırmıştı en basitinden Kate. Balayında Maldivlere gitmeleri, hastalandığında onunla ilgilenen bu adam sanki ona karşı hep bir yandan yumuşaktı. Kıskanıyor beni dedi yüreği. Her seferinde çıkan kavgalarının %98 erkekler yüzündendi. Pekala bir kaçı onun kaprisleri yüzünden olabilir. Kabul etmeliydi ki çıkan kavgaların birçoğu onun yüzündendi. Alex kızı kendisine çekmek istiyordu ama yapmadı, korkuları lanet olsun ki engeldi. Lakin Kate hiç düşünmeden adamı kendisine doğru çekti. Adam kızı daha iyi kavramak amaçlı kucakladı. Kate birkaç saniyeliğine bile olsun adamdan uzaklaştı. Alex alnını kızın alnına doğru dayadı. Tek bir beden olmak dedikleri bu mu dedi Kate içinden. Tek bir vücut tek bir yürek..

"Bana ne yapıyorsun kızıl?"

"Bi-lmi-yorum-" dedi Kate dürüstçe. Alex gülümsedi ve kıza doğru eğilmeden önce mırıldandı.

"Bilmemeye devam et o halde, ben senin bu halini daha çok sevdim."

Alex kızı uzun bir koltuğa doğru sürükledi. Her ikisi de kontrolünü kaybetmiş gibiydi. Kate düşünemiyordu, Alex ise düşünmek bir kenara adını bile unutmuştu.

"Senin yüzünden ben, ergen budalaları gibi hissediyorum kadın..." dedi adam keyifle. Kate ellerini adamın kaslı göğsün de sürdürdü. 

"İyi bir şey mi?" dedi heyecanla.

"Bilmem, bana göre hayır ama sana göre belki-" Kız işaret parmağını adamı susturmak amaçlı dudaklarına doğru sus işareti yaptı. 

"Şitt, sadece öp beni.." dedi Kate. Alex uzun zamandan beridir belki de ilk defa gerçek anlamda gülümsedi. İnci gibi dişleri parlarken Kate adama daha da yaklaştı. Alex kızı kendisine doğru bastırdı ve onu nefessiz bırakana kadar öptü. Kız bunu sevmişti, ilk günden beridir adamı özgürce öpme düşüncesi kendisine ağır geliyordu ama delicesine de merak ediyordu. Alex kızı dudaklarından ayrılmadan dudak kenarına bir öpücük kondurdu ve mırıldandı.

EYVAH! BENİM SEVGİLİM BİR MAFYA (Atos Serisi-2)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin