FİNAL

93.3K 3.2K 369
                                    

An itibariyle böyle güzel bir hikayenin bitirmenin verdiği heyecan ve üzüntü içersindeydim, umarım beğenerek okursunuz :) Final oldukça uzun, tam 5900 kelime :)

"BEN KIŞ GÜNÜNDE ÇOCUK FALAN DOĞURMAM BAK!" diye haykırdı kız. Karnında ki minik bebekcik şimdi tam beş aylıktı ve kahretsin ki son zamanlarda Alexe kan kusturuyordu. Sürekli ağlamalarına dayanamadıkça o ne isterse okeydi.

"Kızıl, doğurmayıp ne yapacaksın! Kızımızı hazirana kadar içinde mi tutmayı planlıyorsun!" diye bağırdı bu sefer adam. Kate dolu dolu gözleriyle adama baktı ve bana ne der gibi ona omuz sirkeledi.

"Tamam, tamam bebeğim.. Tamam sen yeter ki üzülme, olmadı Güney yarım küre de doğum için gideriz, sıcaktır oralar. Sen istediğim şehri, ülkeyi söyle yeter." Dedi adam ve kızın alnından öptü. İnanılmaz geçen 5 ay bütün aileyi sarsmıştı. Hem Kate hemde Hilal aynı anda naz ve kaprisleri artık son noktalardaydı bulmuştu. Bu durumdan etkilenmeyen tek kişi şüphesiz Jessica ve Heraydı. İkisi de doğumu sabırsız bir şekilde bekliyorlardı.

"Lütfen Hilal! Sadece bir sefercik bakalım! Sadece ben bilsem de olur sen gene de bilmezsin-" diye yalvardı adam ama Hilal hayır der gibi elini kaldırdı. Bebeğin cinsiyetini kimsenin öğrenmesini istemiyordu. Yalnızca doktoru biliyordu ve o da sürpriz olmasını istiyordu. Bu durumdan en kötü etkilenen delirmekten her an hastanelik olabilecek Chisti. Her saniye daha fazla merak ediyor ve kızı ıskıştırıyordu.

"Bence erkek" dedi Dimitri düşünceli bir şekilde.

"Hayır kız" diye inatlaştı Hera.

"Erkek dedim Hera! Baksana zaten Cindy var, bu sefer kesin erkek!"

"İşte tam da bu yüzden cinsiyeti öğrenmiyorum.." diye isyan etti Hilal. Birazcık haklıydı, bütün aile Katenin bebeğinin cinsiyetine fazla takılmasa da Hilal için büyük sorunlar vardı. En basitinden Nil, küçük bir kız kardeş istemiyordu çünkü bebeklerini paylaşmaktan korkuyordu. Niko erkek istiyordu ve büyük baba da kesinlikle kız istiyordu çünkü aralarında girdikleri idda da büyük bir para yatıyordu, elbette ki bu iddayı Niko atmıştı ve Hilal doğum yapamayacak kadar delirmişti. Hera ve Dimitri ise iddalaşıp birbirlerini kızdırıyorlardı, bir nevi bütün aile kızda olsa erkek de olsa onu çok sevecekti ama gene de dönen bunca şey yüzünden en çok etkilenen kişi Hilaldi.

"Israr edersen eğer, bende doğurmak için Sibirya ya falan giderim!" diye çığlık attı.

"Aşkım orası soğuk" dedi Chis aninden. Hilal inanmaz gibi ona baktı.

"Hadi ya! Bir kutup ayısı bulurum o halde, baban bu derim çocuğa de o da en azından gelecekte yaşayacağı travmalardan kurtulur!" dedi çığlıklar eşliğinde. Hera kaşlarını kaldırıp indirdi, bunun ne anlama geldiğini herkes biliyordu, Hilal olası bir Chistian krizi geçiriyordu.

Kate ayaklarını koltuğa uzatmış bir vaziyette sürekli atışan çifti izleyip gülümsüyordu. Ayak dibin de ki adam onun resmini çekti ve ondan habersiz bir tweet* attı.

"Keşke sana her geçen günden daha az aşık olsam.(A.)"

Bunu son zamanlarda çok sık yordu. Katenin Twiter* adresinden (A.) diye yazılar yazıp atıyordu. Bütün herkes bu tweetlerin Alex'in ağzından atıldığını biliyordu çünkü her seferinde ya Kate uyuyor ya da ilgisizce bir şeylerle uğraşıyordu. Ayrıldıklarında çıkan bütün haberler bu sayede kapanmıştı, insanlar mevzunun magazin uydurması olduğuna o kadar çabuk inanmıştı ki, çekilen resimleri bile unutmuş gibiydiler. Kate gülümsedi ve Kate hayır der gibi başını salladı.

"Kesin resmimi çektin gene! Tanrım yarım dünyayken yapma şunu!!!"

Kate adamın elinden telefonu kaptığı gibi resme baktı ve saniyeler içersinde gelen yorumlara göz attı.

EYVAH! BENİM SEVGİLİM BİR MAFYA (Atos Serisi-2)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin