Krátka

52 4 0
                                    

Kratučká časť z dôvodu rozloženia. Nevyšlo mi to inak ale to hádam nevadí :)) Prepáčtee mi to. 



,, Možno ho uvidíš ak budeš dobrá." znova sa škeril. Nemám ponatia či mu môžem veriť. Búril sa vo mne hnev, ktorý som ovládala.

,,Si ako bublina." zasmial sa.

,,A ty ako idiot ." falošne som sa usmiala.

,,Máš to." jeho hlas znel ako keby nepočul čo som povedala.

,,Pozri sa on pri tebe dlho neostane, ľudia sú takí. Podvádzajú sa aj cez dané sľuby a hlavne taký zazobanec ako je on je to nielen možné je mu to dané. Tvária sa na dôležitých a na zaľúbených no vždy sklamú." stál pri umývadle a zotieral si moju krv z rúk. Pozeral na krv ako keby to je prvý krát. A Ruben taký nevyzerá byť. Neverím mu.

,, Mňa ešte nesklamal." cekla som .

,,Odkiaľ o tom vlastne vieš? Si predsa zo svorky."

,,My sme voľná svorka, ktorá plní zásady a za odmenu môžeme žiť medzi ľudmi . Väčšinou mladí chodíme , tí starší tu už zostávajú. A môžeme tam zostať koľko chceme a šťastie máme že tieto lesy sú hlboké a bez žiadnych vecí , ktoré by ľudí priťahovalo. Máme slobodu a moc. " žmurkol na mňa a vyzliekol si tričko. Po nahých rukách sa mu objavili tetovania .

,,Aha. Caleb Declana preto zradil no a prečo ste teda uniesli mňa ?" zažmúrila som .

,, Budem úprimný , to všetko Caleb , keď ho ešte na začiatku Declan poslal na ďalekú obhliadku tak sme sa s ním stretli. Oznámil nám že hľadá teba a tak sme všetko nejak poriešili aby sme si ťa zobrali Hauka. " prstom mi brnkol po nose.

,,Aby sme prilákali Declana , buď sa pridá alebo vás zabijeme. Chápeš chceme lesy pre seba. Aj tak by ste nevytvorili svorku." mykol plecami a na zem si položil deku kde si ľahol.

,, Keby si nemala taký chrbát spíš tu ." potvrdilo sa že je idiot. A nie len taký. Keby je tu Ruben držal by ma celú noc. Bola som totálne vyšťavená nielen z dňa ale aj z bolesti chrbáta na ktorom som nemohla ležať. Ležala som na bruchu ako tuleň a snažila som sa aspoň trocha dýchať . Keby mi niekto povie že mám ísť domov , vedela by som kam mám ísť. A to z toho dôvodu že realita mi potvrdila pravdu. To žeby sa na mňa Ruben vykašľal som neverila a preto premýšľam ako by som uľahčila situáciu. Keby sa k nim pridám môžem byť s Rubenom bez toho aby som utekala ďaleko preč. Síce nevyzerajú príjemne ale nevidela by som ich. Prišla by som len keby je niečo potrebné. Ale preverím si poriadne pravidlá a zásady , ktoré Jeff povie. Istotne to ľahké ešte nebude. 

Stráž ma prosímUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum