Ono to mluví!

65 3 0
                                    


(ničí pohled)

Začínalo svítat, i když to hrdinové nevěděli i tak se začali pomalu probouzet a rozhlížet se kolem. ,,Um...." Lucy se podívala na kluka s lososovými vlasy, jak spí v sedě a k tomu mu stále hoří ruka. ,,kéž bych teď měl něco čím bych to mohlo zachytit!" začal se smát černovlasý kluk. Zlatovláska ho přeměřila pohledem a hned zmlkl ,,Buď rád, že přišel na to, jak se vyspat a při tom neohrozit nás tím, že umrzneme." ,,Mně zima neva." ,,Tobě možná ne..." Lucy se postavila a prozkoumala situaci ,,Jak koukám, tak jsme vzhůru jen my dva zatím." ,,Bré ráno..." ,,Dobré Levy...." Všichni už se pomalu probudili kromě Natsua.

,,Je mrtvej?" Gajeel do něj šťouchá prstem. ,,Nech ho být, víš jak je těžký se vyspat a zároveň používat magii? Magie bere sílu metal - hlavo!" ,,Ona ti řekla metal - hlavo!!" začal se smát Gray na novo a Gajeel mu jednu vlepil, až dostal i on od Erzy. ,,JEŠTĚ JEDNOU SE BUDETE PRÁT A BUDETE LITOVAT, ŽE JSTE SE NARODILI!" ,,A..ano madam!"....,,Uh...t..to už jste vzhůru?" všichni se otočili na kluka s lososovými vlasy a on zívl. ,,Tak..když už jsme všichni vzhůru teda aspoň většina a půl..." ,,Pravda ty Natsu vypadáš jako, že napůl spíš..." ,,Požívat magii vyčerpá, ale už ok...a když už tak si odpočinu venku." ,,Souhlasím s ním..musíme se odsud dostat..." ,,Zkusíme jít tou chodbou?" Lucy kývla na Levy a začala jít tím směrem. Zbytek skupiny jí následoval a Natsu jí dohnal, aby všichni viděli, kam jdou. 

Šli zvláštní chodbou asi tak čtvrt hodinky a pak narazili na ledovou zeď. ,,Super slepá.." ,,Neboj zmrzlino." Natsu se uchechtl a poslal dračí řev ohně na překážku. ,,Co?! Ani se to nehne!" ,,Tohle není jen tak ledajaký led Natsu.." ,,Led je led ne?" ,,Svým způsobem, ale záleží jaká voda zmrzla." ,,Uh...." ,,Bože ty si blb...led je voda, která je zamrzlá.." ,,To vím taky! Ale voda je snad jen voda ne?" ,,Víš, že v té vodě kdykoli může být něco navíc, že?" ,,Asi?" zlatovláska se plácla do čela a koukla na Levy ,,Vzala si tu věc?" ,,Jasně! Jsem připravenější než kluci..." ,,Hej!" vykřikli všichni kromě Jellala, vyndala nějaký ostrý nástroj z tašky a podala ho Lucy ,,Tak jde se na věc" Lucy začala sekat led a ten se rozpadl ,,To bylo lehký jak facka." ,,Woow..." ,Nečum tak překvapeně Natsu" zasmála se Lucy a vrátila tu věc Levy a ta jí schovala.

(Pohled Natsua)

Tak v tu chvíli jsem si připadal trapně..jak moje síla nemohla fungovat na obyčejný led?! I když holky říkali, že to nebyl normální led...co to vůbec bylo za věc? Vypadalo to jako nůž zvláštní..

Konečně východ! Trvalo to jen půl hodiny, ale stejně jsme už venku ,,Je příjemné vidět znova slunce." ,,Souhlas a co je tamto?" ,,Huh? Vypadá to jako zvířata, ale je to daleko nerozeznám jaké..." ,,Jdem tam?" Bez dalších řečí jsem začal tam utíkat a ostatní na mě řvali ať zpomalím jako kdybych se k tomu chystal...hehe ,,Natsu!" Doběhl jsem k dvěma divným kočkám, co stáli na zadních a koukal jsem jim do očí a oni mně. ,,Kočky?" zaslechl jsem Lucyin hlas za mnou, ale neotočil se..něco my říká, že to nebudou obyčejný kočky...jak ten led. ,,Kočky? My jsme exceedi!" (omlouvám se netuším, jak se to skloňuje a ani jestli to píšu správně.) ,,Ono to mluví!!!!" ,,Přestaň řvát bloncko." ,,......" Zasmál jsem se nad jejím výrazem a dřepnul jsi, abych byl na jejich úrovní ,,Jak se jmenujete?" ,,Aye! Já jsem Happy a tohle je Carla." ,,Těší mě...a vy jste kdo?" ,,Já jsem Natsu, ta uřvaná je Lucy..." ,,Hej!" ,,Rudovlasá je Erza, ten blb, co nemá tričko je Gray..." ,,Kdy?!" ,,Ten vysoký je Gajeel, kluk s modrými vlasy je Jellal, ta s těmi kratšími modrými vlasy je Levy, ta s modrými delšími vlasy je Juvia a tady ta malá je Wendy." ,,Těší mně.." ,,Ty jsi asi nikdy nebyla venku co?" ,,P..proč myslíš Carlo?..." ,,Vypadáš tak a chováš se tak...asi by na tebe někdo měl dávat bacha.." ,,My se o ní staráme..." ,,Jak na vás koukám potřebujete disciplínu všichni..." ,,To je celá Carla...hehe.." ,,Happy!" začala se bílá kočka trošku červenat. Ostatní se začali smát, Happy skočil mi na hlavu. ,,Takže Natsu? Kam máte namířeno?" ,,K vílám..chcete se přidat?" ,,Proč ne.." ,,Aye!!" ,,Super!" ,,A chytíme ryby než odejdeme?" ,,Ty a ty tvoje ryby!" ,,Aye..."

(Pohled Lucy)

Happy a Carla byli fajn, ikdyž to byly kočky. Šli jsme skrz menší lesík ,,Um..Natsu?" ,,Copak Luce?" ,,Myslíš, že to zvládneme?" zbytek skupiny byl bu'd kousek před ámi nebo za námi takže nás moc neslyšel. ,,A proč ne?" ,,Já..já nevím...mám strach.." ,,Lucy...koukni na mě.." podívala jsem se na vážný výraz Natsua ,,My to zvládneme jsme přeci vyvolení!!" usmál se na mě a já na zpět ,,Děkuju..Rubíne" mrkla jsem provokativně a on se uchechtl ,,Nemáš zač Zlato..." ,,Vyyyy seeeee miluuuujeteeeee..." ,,Happy!" oba dva se podívali na kocoura s šibalským obličejem a zčervenali se ,,My s..se ne..nemilujeme!" ,,Tak proč ti říkal zlato? Hmmmm?" ,,No..trochu dvojsmysl tam je..." ,,Ty mu snad pomáháš?!" ,,N..ne!!!" ,,Bože můj...hele kočko.." ,,Já mám jméno!" ,,To je fuk...znáš dračí legendu o Zlatě a Rubínu?" ,,Ne?" ,,Zná jí jen má paměť, jak ta ryba co neustále žere." ,,To bylo zlé Carlo.." ,,Když myslíš..." Natsu a já jsme se na sebe podívali a pak jsme Happymu vysvětlili tu legendu a vypadal hodně zaujatě ,,Takže vy dva jste?" ,,Ano ona je Zlato a já Rubín." ,,Aye! To je hustý!" ,,Na tebe jde zapůsobit snadno co malý kamaráde?" ,,Aye!" usmála jsem se, byli roztomilý, jak se za takovou chvíli spřátelili...,, Proč se směješ Luce?" ,,Jste oba roztomilí, jak jste si padli do oka." ,,M..my nejsme roztomilí!" začala jsem se spolu s ostatními smát, jak jsou červení na tvářích.

(Ničí pohled)

Faity tail postupoval dál po cestě a narazili na jezero ,,Jdeme chytat ryby!" ,,Taky mám hlad!" ,,Vy dva se k sobě fakt hodíte.." řekly Lucy a Carla nastejno. Natsu s Happym se pustili k jezeru a začali lovit ryby ,,Hlavně se neutopte!" ,,Se nějak o ně bojíš co králičí holko?" ,,Pamatuješ si o kom mluvíme?" ,,Zásah.." uchechtla se nad snadným vítězstvím, došla k těm magorům a koukala ,,Tak co máte už?" ,,ŠŠŠŠŠŠ!!!" ,,aye!!!" Lucy se chtělo vážně vybouchnout smíchy nad těmi vážnými výrazy, co měli. Zbytek skupinky za nimi došel akluci spolu s Lucy se snažili nesmát. ,,Přestanete se tak tlemit?",,v..však se na ně koukni!" začal se chechtat Gray. ,,Zmlki ledový ksichte!" ,,Jak si mi to řekl?!" ,,Ledový ksichte jsem ti řekl, ledová princezno!" ,,Ohnivý ksichte!" ,,Ledový mozku!" ,,ZMLKNĚTE OBA DVA!" ,,Aye../ano.."

Začalo se stmívat Happy dokázal ulovit jen jednu rybu, zatím co Natsu asi tak deset...to byla ryba pro každého. ,,Tak teď uvařit!" ,,N..ne!" Natsu zaůtočil ohnivou pěstí na ty ryby až byly skoro spálený ,,Syrové jsou lepší.." ,,Natsu vždyť si je spálil!" ,,Ups..."

Tak a tady je konec :D Nebojte se pokusím se tam přidat více Nalu momentů zase přeci jen v tomto příběhu je to hlavní ship :D Jste rádi, že tam je Happy a Carla? Pokud budete chtít mi něco poradit nebo něco přidat do příběhu stačí napsat a já uvidím, co dělat ;D Aye!


Zlato a Rubín: Válka o království Drakůजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें