Vysvětlení

61 4 5
                                    

OBSAHUJE SPOILERY SERIÁLU FAIRY TAIL - BYLI JSTE VAROVÁNI

(Pohled Lucy)

Bože to bylo tak trapné..... Proč na nás tak zírají všichni? ,,Umm...proč na nás tak koukáte?" zeptal se Natsu. ,,To bylo..." ,,ÚŽASNÉ!" ,,Myslíte?.." ,,Aye! Vaše hlasy zněly společně dobře!" ,,Díky kamaráde!" byla jsem překvapená nad jejich reakcí, ale jinak jsem ráda. Podívala jsem se na usměvavého Natsua a uchechtla se ,,Neměli bychom jít už na kutě?" řekla Erza. Kývla jsem a šla do svého pokoje jako všichni.

Druhý den jsme se připravili a čekali před velkou břízou. Po chvilce k nám došel kluk s černými vlasy a každým okem jiným s vílími křídly. ,,Naše královna vás povolává k sobě." Kývnu a následuju ho s ostatními.

Asi po deseti minutách jsme došli k největšímu stromu, co mám dojem, že byl dub a vstoupili jsme do místnosti plných zářivých hub po stěnách. Když jsem se podívala po své levici tak tam bylo místečko, kde normálně tekla voda z kůry, zanechalo to dojem mini vodopádu, který tekl do díry v zemi, která byla obrostlá kořenem(snad to chápete). Ve vodě byly lekníny s květy. Uprostřed byl stůl s mapami atd. Po pravici byla taková přírodní kuchyňka. Nad námi rostly liány, které končily nějakými kuličkami, které působily, jako by v nich hořel plamen. A nakonec úplně vzadu byl trůn z kořene a květin.

,,Páni..." nemohla jsem uvěřit nad tou nádherou. ,,Souhlasím.." řekl Gray koukající se s ostatními na sídlo. Otočila jsem se na dívku s dlouhými blonďatými vlasy a usmála se ,,Zdravím královno víl. Jakou jste měla noc?" musela jsem se zeptat, abych byla zdvořilá. Mavis se usmála a pokynula, abychom se posadili ke stolu. ,,Ušla dobře, děkuju za optání, Zlato." kývla jsem. Všichni se na mě otočili, ale pak se zase obrátili na Mavis. ,,Takže...hádám, že budete chtít, co nejdříve zjistit odpovědi na mnoho vašich otázek. Ale taky bych vám ráda řekla jednu věc. Určitě vám některé místa, které jste prošli přijdou povědomé?" ,,Ano..přijde nám to divné, když jsme tam nikdy nebyli." odpověděl Jellal. ,,To není tak úplně pravda Jellale." ,,Jak víte..." ,,Začnu od začátku, mohla bych?" ,,Chceme zjistit, co se přesněji děje takže ano můžete." řekla Erza. Mavis se usmála a pokynula svým strážím, aby opustili místnost. Ti, ikdyž neradi, odešli před vchod.

(Ničí pohled)

Mavis se pustila do vyprávění.

Před dvaceti lety země Fiore byla hodně známá díky cechu Fairy Tail. Sousední království patřilo mezi nejsilnější země, co byli objeveny. Vládl tam král Zeref Dragneel.

,,COŽE?!" ,,Nech jí domluvit!" ,,..."

Jmenoval se pod jiným jménem, co znamenalo Temná víla. Asi tak před 400 lety potkal jednu dívku s blonďatými vlasy. Jmenovala se Mavis Varmilion. Ta dívka patřila do menší skupinky mágů a vynikala schopností iluzí a taktik v boji. Také se stala první mistryní cechu Fairy Tail. Ale přicházela válka a oni měli malou šanci k vítězství. To bylo poprvé, co potkala Zerefa. Naučil jí tři velice silná zaklínadla, která začali patřit Fairy Tail až po několika generací a stále patří. ale bohužel ta dívka dostala stejné prokletí jako Zeref. zastavilo se jí růst a stárnutí..prakticky byla nesmrtelná stejně jako Zeref. Netušila o tom, dokud se zase nepotkala se Zeref nějaký čas potom, co zachránila cech a její město před útočníky. V té době netušila, jak moc je život vzácný. Zjistila to až potom, co se narodil syn jejího kamaráda. Pojmenovala ho Makarov. V budoucnosti se Makarov stal velice silným a výborným mistrem Fairy Tail. ale bohužel matka při porodu zemřela, kvůli prokletí Mavis.

Tohle prokletí ti přinese nesmrtelnost a vymření všech na kterých ti záleží jakmile zjistíš hodnotu života.

Po nějaký čas a generací konečně přišlo na generaci, která byla natolik destruktivní, že je chtěli všichni zničit. V téhle generaci byli hodně silných mágů. Byli to hrdinové. Nikdo nedokázal spočítat kolikrát zachránili Fiore před zkázou.

Zlato a Rubín: Válka o království DrakůOnde histórias criam vida. Descubra agora