První krůčky

92 3 0
                                    

(Pohled Jellala)

Můj přítel mi pomohl s mojí prací, co mám podniknout k výhře ve válce krále Makarova. 

Vypadám jako mladý kluk s šedými vlasy, které jsou rozcuchané jako kdybych měl na sobě hnízdo, se zelenýma oči. Mám na sobě tmavě modré džíny, bílé tričko a tmavě šedou bundu, která je rozepnutá. A abych nezapomněl mám piercing ve tvaru kroužku na jednom uchu.

Přišel jsem do velké haly a uklonil se před králem Makarovem. ,,Jellale vítám tě. Jsem rád, že jsi přijal mou žádost." ,,To já také. Nebojte se Makarove, pokusím se zjistit něco, co by vám mohlo pomoci, ale bude to chvilku trvat než bych získal důvěru. Navíc ani ještě nevím jestli mě přijme po svém boku Acnologia." ,,Jistě chápu tvé obavy a proto jsem nechal udělat jednu věc, co by ti mohla pomoc." Makarov vstal ze svého trůnu a dal mi do ruky nějaký zvláštní lahvičku s zelenou tekutinou uvnitř. ,,Když budeš prozrazen a nebudeš mít jinou možnost, jak utéct. Tak hoď tu lahvičku pod sebe a představ si místo, kde se chceš objevit. Ale varuji tě má to vedlejší účinek nevolnosti takže bys na pár minut nebyl schopný bojovat, kdyby se něco pokazilo." Usmál jsem se na Makarova a kývl ,,Určitě se mi to bude hodit, děkuji." Makarov mi položil ruku na rameno ,,Hodně štěstí mé dítě." ,,Dám vám vědět hned, jak se mezi ně dostanu, ale bezpečně, aby to nezjistili. Pozdravujte ode mě ostatní." Makarov na mě kývl s úsměvem ustoupil a já odešel na tu nejnebezpečnější misi, kterou jsem kdy dělal.

(Pohled Lucy)

,,Zkus se více soustředit Lucy!" řve po mně asi po sté Erza. ,,Promiň! mám toho poslední dobou hodně o čem přemýšlet." ,,Já tě chápu. Válka se blíží a víme, že ten kdo je ti roven je na straně těch špatných...ale musíme stále dodržovat naše povinnosti vůči tobě! Ty jsi hlavní, kdo musí Acnologiu porazit nikdo jiný to nedokáže!" Jasně...jen já...Natsu není na straně zla..chce vše změnit jako já! Nevím proč Erzo si myslíš, že bychom se střetly v boji, ale jak chceš....mysli si co chceš.... ,,Hm..." ,,Hele Erzo..myslím, že bys neměla na ní tak tlačit...ty máš sice na starost ochranu atd. Ale ona také, má bojovat proti Acnologie, musí ještě objevit její celou sílu a cvičit se v boji v dračí podobě i lidské a má i povinnosti princezny." Podívala jsem se na Levy, ketrá se na mě usmála a koukla zpět na Erzu přísným pohledem. ,,....Dobrá..máš pravdu...má toho na sebe hodně. Ale stále by se měla aspoň snažit." Já se snažím, ale je to těžké..když mám strach, že selžeme. ,,Erzo...ty víš moc dobře, že se velice snaží." ,,Dobrá dám ti přestávku, ale jen na deset minut!" Po té odešla. ,,Díky Levy, ale to jsi nemusela......" ,,Ale musela. Lucy...my obě víme pravdu, že ty a Natsu uděláte vše k záchraně všech. Nezapomeň na to, že nejsi na všechno sama Natsu, já a Gajeel budeme tady k tomu abychom vám to ulehčili." ,,Ano..." Má pravdu musím přestat! Nejsem na to sama. Usmála jsem se na Levy ,,Tak co tady tak stojíme jdeme trénovat ať máme s Natsuem větší šanci k boji o záchranu draků!" ,,Tak se mi líbíš!"

(Pohled Natsua)

Poslední dobou Gajeel mi hodně pomáhá s tréninkem a hájí mě před Acnologiou, když začne být podezřelé, jak se vytrácím atd. Nikdy jsem nečekal, že by se podílel o nápad míru. Asi jsem železný ksicht podcenil. ,,Hej Ohnivý mozku!" Povzdechl jsem si, co ten zace chce? ,,Chceš něco Elso? Nemám zrovna náladu." ,,Tak ty nemáš náladu jo? jaktože jste s metalovou hlavou takový kámoši najednou?" ,,Copak žárlíš?" ,,Cože?! Já?! A ŽÁRLIT?! To určitě! Ostroočko!" ,,Ale notak zmrzlino přiznej se! Je jasné, že žárlíš tak si nic nenalhávej!" zasmál jsem se. ,,Čau hoši, to zase bojujete?" ,,Nazdar metaláku. Popravdě si nejsem jistý.... jen mu říkám, že žárlí a on se snaží hájit, ale oba víme, že mu to moc nejde." ,,A ohledně čeho žárlí?" ,,To že se spolu bavíme méně útočně." ,,Gehe...S tím s tebou souhlasím Salamandre." ,,Já nežárlím na vás dva! jen mi to přijde divný! Jak se z vás ze dne na den mohli stát takový kámoši?!!!" ,,Ty jsi nás stalkoval nebo co? Jak můžeš vědět, že jsme se nebavili trošku víc už tak týden a pak byli v pohodě?" ,,Nerad to říkám, ale ten ohnivý mozek má pravdu." ,,A to jako má znamenat co, metalový ksichte?" ,,Že si natvrdlej to myslím" ,,OOOooouuu Vážně? CHCEŠ PĚSTÍ DO KSICHTU?!" ,,Zkus si to SPÁLENINO!" ,,JAK SI MĚ TO NAZVAL ŽELEZNÝ MOZKU?!" ,,SLYŠEL JSI MĚ DOBŘE!" ,,A já si říkal, že je divné, že spolu vycházíte, ale tady jde vidět že ne." ,,SKLAPNI!" Rozkřikli jsme se na Graye též. ....Moment? Cítím tady někoho koho neznám? Přestal jsem se s nima hádat a koukl se směrem na zvláštního kluka s šedými vlasy, který se na nás díval. ,,Hej! Kdo jsi?!" Gajeel a gray se na mě podívali a otočili se na kluka, na kterého jsem oslovil. ,,Já? Mé jméno je Aki. A jsem nový pomocník krále." To se mi nějak nezdá... ,,Aha? Um...tak...já jsem Natsu a tihle dvě paka za mnou jsou Gray a Gajeel" ,,JAK SI NÁS TO NAZVAL?!" ,,SLYŠELI JSTE MĚ MOC DOBŘE!" Gray a Gajeel mi chtěli dát pěstí, ale snadno jsem se vyhnul a vrátil jim to, ale s ohnivou pěstí. ,,HA! měli by jste se vidět!" Začal jsem se smát. ,,Tohle ti nedaruji horká hlavo!" zatím, co jsem se jim smál, když se zvedali jsem si všiml na chvilku vyděšeného pohledu z Akiho strany. Hm? Podíval jsem se na něj a on okamžitě změnil svůj výraz na neutrální. Co s ním je?...Nevěřím mu..Prostě mu neveřím ani slovo....... ,,Už jste skončili s těma blbostma?" ,,Hele a nechceš šedivko si třeba hledět svého?" souhlasil jsem s Grayem. ,,Má pravdu...nemáš žádné právo nám říkat, co máme dělat jsme na vyšší úrovni v téhle části království. To snad víš ne?" Teď si ho vyzkouším.... ,,Ou ano Acnologia se zmiňoval o tobě Natsu. Prej jsi hodně důležitý k výhře téhle války." Jasně, že ví o mně, ale je divné, že nezmínil aspoň Gajeela....,,A mě neznáš?" ,,Mám dojem, že jsi Gajeel...hlavní ochránce černých draků že?" Gajeel kývl a dál už nic nerozváděl. Bylo vidět, že mu začali věřit, ale já ne...je na něm něco divného... a cítím z něj něco neobvyklého...no uvidíme.

Tak tady je konec další části! Doufám, že se líbilo a omlouvám se za nesmysly. Píšu zase po nějaké té době takže jsem vyšla ze "cviku". A chtěla bych vás upozornit, že pracuju na dalším příběhu s dračími jezdci, ale né tak jak je náte. užívejte života!

 užívejte života!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Zlato a Rubín: Válka o království DrakůWhere stories live. Discover now