Ruben ti zakázal plavky?

69 3 0
                                    

Skoro ráno, keď sa ešte slnko dotýkalo lesov, všetko sa prebúdzalo vtrhol mi do izby Ruben ale nezobudila som sa hneď ja som si kľudne spala. Pocítila som sa sebe pohľad. Moje oči sa v sekunde otvorili a trocha ma myklo.

,,Shh." zasmial sa Ruben a priblížil sa ku mne.

,,Nechcel som ťa vyplašiť. Takže už vstávaj aby sme sa mohli ísť učiť potom potrebujem vybehnúť do predajne. "Zobral vankúš a hodil ho po mne.

Ja ho niekedy nechápem raz ma vášnivo bozkáva a potom tu do mňa hádže podušky alebo sa válame po tráve.

,,Ale áno." zamrmlala som a pocítila som tlak v žalúdku. Fuj. Posadila som sa na posteľ a chytila si ústa. V hrdle som mala pachuť alkoholu. Ruben podišiel ku mne a vytiahol ma z postele.

,,Poď radšej na záchod. " tlačil ma do kúpeľne. Bolo neuveriteľné ako som zo seba vyvrátila toľko vecí. Ruben mi držal vlasy a otáčal sa.

,,Šikulka." pohladkal ma po ramenách. ,, Teraz sa umy a prídi dole na raňajky." nazval ma Šikuľkou? Čo je na tomto na pochvalu. Bolo mi zle a necítila som sa vôbec v poriadku. Bola som ako mäso v mlynčeku. Ako premoknuté lístie a dokonca pod očami som mala tmavé kruhy. A vôbec nevoniam príjemne , rýchlo som vbehla do sprchy a poriadne sa umyla. Toto ako človek si veľmi užívam pretože takéto umývanie si pamätám s mamou v ľudskej podobe ešte v našich chatkách. Declan chatky nechce chce sa stať stálym vlkom.

Vlasy som si vyšúchala , prečesala a prehodila cez rameno. Poriadne som si umyla tvár aj zuby. Zobrala som lesk a natrela si ho na ústa. Bol môj obľúbený. Použila som krásnu voňavku, ktorá mi pripomínala tropický prales.

,,Ahh." povzdychla som si. V malých čiastočkách vody toľko krásy. Podišla som k šatníku , vytiahla som sivé tepláky a čierne tričko , ktoré mi odhaľovalo kúsok pupka. Nasadila papuče . V ktorých by som dokázala chodiť stále a prišla do kuchyne. Rozvoniavalo to vajíčkami. Mňam. Erika pobehovala k stolu a Ruben nosil taniere s ňou . Bolo milé že chlapec s peniazmi pomáha Erike. Chvíľu som ich sledovala ale Erika si ma všimla.

,,Dobré ráno. " zapriadla. Bolo príjemné že e vás ráno niekto víta s úsmevom.

,,Dobré ráno." Sadla som si ako minule oproti Rubenovi.

,, Chýba mi Baby." povedal Erike a zakusol sa do žemle.

,,Ani mi ju nespomínaj opicu, stále niečo vymýšľa." rozprávali sa o Baby , ktorá pravdepodobne odišla s mamou Rubena.

,,Minule mi hrýzla topánky , keby ju nenájdem aj by ich s tými ihličkami rozhrýzla. " všetci traja sme sa zasmiali. Ruben žije v úplnej rozprávke o ktorej som ja vždy snívala. Krásny dom , priatelia a pokoj . A teraz som tu s nimi aj ja ale ohrozila som ich možno všetkých. Na čele sa mi objavili kropaje výčitok. Zobrala som si chutné vajíčka so zeleninou. Kam pôjdem , keď sa niečo naučím ?Bojím sa toho že to nezvládnem, určite toľko vecí pokazím. Len musím ísť čo najďalej aby ich nechali tak. A Ruben ?Môj pohľad smeroval na jeho spokojnú tvár. Budú mi chýbať jeho bozky a zvláštne poznámky. Tá krásna izba a toľko vecí .Keď sme dojedli pobrali sme sa za Leom a opäť hodiny , ktoré si užijem.

Posledná hodina na ktorej som vyčerpaná a musíme počítať , pomáhajú mi ako sa dá a moja hlava už je celá vrelá od toľkých informácii.

,,Výborne na dnes koniec , zajtra máme telocvik ráno ." dopovedal Leo a mne už sa dnes naozaj nechcelo nič robiť. Opustili sme miestnosť a Ruben sa s Leom rozprával v obývačke. Momentálne má prísť Izabela takže schytám škaredé pohľady. A ja idem radšej na vzduch. Sadla som si na trávu a oprela hlavu o terasu. Slnko mi pálilo na tvár a donútilo ma zavrieť oči. Prepadli ma predstavy o zúrivom Declanovi, neviem ako sa majú ani čo robia. Či ma Declan hľadá alebo či sa vôbec Wyatt priznal že sme boli v meste. V ktorom teraz prebývam. Zostalo mi hrozné teplo. Vyzliekla som si tepláky aj tričko a obzrela sa za seba. Mám len červené spodné prádlo , ktoré som našla v skrini a páčilo sa mi asi najviac. Bude to len na chvíľu. Skočila som do vyhriatej vody, ovlažila moju rozpálenú pokožku. Ah vlasy budem mať znova mokré. Rýchlo som sa vynorila a plávala som na koniec bazéna. Trochu ma prebrala po ťažkom učení. Ochladila a uvoľnila. Nado mnou toľko bielych oblakov ako keby sa báli slnka , pretože to stále pálilo. Vietor s nimi ani nepohol , každý mal svoje miesto a tvar. Ale raz aj tak zmiznú. Plávala som k domu aby som vyšla v tom sa na terase objavili akýsi traja chalani a tá známa blondína Mia ak si dobre pamätám. No zbadala ma ako posledná pretože sa s Rubenom rozprávali , všetci mali na chrbtoch tašky a ona červenú kabelku. Takže asi musím vyjsť. Nenápadne som vyšla ale to mi nepomohlo , nohavičky aj podrsenka boli tak mokré že sa na mne úplne prilepili.

,,Ahooj ." mával mi vysoký chalan s blond vlasmi. Potom sa všetci na mňa usmiali dokonca aj Mia.

,,Čau ." odzdravila som ich len veci som mala pri terase takže som musela prísť až tam . Ruben kráčal k mojim veciam a prudko ich zdvihol a keď bol tesne predo mnou zamračil sa a z jeho očí išiel strach.

,,Okamžite si to obleč teraz predo mnou. " prikázal mi a stále sa na mňa mračil.

,, Mám to mokré a prečo pred tebou ? " môj tón znel arogantne .

,,Idem sa prezliecť." chcela som odísť ale on ma pevne chytil za zápästie a vrátil na pôvodné miesto.

,,Už ." natiahla som si tričko a potom tepláky, ktoré hneď boli mokré. Až keď som bola oblečená nasadil neutrálny výraz.

,,O čo ti ide." vrátila som mu ten pohľad a kráčala prvá.

,,Ruben ti zakázal plavky?" začali sa smiať a toto povedal ten najnižší. Mia mi venovala súcitný pohľad a podišla ku mne .

,,Máš brutálnu postavu ." oči mala zvýraznené s čiernou ceruzkou.

,,Ďakujem ." aspoň niečo ma potešilo.

,,Okamžite sklapni Harry lebo môžeš vypadnúť a aj všetci pretože musím ísť ešte niečo vybaviť takže čo ako v škole ? ." vložil si cigaretu do rúk a sánku napol . Všimol si že som tam ešte stála tak očami mi povedal že mám láskavo ísť do izby.

,,Idem s tebou ." ponúkla sa mi Mia.

,,Kľudne." vyšli sme po schodoch do prvej izby, ktorá je moja.

,,Takže Ruben má dievča, rodičom neprekáža že si tu ? " ľahla si na posteľ a okolo prsta si namotávala ružový prameň .

,,Nemyslím si že som jeho dievča pretože ráno ma prišiel zobudiť a hádzal po mne podušky." zasmiala som sa pre seba a ona na mňa civela.

,,To ti neverím , veď on je ako skala." vložila si do úst lízatko , ktoré mala v kabelke a ja som zatiaľ vyzliekla mokré veci a brala čisté spodné prádlo , tentokrát čierne.

,,Neviem mne sa zdá že sa smeje no niekedy je ako skala to máš pravdu. "

išla som do kúpelky , dvere som si schválne nezatvorila aby sme sa počuli .

,, Takže sa voláš Adah , ja som Mia inak ."

,,Viem ." usmiala som sa do zrkadla a zagumičkovala som si mokré vlasy.

,,A odkiaľ si alebo tak ? Vôbec nechápem po jednej noci na párty tu zrazu bývaš ." čudovala sa . 


Kapitoly sú dlhšie nevadíí :)) pekné čítanie 

Stráž ma prosímWhere stories live. Discover now