3

117 8 0
                                    

,,Dobre, ale dovoľ mi túlať sa po lese aspoň pol dňa . A chcem ťa vidieť ." myslela som jeho v ľudskej podobe. Povzdychol si rozbehol sa naspäť k rieke .Pohltila ho voda a čakala som kedy ho konečne uvidím ako človeka. Pomaly vychádzal z vody. Vlasy mal tak krátke že nebolo vidieť že bol vo vode. Mihalnice mu obkreslili belasé oči. A telo by mu závidel aj Zeus. Chcem žiť ako človek. Pomyslela som si a pri výskoku z lesa srdce mi horelo, všetka sila ma opustila. Moja hnedá pokožka, ktorá ladila s vlasmi sa jeho očiam páčila. Musela som sa pousmiať. Pretože takto vyzeral krajšie.

,,Necítim sa najlepšie." obzrel si ruky.

,,Ale ty si krásna." dotkol sa mi tváre .

,,Ty si tiež oveľa lepší. "tlmene sa zasmial a objal ma. Toto teplo bolo príjemnejšie než vlčie. Cítila som to na pokožke. Slnko sa ma mohlo dotýkať.

,, Prepáč mi ak som na teba hrubí. " povedal mi do vlasov.

,,Budeš teda pri mne ?" odtiahol sa a obzrela si jeho tvár.

,,Nie som na teba naviazaná ale pri tebe stáť to skúsim a ty mi dovolíš túlať sa. „ popravde v hlave sa mi výrilo to ako utečiem z lesa.

,,Platí." posledný krát povedal ako človek a pri rozbehu bol opäť vlk a cítila som jeho úsmev a silu. Rozbehla som sa za ním a užívala si stav pri ktorom mám na chvíľu pocit že zmiznem. Cítim len silu v nohách . Ťažký dych, učesanú srsť z rýchlosti a predo mnou pohľad na naše miesto kde oddychovali Elio s Frey. Caleb trhal v zuboch mäso a Wyatt tu nebol. Ale cítila som jeho pach na blízku. Na západnej strane . 

Stráž ma prosímWhere stories live. Discover now