Kdo jsi?!

113 3 0
                                    

,,Zařveš a zabiju tě jasný?" To je on....to není možné. Jen jsem kývla, neměla jsem na výběr. ,,Výborně...a teď mi řekni kdo jsi a proč z tebe cítím velkou moc?" Tak je natvrdlej? ,,Kdo ví...možná jsem jen nadaná nebo ne kdo ví." Nevím proč ho provokuju, ale tohle je neskutečný. ,,Tak ty budeš ještě provokovat jo?" ,,Víš, že máš blbé otázky ?" řeknu v unuděném hlase a dám tak zvaný poker face. Chvilku bylo ticho...a potom mě pustil? To fakt? ,,Fajn tak jinak. Čau jsem Natsu a ty jsi?" Koukám na něj jak na magora. ,,To fakt? Nejdřív mě držíš za krk, vyhrožuješ smrtí a pak najednou si budeme říkat jména?" Natsu se poškrábal na hlavě a řekl neutrálně ,,Já nevím asi?" ,,Byl jsi ty někdy na misi?" ,,To to jde tak poznat?" ,,Um...jo...divím se, že si tě nikdo nevšiml kromě mě."

(Ničí pohled)

Natsu se koukal na zlatovlásku a pak zavrtěl hlavou. ,,To se taky divím..neboj se to jsme dva, ale prosím neřekni, že tu jsem! JInak by mě Acnologia fakt seřval...že jsem se opovážil odplížit pryč." Lucy na něj kouká vyjeveně ,,Tak počkat..kdo jsi?!" ,,Natsu jsem to říkal neslyšela si?" Lucy mu věnovala jeden vražedný pohled ,,Ano slyšela, ale tak jsem to nemyslela idiote..." (omlouvám se za sprostá slova :D) Natsu začal být nervózní, ale snažil se to zakrýt. ,,Nevím o čem mluvíš..." ,,Ty jsi....Rubín?".....Natsu se vyděsil a ustoupil od ní. ,,Něco řekni a jsi mrtvá!" ,,V klidu řužovko. A mimochodem já jsem Lucy." Natsu na ní kouká nedůvěřivě. ,,V klidu. Chápu tě." Co tím myslí? si Natsu pomyslel a pak ho to trklo. ,,Ty jsi Zlato?" ,,No šikula sice pozdě, ale došlo ti to!" Lucy se uchechtla a Natsu jen zakroutil oči. ,,Hahaha fakt vtipné." ,,Však jo! no nic..co tu chceš?" Natsu cítil, že jí může věřit. ,,No hledal jsem tebe..." ,,Mě? Jak jako mě?" ,,Můj otec mě požádal abych zjistil, kdo je zlato a pak už nevím asi abych se s ním spojil? Nevím řekl jen abych ho či jí no teď tebe nezničil." ,,Kdo je tvůj otec?" ,,Igneel Dragneel" ,,Ty jsi Dragneel?! Vy jste příbuzní s Acnologiou!" ,,Jo...někdy bych chtěl, aby to tak nebylo." Lucy kývla, že rozumí. Potom oba dva zaslechli kroky a Natsu se vyděšeně koukl na Lucy. ,,Nesmí mě vidět, nebo jsem v háji!" řekne potichu. ,,Neboj...dostanu tě odsud zatím se skrý támhle." Lucy ukázala do tmavé uličky a šla naproti zvuku. Natsu se mezitím skryl a poslouchal.

Laxus přišel ke své mladší sestře ,,Lucy? Kde jsi byla? vždyť slavíme! Nebyla jsi zase si číct ty tvé knihy?" Lucy se zasmála ,,Ne tentokrát jsem byla se jen projít však víš. Je tam velký hluk." Laxus se zasmál a otočil se. ,,Tak pojď! Je tam soutěž mezi Erzou a Mirou to nesmíš propást!" Lucy se usmála a kývla . ,,Za chvilku tě doženu neboj!" Laxus odešel a ona se koukla za sebe. Přišla k uličce, kde by měl být Natsu a zavolala ,,Čisto!" Natsu vyšel z uličky a koukal na ní jak na zjevení. ,,Co je? Spadl ti na hlavu kámen?" ,,Ty jsi Heartfillia!" ,,A? Co s tím?" ,,Jen mě to překvapilo. Nic víc nic míň." Ahá...no fajn ale musíš odejít!" ,,Souhlas, ale nevím, jak se odsud dostat..hehe...."

