30. BÖLÜM

56.9K 2.4K 108
                                    

Dün yoğundum bugüne kaldı, size birkaç sorum var, cevaplarsanız çok sevinirim :)

 Pedro hakkında ne düşünüyorsunuz? 

Kate'nin son zamanlarda fazla uysal davranması sizce fırtına öncesi sessizlik değil mi? :)

Keyifli okumalar canlarım :)


Alex bavulları onlar için taşıyan Ewana bakıp gülümsedi. Ewan'ın hoşnutsuz gibi bir hali vardı.

"Gül sen gül yüzüne bir yumruk atınca da gülersin!" dedi öfkeyle adam. Alex hiçbir zaman bir çalışan ilişkisi içersinde olmadığı adama baktı ve gülümsemeye devam etti. Ewanla çocukluktan beri birlikteydiler ve bağları oldukça güçlüydü. Kimi zaman kavgaları sırasında yumruklar bile konuşurdu.

"Çalışan patron ilişkisi, alınma dostum." dedi alayla. Ewan elinde ki ağır bavulu çantaya doğru attı. Terden yüzü bile hafif nemliydi.

"Karın olacak deli tam deli çıktı! 8 valiz saydım!"

"8 mi? Ona 7 demiştim!" dedi öfkeyle adam.

"Dostum kafan mı güzel senin! Kadın ıssız bir adamda bir ömür yaşamaya yetecek kadar valiz getirmiş! Ve sende 7 bavul mu diyorsun. Bu kızıl sana neler yaptı böyle!" adamın isyanına kapı dibinde omzunu yaslayarak duran kız kahkaha attı.

"9 tatlım, bir taneside arabada kalmış.."

"Lanet olsun-"

"Küfürlerini odamızın dışında ki herhangi bir kısımda devam ettir lütfen" dedi kız gülümseyerek. Ewan öfkeyle odadan çıkarken Kate topuklu ayakkabılarının çıkardığı sesle odaya girdi.

"Aşkım, kovalım biz bunu" dedi kız yalancı bir öfkeyle. Alex kızı kollarının arasına aldığı anda geniş gülümsemesini ona bahşetti.

"Sen yeter ki iste.."

Kate bir kedi gibi mırıldandı ve adamın boynuna doğru burnunu sürttü. Alex kızı kendisine daha çok çekince Kate gülümsemesini daha da attırdı ve bombayı patlattı.

"Yarın akşam Doranın podyumu varmış.."

Adam kaşlarını çattı, Kate bu uslu kız havalarının sebebi şimdi ortaya çıktığı için yaşadığı öfkenin tarifi imkansızdı.

"Hayır!" dedi kestirip atarcasına. Kate adamdan hızlıca uzaklaştı ve ardından öfkelendiğinde yahutta sinirlendiğinde yaptığı ilk şeyi yaptı. Topukları sert bir biçimde yere doğru attı, çıkan ses odanın sessizliği korkutucu dalgalar halinde yayınca Alex kaşlarını daha fazla çattı. Genç kız iki elini de belinde gelişi güzel birleştirdi.

"Nedenmiş!"

"Sana gidemezsin dedim Kate! O kadar-"

"Yok canım! Zaten her şeyden uzak kaldım! Marry benimle konuşmuyor, onu unuttuğumu söylüyor ki hatırlatırım Marry balık hafızalıdır pek kolay şeyler hatırlamaz!"

"Marryle olan ilişkin beni alakadar etmez, o podyuma katılmayacaksın!" diye kükredi bu sefer. Kate inatçı küçük bir kız gibi omuzlarını sirkeledi ve gardını düşürmemek için savunmaya geçiş yaptı.

"Nedenmiş! Neden gidemiyorum, yeni sezon ürünleri olacak! Tüm sosyete deli gibi bu günü bekledi ve bende!"

"Bu tartışmaya açık bir mevzu falan değil, oraya gitmiyoruz- ne sen tek başına ne de benimle!" Alex hırsla odadan çıktı ve Kate geriledi. Pekala sanırım ufak bir çılgınlık yapsa fena olmazdı. Hem uslu kız olmaya çok çalışmıştı lakin inatçı kocası buna mani olmuştu. Söylenerek tekli bir koltuğa doğru yürüdü.

EYVAH! BENİM SEVGİLİM BİR MAFYA (Atos Serisi-2)Where stories live. Discover now