Příprava na válku

136 3 0
                                    

Layla vede svou dceru do výcvikové haly, kde na ně čeká Erza, Juvia a Levy. Už je to 14 let od té doby, co všichni zjistili, že Lucy je bajná dračice z legendy. ,,Zdravím dámy, doufám, že nejdeme pozdě." Layla se usmála na tři dívky. ,,Ale jistě že ne madam jste tu akorát na čas." Erza se podívala na Lucy. ,,Tak co Lucy jsi připravená na výcvik?" Lucy se jen proměnila na nádhernýho zlatého draka a zařvala na ní ,,Jako vždy!" Erza se koukla na Juviu s Levy a ty ustoupily. Otočila se zpátky na Lucy se smíchem a změnila se na dračici o dvě hlavy větší jak Lucy a zaútočila se svými dlouhými drápy. Lucy se jen tak tak vyhnula a útok jí vrátila, ale Erza tohle čekala, takže jí zuby chytla za ocas a strhla k zemi. ,,Nesmíš se koukat jinam než jen do mých očích a dávat pozor na různé útoky. Zkus odhadnout moje příští útoky a obrať to proti mně!" Lucy jen kývla a zase stály proti sobě. Tentokrát Lucy zaútočila hned a překvapila Erzu při hraném útoky ocasem, ale chytla jí drápy pod krkem a odhodila. Erza se oklepala a usmála se na zlatého draka. ,,Výborně! Už to začínáš chápat! Zkusme ještě chvilku trénovat potom už můžeš jít s Levy do knihovny." 

(Pohled Lucy)

Konečně výcvik skončil. Podařilo se mi párkrát Erzu porazit, ale pořád oproti ní jsem zelenáč. Teď jsem s Levy v knihovně a snažíme se o mně něco zjistit. Už jsme našly, že umím zavolat hvězdné duchy a chrlit něco na způsob světla. ,,Lu tak co máš něco?" ,,Ne stále hledám a co ty?" ,,Nic, co bychom už nevěděly." povzdechla jsem si a hledala dál.

Už je celkem tma, takže jsme šly s Levy spát. Dneska byl opravdu dlouhý den.

(Pohled Natsua)

Od té doby co jsem se dozvěděl od Zerefa, že jsem ten bájný Rubín mě nenechá můj strýc ani na chvíli v klidu a musím stále cvičit se Zerefem mou magii. Hodně často sem příjde Gray, ale já mu říkám rači Elsa, a vysmívá se mi, když udělám nějakou chybu...no taky vždy za to dostane pěstí do obličeje ode mě HEHE

(Ničí pohled)

Všichni draci se připravovali na válku a trénovaly jejich šampióny a čekali na den, kdy se střetnou. Acnologia postupně útočí na hranice mezi bílými a jeho královstvím. Makarov nečekal další boje už tak brzy, takže v bitvě se museli jeho poddaní stáhnout blíž k hlavní části jeho království a potom tam poslal posily. Teď se to zdá, že je na chvilku odrazily, ale nikdo nikdy neví.

Natsu a Lucy zůstávají zatím schovaní před nepřáteli a čekají až zesílí, aby se přidali do bitvy o celé území.

Makarov musel poslat Levy a pár draků, pro její bezpečí, požádat o pomoc ke kentaurům. Levy vyjednávala s vůdcem kentaurů, ale přišla pozdě, protože už jsou na straně Acnologii naštestí se jim podařilo utéct a zkusit štestí u jednorožců, ti sice nejsou nejlepší v bitvě, ale jako léčitelé jsou nejlepší. S nimi už štestí měla ,,Ještěže Makarov se zná s jejich vůdcem" pomyslela si Levy. 

(Pohled Erzy)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Pohled Erzy)

Lucy začíná být čím dál víc a víc silnější už jí skoro ani neporazím. Za chvilku se dostaneme do části, kdy bude bojovat proti mně a Juvie. 

Slyšela jsem mluvit zvědy s Makarovem a zjistila jsem, že dokázala jednorožce dostat na naší stranu, ale kentauři jsou s černými draky. To není dobré kentauři jsou hodně silní není lehké proti nim bojovat. Naštestí se ještě neobjevili v žádné bitvě....,, O čem přemýšlíš Erzo?" podívám se za tím kdo mě oslovil a usmála jsem se. ,,Ach..Juvio to si ty...no přemýšlím ohledně Levy a co zjistila" ,,Juvia si myslí, že Levy bude v pořádku znáš jí ona se jen tak nevzdává a je chytřejší než půlka rady dohromady." ,,To je pravda." ,,Jinak jak jde trénování Lucy?" Juvia si sedla vedle mě a kouká ven z okna, jak já. ,,Je čím dál víc a víc silnější. Nepochybuji o tom, že porazí naše nejsilnější draky." ,,Juvia souhlasí, ale už musí jít za králem mu předat vzkaz." Udiveně jsem se na ní podívala a chtěla se zeptat o čem mluví, ale Juvia už byla dávno pryč.

(Ničí pohled)

Juvia přišla do hlavní místnosti královské jeskyně a uklonila se před velkým bílým drakem s šedým odstínem. ,,Juvio, slyšel jsem, že máš pro mě vzkaz od Acnologii." ,,Ano, Juvia vám nese vzkaz ohledně celého našeho území." Makarov se na ní se zájmem podíval a nechal jí mluvit. ,,Acnologia vám vzkazuje, aby jste se vzdal a předal mu korunu. Pokud né tak pošle svojí hlavní zbraň, aby vyhladil nás všechny a prej to není jen tak leda jaká zbraň, ale ultimátní síla." Starý drak přivřel oči a přemýšlel nad vzkazem, co mu Juvia přinesla. ,,Jak moc Lucy jde trénink?" ,,Juvia doufá, že to neznamená, že přemýšlíte o pokleknutím před Acnologiou." ,,Jistě, že ne jen potřebuju vědet kolik času bych jí dokázal dát na to, aby obrátila karty." Juvia se usmála ,,Nedávno Juvie Erza řekla, že Lucy za chvilku by dokázala porazit naše nejsilnější draky. Učí se velice rychle a taky každým dnem sílí." ,,To rád slyším, ale začíná se nám krátit čas, musíme zrychlit její výcvik a povolej mi Wendy." Juvia se uklonila a odešla.

Sedmiletá holka přišla do hlavní haly a uklonila se před dominantním drakem. ,,Volal jste mne?" ,,Ano, Wendy jsi opravdu nadaná v léčení a já bych tě chtěl požádat, aby jsi léčila naše raněné spolu s tvou matkou." Wendy na něj překvapeně podívala a začala skákat nadšeně do vzduchu ,,ANO! ANO! Velice ráda vám budu k užitku!" Makarov se usmál nad její reakcí. ,,Tak tedy dobrá."

Tak a tady je konec! Druhé kapitoly. Snad se vám líbila a zatím naschle! Jo a takhle vypadají teď Natsu a Lucy:

Lucy

Natsu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Natsu

Natsu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Zlato a Rubín: Válka o království DrakůWhere stories live. Discover now