19. BÖLÜM

74.9K 3K 92
                                    

Herkese tekrar merhaba, umarım bölümü beğenir ve beni güzel yorumlarınızla mutlu edersiniz. Son gelen yorumları dikkate alarak yan karakterlere ait kısımları hızla daralttım, açıkçası bir kısım onların daha fazla yer almasını isterken bir kısım da bundan şikayetçi. Kurguyu kafamda tasarlarken her zaman için yan karakterlere de yer veriyorum ve kimi zaman abartabiliyorum, lütfen kusuruma bakmayın. Bundan sonra Hilal- Chistian ve Jessica- Pedro kısımları daha az olacak hatta belki kimi zaman hiç olmayacak. Bende ne yazarken şaşırdım. Bir taraf öyle söylerken diğer tarafın okuyucuları tam aksini söylüyor, bundan böyle ana karakterler daha fazla yan karakterler yok denilecek adar az olacak. Bu bölümde daha az tutmaya çalıştım umarım başarmışımdır. Ve lütfen yeni bölüm diye beni sıkıştırmayın, ben yoğun programlı bir üniversite öğrencisiyim. Hazırlık okuduğum için zaten yoğun İngilizceyle uğraşırken bölümler haliyle gelmeye biliyor. En kısa zamanda görüşmek üzere :)

(Jessica'nın bara gitmeden önceki zaman dilimi hatırlatma)

"Isınmak istiyorsan ben seni ısıtırdım Kızıl" dedi adam. Kate adama kaşlarını çattı. Adam kızın bu davranışına güldü ve uzanıp dudaklarından onu öptü. Kate ona sanki alışmış gibiydi. En basitinden artık öpmesine izin veriyor karşı bile çıkmıyordu.

"Beni büyülüyorsun, gel sana bir şey göstereceğim.." dedi adam kıza gülüseyerek. Kate adamın elini tutmasına izin verdi. Alex kızın elinden tuttu ve onu merdivenlere doğru sürükledi. Genç kızın korkuları hala olsa da Alex'in ona gerçekten aşık olduğunu biliyordu ve  bu duygu onu deli ediyordu. Ah nasıl etmesin de ki Alex gibi yunan tanrısı misali bir adam ki bu adam onun resmi olarak kocasıydı ona aşıktı. Arzu ettiği tek şey benim dedi Kate gurur dolu bir sesle. Ah evet biraz kendisini beğenmiş olabilirdi. Alex kızın buz gibi elini ısıtmak amaçlı biraz okşadı ve onu koridorun sonun da ki odaya sürükledi. Genç kız ona her türlü şeyi yapmak için en uygun anı kollayan adama baktı. Alex kapıyı açtı ve kızı içeriye doğru sürükledi. Genç kız odanın rengine hiç şaşırmadı odayı hakim kılan koyu kahve ve açık kahve sanki her yerdeydi. Genç kız meşeden yapılmış olan çift kişilik yatağa bakıp söylendi.

"Sakın bana sürpriz seni yatağa atamak falan deme-" Kızıl ilk defa sustu. Çünkü yatağın üzerinde duran bir oyuncak ayı onu susturmuştu. Öylesine güzel kocaman gözleri vardı ki tıpkı Bobosu gibi. Kate yatağa doğru yürürken Alex kızın  tepkisini merak etti. Daha öncesinden birçok kadına pırlanta, kolye almışlığı vardı lakin bir oyuncak ayı, asla..

"Beğendin mi?" dedi sert sesini yumuşatmak amaçlı öksürürken. Kate ayıcığı kollarının  arasına alıp ona doğru döndü.

"Bu benim mi?" dedi şaşkınlıkla. Alex başını salladı.

"Baban, ayının en belirgin özelliği gözleriydi dedi ve bende-

"Bir saniye.." dedi Kate onu susturarak.

"Babama Boboyu mu sordun sen?" Gülmek istiyordu hatta kahkaha atmak, gerçekten Alex ona aşıktı! 

"Şey evet, ben sadece seni mu-tlu etme-"

Adam lafını tamamlamadan Kate adamın kucağına atladı. Alex kızı iki kolluyla kavradı ve onu kucakladı. Kate gözyaşlarını özenle ondan saklarken minnetle onun boynunu öptü.

"Buna bayıldım, çok teşekkür ederim.." Alex kıza dünyada nadir üretilen bir ayakkabı alsaydı belki de bu kadar onu mutlu edemezdi. Kızın saf mutluluğu onun kalbine giden yol da ki en büyük yardımcısı olacaktı.

"Ben Kate'nin tek bedenini istemiyorum.." dedi kalbi.

"Onun kalbini de istiyorum.." diyerek söylendi, belki bu bencilce bir şeydi lakin istiyordu. Kate ilgili her şeyi en derinden istiyordu.

EYVAH! BENİM SEVGİLİM BİR MAFYA (Atos Serisi-2)Onde histórias criam vida. Descubra agora