(Pohled Lucy)

Jasně že se tu ztratil, on se asi fakt nepřipravuje dopředu on první koná než myslí... ,,Bože..bože.." ,,Ano?" Natsu se na mě zazubil a já se plácla do čela. ,,To jako vážně? Teď myslíš na kraviny? Ugh....." ,,To je můj dar bloncko" ,,Dar? Spíž ...víš co nech to bejt...Jdeme." ,,Kam?" Tak to si ze mě snad dělá srandu před chvíli jsme si to říkali! ,,K východu asi kam jinam?" Natsu se usmál a šel za mnou ,,Aye!" Bože mě z něj trefí..

Došli jsme k místu odkud by mohl vyletět. ,,Tak faj odsud tě snad nikdo neuvidí. Ale hlavně nedělej kraviny! " Nemůžu uvěřit, že ho pouštím ikdyž by mohl vyzradit, že bílý draci mají mě... ,,Aye! Díky Luce!" Kouknu na něj zmateně ,,Luce?." ,,To je přezdívka pro tebe ode mě!" Uchechtla jsem se ,,Fajn když chceš." ,,A ještě jedna věc..." ,,Hm?" Počkat...proč se ke mně tak přibližuje? Začnu se trošku červenat. Natsu je asi tak tři centrimetry ode mne. ,,C..c..co to...d...děláš?" ,,Uvidíme se ještě?" Ustoupím krok od něj a kouknu na něj vážně. ,,Možná ale teď nejsou podmínky na to abychom se scházeli. ,,Prosím?" On se fakt snaží o psí oči? Bože to je roztomilý! ...Moment o čem sakra přemýšlím! ,,Fájn...znáš ten les za hranicemi na západě?" Natsu kývnul a koukal na mě vítězně. ,,Tak se uvidíme!" Natsu se změnil na nádherného červenýho draka, ještě se na mě podíval a odletěl.

(Ničí pohled)

Lucy se mezitím dostala zpátky na oslavu a viděla Miru a Erzu, jak mají soutěž v koukání z očí do očí. ,,Prohraješ!" ,,Nemyslím si, že budu já kdo prohraje!" Laxus se nad tím zasmál a koukl na smějící se Lucy, která zrovna dorazila. ,,Kde jsi byla?" ,,Ale nikde jen jsem se šla na něco podívat." ,,Aha..." Moc jí nevěřil, ale neřešil to a užíval si oslavu.

Mezitím ve stejnou dobu Natsu letěl zpátky do jeho části království a všiml si, že před ním někdo letí.

(Pohled Natsua)

A sakra...musím toho draka nějak obletět. ,,Kdo jsi?!" Okamžitě jsem se zastavil v letu a pomalu se podíval za sebe. Byla tam nějaká dračice bílá s tmavě modrou. ,,Juvia se ptala kdo jsi?! A jaktože máš barvu?!" Do háje... ,,Já...já..." ,,Co se to tu děje?" To fakt to nemůže být možný! Teď mám fakt smůlu... ,,Juvia našla zvláštního cizince" ,,Hm?" drak bílý drak se podíval na Natsua. ,,Tak moment..ty jsi Rubín?!" Sakra..sakra! Musím se odsud dostat! ,,Cože?! ne!" Budu se to snažit zapírat... ,,Nehraj si na neviňátko! Nás neošálíš! Juvio bereme ho ke králi." ,,Juvia souhlasí s tebou Stingu." Najednou jsem uslyšel řev a né jen tak ledajaký, ale mého otce! ,,Co to bylo?!" Igneel přiletěl nad nima a strhnul je k zemi. ,,Igneele!" Nikdy jsem nebyl víc rád, že ho vidím. ,,Natsu okamžitě se vrať! Máš štestí, že o tobě vím jen já! Ale né na dlouho! Leť!" ,,Ale co ty?!" ,,já jsem hned za tebou!" Nakonec jsem ho poslechl a letěl, jak nejrychleji jsem dokázal. Uslyšel jsem, jak za mnou Igneel letí. To si zase poslechnu.........

Tak konec další kapitoly :D. Snad se líbilo a pokud budete mít nějaký nápady, co bych mohla zlepšit tak klidně napište. Uvidíme se v další kapitole.

 Uvidíme se v další kapitole

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Zlato a Rubín: Válka o království DrakůWhere stories live. Discover now