Temné stránky

73 4 2
                                    

(ničí pohled)

Makarov a Jade se dohadovali s dračicí Grandeeney o hledně stavu zraněné.. Lucy tam potichu jen brečela a držela svojí mámu za ruku. ,,Tak jak to vypadá?!" ,,Je mi líto...." ,,Co tím myslíš že je ti to líto!! Zatraceně zachraň mojí manželku!" ,,Jade....nech jí mluvit.." Jade nechtěl přestat, ale musel ,,Ztratila moc krve..je hodně malá šance, že přežije... " ,,Ale šance nějaká je ne?.." Všichni se otočili na Lucy, která se až teď přidala do konverzace. Grandeeney se smutně usmála ,,To sice ano...ale je v kómatu..." ,,...Zachráníš jí že jo?..." Lucy začala brečet o trošku více a Grandeney jí obejmula ,,Neboj se udělám vše co je v mých silách." ,,D..děkuju..." Jade objal svou dceru a dal jí pusu na hlavu ,,Neboj se...Lucy..tvoje matka se nevzdává bez boje...určitě bude v pořádku." Lucy na to nic neřekla a obejmula otce na zpátek a brečela dál.

(Pohled Levy)

Už je to nějaký čas, co se stal ten incident...chudák Lucy...už asi dva týdny nevyšla z pokoje...Erza už ví ohledně Natsua a přísahala, že udělá vše, aby nám pomohla. S Erzou si děláme už nějaký čas o Lucy starosti...,,Myslíš že se z toho dostane?.." ,,Nevím...ale kdybych byla na jejím místě tak bych taky neměla chuť být s ostatními..jen být sama a projít si vše v hlavě....přeci jenom její máma je v kómatu..a nevíme zda to přežije." sklonila jsem hlavu. Musím s ní souhlasit...KDO TO MOHL UDĚLAT?! Musím mluvit s Natsuem a Gajeelem.....

(Pohled Natsua)

Už je to nějaký čas, co se Lucy a Levy neukázali...dělám si o ní starosti..Co když se jí něco stalo? co když na ní někdo zaútočil?! Co když jí někdo chytil?! Co když... ,,Hej Natsu! Posloucháš?!" ,,Huh?" ,,Ten neposlouchá nikdy J..Aki" ,,Hej!" ,,Tak přeci jenom už se vrátil na svět" ,,Co tím jako myslíš?" ,,Myslel jsi na Lucy?" otočil jsem se na Jellala nebo Akiho? Už ani nevím a smutně se usmál ,,To jde tak vidět?" ,,Jo" řekli oba naráz. Na to už jsem nic neřekl a přemýšlel dál. Asi po pěti minutách jsme zaslechli rychlé kroky směrem k nám... ,,Hej kluci!" Kdo jiný než Gray.. ,,Co chceš?" Gray se u nás zastavil a podíval se na Akiho ,,A odkdy se bavíš s ním Natsu?! Myslel jsem, že mu nevěříš!" ,,Zatraceně Grayi! Řekni nám co chceš a přestaň si stěžovat!" Gajeel neměl na něj zrovna náladu a musel jsem souhlasit...mám taky lepší věci na práci ,,S tebou nemluvím metaláku!" ,,Můžeš říct o co  jde a nejančit tady?" Gray se na mě otočil a všiml si mého pohledu. ,,Fajn...Rogue a já jsme šli na jednu misi..." Tak tohle mě zajimá... ,,A?" ,,Podařilo se nám vetřít mezi bílí draky! A Rogue probodl jednu ženu!" ,,COŽE?!" ,,Acnologia byl hodně potěšen...nevím proč Roguovi zrovna dal za misi tohle...ale splnili jsme jí!" ,,Huh Natsu jsi ok?" Gajeel se koukl na mě a já začal mít na Graye hodně velký vztek ,,JAK VYPADALA?!" ,,Co?" ?? ,,JAK VYPADALA?!!!" ,,Zlaté vlasy myslím..." 

(Ničí pohled)

Než mohl Gray říct něco dalšího tak ho zasáhl plamen od Natsua. ,,TAKŽE TY JSI ZABIL LUCYINU MATKU?!" ,,Natsu uklidni se! Říkal že to byl Rogue!" Jellal to sledoval vedle Gajeela s vyděšeným pohledem. Natsu je nevnímal, vnímal jen Graye a okolo něj se objevil plamen ,,O KOM SAKRA MLUVÍŠ?! A JAKTOŽE JSI CELÝ V PLAMENECH?!" ,,DEJ I TEĎ JEDINÝ DŮVOD PROČ BYCH TĚ NEMĚL ZABÍT PŘÍMO NA MÍSTĚ!" ,,.........PROČ SE TAK CHOVÁŠ! MĚL BY SI RÁD, ŽE ..." ,,PĚST OHNIVÉHO DRAKA!" Gray byl poslán na zeď a začala mu téct krev z pusy ,,Salamadre!" Natsu se blížil ke Grayovi a jeho oči se změnily na rudou...byl to opravdu děsivý pohled. 

Gray to vůbec nechápal, ale věděl, že pokud něco neudělá bude možná jeho konec

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Gray to vůbec nechápal, ale věděl, že pokud něco neudělá bude možná jeho konec. Gray se snažil postavit, ale spadl na jedno koleno a rychle dýchal. ,,Natsu zatraceně vysvětli mi co tě tak žere!" Natsu se začal smát hodně děsivě až z toho mrazilo na zádech,, Co mě žere? CO MĚ ŽERE?!" než mohl Natsu znovu Graye praštit se mu do cesty dostal Gajeel. ,,UHNI!" ,,UŽ ZACHÁZÍŠ MOC DALEKO!" ,,Musím ho zabít!!" ,,MYSLÍŠ ŽE, BY  SE LÍBILO LUCY, ŽE HO TADY ZABIJÍŠ?!" Natsu zamrzl na místě a plameny co byly kolem něj začaly mizet. Gajeel pomohl Grayovi na nohy a odvedl ho k doktorovi. Natsu se díval vyděšeně na své ruce.. ,,C..co jsem to u..udělal?..." Jellal přišel až k němu a položil mu ruku na rameno ,,Nevím Natsu..co přesně to do tebe vjelo, ale jestli je to co jsi říkal pravda..a zabili Laylu..neboli Lucyinu matku tak Lucy bude hodně nešťastná...ty jsi jen chtěl jí pomstít..." ,,Ale...moh jsem ho zabít..a..." ,,Já vím...i když nebyl zrovna ten, kdo udělal ten útok." Natsu si zakryl obličej rukama a už na to nic neřekl. Styděl se hodně a hlavně protože, zaútočil na svého kamaráda z dětství....né jen že na něj zaútočil ale  i ignoroval....

(Pohled Lucy)

Už jsem několik dní nejedla..neměla jsem chuť k jídlu...Ani nevím jestli moje máma přežije.... ,,Lucy?.." Uslyšela jsem Levyin hlas za dveřmi a ignorovala. ,,Lucy nemůžeš přece být celé dny ve svém pokoji..musíš také jíst!" ,,Odejděte.." ,,Né my neodejdeme..Lucy...tvoje máma by určitě nechtěla, aby si tady hladověla!" ,,ŘEKLA JSEM ODEJDĚTE!" ,,....." Mohly by mě aspoň nechat na pokoji....nemám náladu se s nima bavit..trénovat..jíst...chci jen mámu v pořádku a u sebe...ZA TOHLE ZAPLATÍTE...ACNOLOGIO.

(Pohled Gajeela)

Když se Natsu uklidnil, jsem přišel ke Grayovi a vzal ho k doktorovi. Doktor byl hodně překvapený nad jeho stavem a vyptával se co se stalo, ale neodpověděl jsem mu přímo...Nevím možná co nebo kdo to stál na místě Natsua, ale pořád ho budu krýt...a musíme ho asi zasvětit do plánu...jinak by to mohl říct Acnologie a to by byl průšvih.

Asi po hodně se Gray probral. ,,co to sakra...." ,,Vidím, že jsi vzhůru." ,,Metalksichte?" ,,Měl by si být opatrný s tím co říkáš...hlavně s tím kdo ti zachránil kejhák." ,,......." dlouho mezi námi bylo ticho... ,,Kdo je Lucy?" ,,Hm?" ,,Kdo je Lucy? A proč Natsu se změnil na...bůh ví co to bylo..." ,,No...odpovíme ti na všechny otázky až se budeš cítit lépe...a prosím tě nikomu otomhle neříkej..." ,,Páni..to musí být hodně tajný, že tu prosíš." ,,Jestli to někomu řekneš!" ,,V klidu jsi v bezpečí i ten tvůj kámoš" ,,je to i tvůj kamarád jen na to na chvilku zapomněl." ,,Heh..to je celý on.." ,,Tak bavíme se tady o Salamandrovi." ,,Pravda" ,,No myslím, že vás tu nechám..." a vstal jsem. ,,Co tím mys.."

(Pohled Graye)

Než jsem mohl tu otázku dokončit tak sem vrazil Natsu. Gajeel se otočil a odešel s malým kývnutím na Natsua. Co to mělo znamenat? Podíval jsem se na Natsua a zamračil se na něj. ,,...No..Jak ti je?" ,,Jak mi je?" Natsu kývl ,, No jak asi?! Nejdřív můj kámoš mě začne ignorovat, přestane se se mnou bavit jako by se mnou neměl nic společného a pak! Mě zbije a vypadá jako by to nebyl vůbec on!" ,,J..já..." ,,Vysvětli mi sakra co ti je?!" ,,Hele Grayi...omlouvám se..." ,,Počkat...co?" Zdá se mi to nebo Natsovi tečou slzy?... ,,OMLOUVÁM SE! Nevím co se mi to stalo! A omlouvám se za to, že jsem nebyl k tobě upřímný...ale....hodně věcí se zkomplikovalo.." ,,Jo? A jaký věci?" ,,Jak řekl železný ksicht...vše ti vysvětlíme až tě pustí..." ,,To musí být hodně tajné, že?" Natsu na to nic neřekl..bylo to divné..nikdy jsem ho takhle neviděl. Obě ty stranky jeho jsem nikdy neviděl..myslel jsem si že znám Natsuův hněv, ale spletl jsem se...tohle byl pravý vztek Natsua Dragneela, Rubínového draka.

Tak a konec další části! :D Doufám, že se vám líbila! Vím že tahle kapitola asi moc nedávala smysl, ale snažila jsem se, aby staří přátelé zase k sobě našli cestu :D

A co myslíte? bude Gray souhlasit s tím co mu řeknou? Bude Layla v pořádku? Bude Lucy zase jako dřív? Podaří se Levy a Erze jí rozveselit? A co Natsu ? Bude jako dřív? Dojde mu, co přesně k Lucy cítí? Uvidíme v dalších kapitolách!

Zlato a Rubín: Válka o království DrakůWhere stories live. Discover now