Vzbuď se!

75 4 6
                                    


(Ničí pohled)

Mezitím co naše skupinka Fairy Tail zmizela neznámo kam tak král Makarov se sháněl po Lucy. Hledal jí po celém zámku, ale nic nenašel..napadlo ho se podívat i po Erze, Levy a Juvie, protože byly kamarádky, ale nenašel nikoho. Když procházel chodbou tak za ním zaslechl rychlé kroky směrem k němu. Otočil se a zahlédl vyděšenou Grandeeney. ,,Grandeeney?" ,,Pane! Nesu zlé zprávy..." ,,Co se děje? A viděla jsi Lucy a spol?" ,,V tom je ten problém...Wendy..ona mi nechala vzkaz..no..sám si to přečtěte." Bělovlasá žena podala kus papírku panu králi a ten si to začal číst.

Ahoj mami, ano asi se po mně všude sháníš, ale nenajdeš mě, protože jsem šla spolu s Lucy, Erzou, Juviou a Levy hledat lék pro Lucyinu matku...našly jsme řešení...ale nejdeme jen kvůli léku...musíme zjistit něco, co nám teda holkám nedává smysl...rozhodla jsem se jít s nimi pro jistotu, aby když se zraní věděl někdo, co dělat. Sama nemám moc informací a ani ti nesmím vše říct...holky mi ale povolily tenhle kratší vzkaz abys mě a je pochopila. Děkuju, mám tě ráda s láskou Wendy.

,,To snad nemyslí vážně..." ,,Taky jsem si říkala...snažilajsem se najít cestu kudy šly, ale zřejmě je napadlo, že se je pokusíme vystopovat." ,,Vůbec nic? Jakože dokázaly se jen tak vypařit?" žena s ustaraným pohledem přikývla a snažila se nezhroutit. Starší muž jí chápal..přeci jen Lucy byla jeho vnučka, Erzu a Levy bral jako dcery a Juvia ta byla velice věrná...no dalo by se říct, že mu je taky blízko jako dcera jeho. bral to tak skoro u všech u zbytku je bral jako věrné přátelé.

Věděl, že bude muset se dohodnout s radou a snažit se skrýt ten fakt, že mají teď dost větší nevýhodu vůči králi Acnologiovi. Oni stále by měli mít svého Rubína zatím, co bílí draci přišli o ty nejsilnější, nejchytřejší vojáky a k tomu Zlato.

Stejně jako v bílém království tak král Acnologia je velice rozzuřený, když zjistil, že Natsu, Gray, Gajeel a Aki nejsou k nalezení. Vyslal několik hlídek. Igneel a Zeref byli s Acnologiou v jeho komnatě a snažili se společně zjistit, co toho Natsu napadlo tentokrát ,,Jak ho znám tak asi se něco stalo..ale nedokážu si to k něčemu přiřadit..."  Zeref se podíval na červenovlasého muže a povzdech si. ,,Taky netuším..nidko nikdy nemohl vědět, co se to v jeho hlavě odehrává." ,,Ticho! Mně je ukradený zda měl důvod nebo co! Potřebujeme ho k poražení krále Makarova!" ,,To je vše co tě zajímá? Válka a výhra? A co TŘEBA ŽE TEN KLUK JE TVŮJ SYNOVEC A MŮJ SYN?!" ,,To je mi ukradené!" ,,Tak mně je zase ukradená ta tvá válka!" ,,CO PROSÍM?!" ,,SLYŠEL SI DOBŘE, BRATŘE!" ,,OBA DVA TOHO NECHTE! Oba svým způsobem máte pravdu..Natsua potřebujeme, protože jinak jsme v dost silné nevýhodě ve válce....a je to tvůj synovec, tvůj syn a můj bratranec." Oba muži na něj hleděli a Acnologia se otočil k oknu. ,,Najděte toho kluka a je mi jedno jak...ať půjde dobrovolně nebo ne." ,,To snad nemyslíš.." ,,Můžete jít." ,,Ale bratře!" ,,Řekl jsem ať jdete!" Oba dva se na sebe podívali a opustili královu komnatu. 

,,Co si o sobě sakra myslí?!" ,,V klidu strýci. My zjistíme, jak ho ochránit a dostat zpět." ,,To je sice možné Zerefe, ale víš vůbec, kde je?" ,,To musíme zjistit."

(Pohled Lucy)

Už letíme strašně dlouho! Už mě bolí křídla..ale pořád letíme nad lese...je ten les snad nekonečný?! ,,Končí ten les vůbec někdy?!" bílá dračice s světle modrým odstínem se na ní otočila a zasmála se ,,Jo brzy by jsme měli dorazit k nějakým horám..nejsem si jistá názvem..." ,,A to má být jak dlouho, skrčku?" ,,Já mám jméno!" ,,No a?" Levy zavrčela a ignorovala jeho otázku. No..tohle si ještě užijeme.

Už vidím hory! Konečně..ale..vypadá to, že tam bude zima..skvělý... po pěti minutách jsme přistáli na nejnižší horu v tom pohoří jak jsem si všimla. ,,Takže..co teď?" ,,Nejsem si jistý, Juvio." ,,Asi bychom si měli odpočinout, co myslíš Luce?" ,,Souhlasím s Natsuem..letěli jsme...um...tak čtyři hodiny? Pokud nás nikdo nesledoval tak nemáme důvod proč letět dál než si odpočineme." ,,Jo to mě přivádí k otázce! Kluci? Zajistili jste váš útěk tak že to vypadá, že jste se vypařili? Víte jak to myslím." ,,Neboj se Erzo, Jellal se o vše postaral. I když mě pořád zajímá, jak se mu to podařilo." ,,kdybys dával pozor tak bys to věděl Gajeele." Gajeel si odfrknul a dál už neříkal nic. Rozhlédla jsem se a zahlédla jeskyni. ,,Hele tam je jeskyně!" ukázala jsem na otvor v hoře a všichni se vydali tím směrem. ,,Útulné...na jeskyňku." ,,A co jsi čekal zmrzlino? Pětihvězdičkový hotel?" ,,Mlč ohnivý ksichte!" ,,JAK JSI MI TO ŘEKL?!" ,,ŘEKL JSEM TI OHNIVÝ KSICHTE! HORKÁ HLAVO!" ,,LEDOVÝ KSICHTE!" ,,OHNIVÝ MOZKU!" ,,LEDO..." ,,POKUD KLUCI NECHCETE SKONČIT MRTVÍ TAK BYCH VÁM DOPORUČILA ZDRŽET ZOBÁK!" oba dva se koukali vyděšeně na Erzu..bylo to k popukání! ,,No tak aspoň víme, když se tihle dva + Gajeel dostanou do rvačky, víme kdo je dokáže naučit disciplíně." ,,V tom máš pravdu Lucy!" ,,Nemáš být náhodou na mé straně?!" ,,Hm? Né pokud se chováš jak děcko Natsu." ,,Proč jsi tak zlá?" ,,To záleží na situaci a navíc já jsem víc v pohodě, ale s tebou je to těžké." všichni se zasmáli nad Natsuovým výrazem a postoupili hlouběji do jeskyně (Jo a oni už jsou dávno ve své lidské podobě zapomněla jsem to napsat xD).

(Ničí pohled)

Začalo být v jeskyni velká tma tak Natsu zapálil svou ruku, aby šlo něco vidět za což mu byli všichni vděční..hlavně Wendy ehm...zastavili se a najednou jakoby začalo něco křupat. ,,Slyšíte to?" ,,Co to může být?" ,,Třeba led!" hned jak to Gray zařval pod jejich nohama praskl led a oni začali se klouzat dolů neznámo kam.

(Time skip)

Faity tail padal a klouzalse asi tak pět minut až už konečně byli v cíli. ,,Au..moje hlava..jste všichni v pohodě?" zeptala se zlatovláska do tmy a ostatní zamručeli něco ve smyslu ano. ,,Kde to jsme?" ,,To netuším." ,,Hele, nechceš Natsu rozsvítit?" ,,Ou! Pardon!" Ze tmy najednou šel vidět plamen, co se začal objevovat na Natsuově ruce a v místnosti jeskyně šlo vidět. ,,Hele tam to někam vede!" ,,Super!",,Um lidi?"..,,Ano Wendy?" ,,Nemůžeme tady zůstat, aby jsme si odpučinuli, když už tu jsme?" Zbytek skupinky se na sebe podíval a souhlasili, přeci jen všichni byli už utahaní.

Všichni si povídali a vymýšleli plán na zbytek cesty, a samozřejmě taky na to jak odsud utéct z vězení jeskyně. Začalo být menší tma. ,,Natsu vzbuď se!" ,,J..já nespím!" ,,Toho jsme si všimli, blbe." ,,Hleď si svého zmrzlino!" ,,Slyším boj?" ,,Ne madam!" oba dva zařvali a už nic neřekli..asi po nějakých pěti minutách začal Natsu zase usínat. To už Lucy nevydržela a dala mu pár facek, aby se probral ,,Zatraceně ty ohnivý zmetku neusínej!" ,,AU! Za co?!" ,,To tě naučí usínat při takové situaci!" ,,Ale já chci spát!" ,,Bože já se z něj asi zblázním."

A tady je konec další části :D Pokud jste už viděli Fairy tail a hádám, že ano tak si možná pamatujete tu epizodu, kde měli Natsu a Lucy najít zvláštní kus ledu a přesně ta jeskyně, co je v této části je jí totožná xd Snad se líbilo! A chtěla bych jen říct, že jsem vydala už novou knížku Jezdec dračích titánů zatím se dvěma kapitolami, ale budu se snažit napsat další!

Zlato a Rubín: Válka o království DrakůWhere stories live. Discover now