Nový člen posátky

79 3 0
                                    

(Ničí pohled)

Holky byly zrovna v tréninkové hale a trénovaly. Lucy už dokázala předpovídat všechny Erziny útoky i Juviiny. Natsu a Lucy se stali velmi silnými.

Levy mezitím zkoumala knihy a hledala mapu. Věděla moc dobře, že jí budou potřebovat a i nějaké knihy o tvorech a rostlinách, aby přežili. 

Natsu a Grey se jako vždy hádali, Gajeel přemýšlel o Levy a Jellal byl v knihovně a hledal další informace

(Pohled Lucy)

Konečně už dokážu porazit Erzu a Juviu...a že to trvalo mi dlouho..hmm...,,Skvělé Lucy! Teď už víme jistě, že se dokážeš ubránit bez nás!" ,,To jsem snad uměla vždycky ne?" ,,Juvia souhlasí, ale pořád to nebylo dost..chápeš jak to myslím ne?" ,,Jasně." ,,Půjdeme teď pomoci Levy s hledáním a přípravami?" ,,Dobře." Řekly jsme s Juviou na stejno a všechny se rozešly do knihovny. ,,Holky, Juvia půjde připravit nějaké zásoby tak se mějte zatím." ,,Jasně Juvio a já mohu jít připravit zbraně, ty běž teda za Levy, Lucy." Jen jsem kývla a usmála se. Asi po pěti minutách jsem došla ke stolu v knihovně, kde byla Levy..zrovna si četla knihu o tvorech. ,,Ahoj!" ,,Huh? Ou.. Lucy! Ráda tě vidím." ,,Nápodobně a jak jde hledání?" ,,Našla jsem dvě mapy, ale jsou zvláštní..." ,,Jak to myslíš?" sedla jsem si vedle ní a zkoumala mapy..mně na nich nepřipadalo nic divného, ale Levy měla lepší pohled vždycky. ,,No...jak to říct...jako by ta jedna mapa byla nakreslená před několika staletími a ta druhá je z téhle doby...ale vypadají stejně..." ,,Když o tom tak mluvíš tak vypadá ta jedna starší...víš kdo to kreslil?" ,,To je na tom divné taky...autor není známý ani z jedné mapy." ,,Zvláštní...a jsou podle pravdy?" ,,Jo celkem to odpovídá.." Obě dvě jsme byly velice zmatené, ale my zjistíme pravdu dříve nebo později. ,,A kam šly holky?" ,,Erza šla připravit zbraně a Juvia zásoby." ,,Ty můžeš jít pro oblečení mezitím, já to tu zvládnu." ,,Ok už jdu, hodně štestí." ,,I tobě."

(Pohled Natsua)

Nemohu se dočkat až budu objevovat svět s Lucy! Teda...s Grayem, Gajeelem, Jellalem, Erzou, Juviou, Levy a Lucy...škoda že nejdeme jen my dva! ,,O čem přemýšlíš tentokrát Natsu?" ,,Ale o ničem!" Podíval jsem se na Jellala v jeho podobě Akiho a všiml si nějaké knihy, co nese. ,,Co to je?" ,,Tohle? To je kniha s mapami."  ,,Aha? A neříkaly holky, že přinesou?" ,,Bože, ty jsi případ.." ,,Hej! ,,Ty fakt necháš holky odřít všechnu práci?" ,,Když to podáš takhle..." ,,Super, teď kde jsou kluci?" ,,Nevím někam se vypařili." ,,Tak snad dělají něco užitečného." ,,Oni? Hahah..Dobrej vtip!" ,,My tě slyšeli ohnivý mozku!" Otočil jsem se na Graye a Gajeela a začal se smát víc ,,A co s tím?" ,,CHCEŠ PĚSTÍ?!" ,,ZKUSTE SI TO!" ,,OHNIVÝ KSICHTE!" ,,METALOVÝ MOZKU, LEDOVÁ PRINCEZNO!" ,,UŽ ZTICHNĚTE!" všichni tři jsme zmlkli a podívali se na Jellala. ,,Konečně...kde jste byli Grayi s Gajeelem?" ,,Gajeel šel pro zbraně a já pro zásoby a oblečení." ,,Vidíš Natsu? Oni aspoň něco udělali." ,,Hmph..." Tak tohle je děsný...teď vypadám jako někdo, kdo nechá všechnu práci oddřít ostatní...super....ale aspoň už konečně uvidím Lucy..brzo nastane čas odletět a doufat, že si toho Acnologia nevšimne se Zerefem...

,,Natsu!" To si snad... ,,A..ahoj Zerefe!" ,,Ahoj bratránku, chceš jít už trénovat?" ,,Um..j..jasně..." ,,Tak pojď." ,,Hned za tebou." šeptem řeknu klukům, že se potkáme v lese v noci a pak jsem následoval Zerefa.

(Pohled Graye)

Sledovali jsme s klukama jak Natsu odchází se Zerefem, dokud se neztratí za rohem. ,,Někdy mu opravdu nezávidím.." ,,Ty mu něco závidíš?" ,,Um..magii?" ,,Jo..to jsi trefil.." ,,Divné že má jen on magii a ostatní ne.." ,,Trochu ale nezapomeň, že všichni kromě jeho a Lucy mají barvu my ostatní jme jen bílý a černí." ,,Hm..."

(Ničí pohled - time skip)

Pomalu se začalo stmívat a obě skupiny šli se nepozorovaně odplížit ze svých domovů se zásoby, mapami atd. aby se setkali.

Holky se blížily k lesu, dokud neuslyšely, zašumět křoví a rychle se otočily. ,,Kdo tam je?!" Erza jako vždy vytáhla meč a zkoumala křoví. Z křoví vylezla malá holka s modrými vlasy ,,Wendy?!",,A..ahoj...kam to jdete? Proč máte tolik tašek? Huh?! Nechcete utéct nebo ano?! Lucy!" Lucy přistoupila k Wendy a klekla si, aby byla na stejné úrovni očí a usmála se. ,,Ne..neutíkáme..jdeme získávat informace a lék pro mojí mámu." ,,Lék?" Lucy kývla a trošku jí úsměv poklesl, věděla, že to Wendy pochopí..jako vždy byla pro ní jako mladší sestra. ,,Odkud je ten lék? a jak si zjistila, že tvoje máma potřebuje lék?" ,,No..." Holky koukaly na ty dvě, jak reaguje Wendy na příběh a na jejich misi. ,,Takže...ty a Rubín..jste se spojili a teď chcete přivést mír? A pomáhá ti spolu s dalšími najít lék a donést ho tvé mámě? A dodatek chcete zjistit něco více o mágách, co se tady potulovali před dlouhou dobou?" ,,Ano." ,,No.tím pádem jdu s vámi." ,,Co?" ,,Co jsi si myslela? Že nechám své kamarádky odejít a nevědět zda nepotřebují pomoc? Jsem dcera léčitelky...budete mě potřebovat." Holky se na sebe podívaly.

(Pohled Natsua)

Už tu čekáme na holky dvě hodiny..snad se nic nepokazilo. U nás to bylo taky celkem těžké se ze zámku dostat. Teď každý z nás tu má batoh. ,,Kdy myslíte, že dorazí?" všichni jsme pokrčili rameny a dál pozorovali místo, kde by se měli objevit. Po chvilce jsem tahlédl zlatou dračici s dalšími draky a upozornil kluky. když holky přistávaly tak kluci okamžitě se začali ptát ,,Kde jste byly tak dlouho?" Lucy se změnila na lidskou podobu a nervózně se zasmála..bože to bylo tak roztomilý! ,,No...měly jsme menší zdržení..." Lucy se podívala na holky, co byly taky přeměněný a ustoupily...to je malá holka? ,,To je Wendy. Je to dcera léčitelky a chtěla být s námi kdyby někdo potřeboval vyléčit...a beru jí jako mladší sestru takže jestli někdo jí ublíží tak si to odskáče!" Všichni jsme polkli a naráz jsme vykřikli ,,a..aye!" ,,Um..Lucy?.." ,,Ou promiň Wendy! Mimochodem..to je Natsu.." ,,Čus!" ,,Gray." ,,Zdravím." ,,Gajeel" ,,Čus prcku." ,A Jellala znáš." ,,Rád tě zase vidím Wendy." ,,Ráda vás poznávám a taky Jellale." 

(Ničí pohled)

Kluci se seznámili s Wendy a Levy potom určovala kam se mají vydat. Musí letět, co nejdříve aby se dostali zpátky v čas. ,,Takže kam letíme?" ,,Na severozápad." skupina přikývla a změnila se na draky a vyrazili. ,,Faity tail jde na scénu!" holky se zasmály nad Natsuovým nadšením. 

Tak a tady je konec další části :D Snad se líbilo a chci váš upozornit, že plánuju další knížku Jezdec dračích Titánů. Uvidíme se příště!

Zlato a Rubín: Válka o království DrakůKde žijí příběhy. Začni objevovat