Rovno pod zadkom

97 6 0
                                    


,,Uvidíš keď tam budeme." na spodnom leme mi spravil uzol. Otočil ma a roztrhal mi rifle rovno pod zadkom. Všetko toto u umožnila jeho sila. Calebovi roztrhal rukávy, vyzeralo to ako keby má tielko. Omnoho lepšie než ja. Prisahám. Vyzerám jak strašiak.

,,Poďme nech to stihneme!" Caleb zvolal celý nadšený.

,,Adah po tebe tam budú určite pozerať takže sem tam ťa obzriem aby si prišla k Declanovi celá. Vyhýbaj sa dotieravým chlapom."presne toto mi mali vravieť rodičia. Určite by ma pustili do mesta. Pred osvetlenými dverami som zacítila dym, a pach.

,, A alkohol, maximálne trocha ak sa napijete nepremeníte sa tak ľahko na vlka." Wyatt to vyslovil ako vstupenku pre mňa. Takže vyskúšam alkohol. Ale má pravdu, mala by som sa k Declanovi dostať celá. Wyatt išiel prvý a za mnou Caleb. Niekedy som mala pocit že je trocha vystrašený. A Wyatt dával jasne najavo aby sme boli opatrní. Hudba silno hrala, donútilo ma to chytiť si uši. Wyatt to spozoroval.

,,Ahah! Daj tie ruky dole. To nerob." zakričal na mňa a ja som mu čítala z pier.

,,Toto nieje ako tichý les však?" zakričal Caleb a oči mu lietali kade tade.

,,Ideme tancovať!" zhúkol Wyatt a prvý krát som mu videla v očiach radosť. Do školy sme sa síce nedostali ale toto sa zdala byť zábava. Wyatt ma ťahal za ruku pod svetlá. Boli to rôzne farby, nie ako hviezdy.

,,Ak počuješ rytmus hudby, budeš vedieť tancovať." tvár mu zdobil uvoľený úsmev. A Caleb sa točil okolo báb. Tiež si to užíval. Do piesne som si predstavila rytmus vlčieho srdca, moje boky som nevedela zastaviť. Ruky mi švihli do vzduchu a zaklonila som na chvíľu hlavu. Pocítila so Wyattove ruky ako ma prudko stiahli k sebe.

,,Zas až takto nie." povedal mi pri uchu. Musela som sa od neho odtiahnuť a zistiť ako to myslí.

,,Užívam si to." zamračila som sa a potom som naňho žmurkla.

,,Tak fajn." zasmial sa a tancoval aj on.

Keby viem slová spievala by som ako niektorí. Ja som mohla len závidieť a jediné čo mi zostalo je tancovanie.

,,Poď na chvíľu k baru." prerušil ma Wyatt.

,,Prečo?!" prestala som tancovať a jeho pohľad smeroval do ľava k nejakej pohovke. K chlapcovi, ktorý bol celý v čiernom a vôbec mu neprekážalo že mu vlasy splývajú ako v tú noc pri lese. Jeho zatnutá sánka pri ktorej sa mu napli svaly na krku. Bol to Ruben. A díval sa na mňa. Keď sa nám oči stretli jeho tvár sa mu zatrblietala.

,,To je Ruben. Ten chalan." pozrela som sa na Wyatta.

,,Môžem ísť za ním?" spýtala som sa.

,,Myslím že už nemusíš ale budem poblíž aj Caleb keby niečo." začal sa predierať preč a ja som mu venovala úsmev. Ale myslím že to zvládnem sama. Otočila som sa na Rubenovú tvár, ktorá hrala farebnými farbami. Jeho tmavé oči na mňa bez mimiky a pozdravu hľadeli. Moje pery to nezvládli a nad jeho vznešenou tvárou som sa usmiala.

,,Kde si ma vtedy videla?" tak teraz som zamrzla ja. Myslela som že už ho neuvidím a k tejto odpovedi sa nedostanem.Nechala som ho stáť so zmätenou hlavou

,,Tancuj!" S celou silou do mňa vpálil Caleb a kričal na mňa Tancuj.

,,Odpál!" sotila som ho. Nemohla som sa zbaviť Rubenovej zmätenej tváre.

,,To je kamarát, aj ten čo so mnou tancoval." cítila som sa trocha trápne a chcela som tancovať radšej. Ruben sa rozosmial .

,,Takže dávajú na teba pozor?" sledovala som jeho tvár, ktorá dýchala s jeho pľúcami.

,,Tak trochu." odpovedala som zo zaťatým dychom pretože si ma chytil za boky a pritlačil k svojím.

,,Tak už nemusia." tú vetu pomaly vyslovil až mi naskočili zimomriavky. Do nosa mi udrela jeho vôňa. Mala som na chvíľu pocit že sa vznášam pri ňom. Mala som strach z tohto pocitu. Neovládala ma kontrola nad seba samou. ,,Prepáč mi že som ťa dotiahol za mamou. Ale páčila si sa jej." sledovala som jeho plné pery ako ich hladí svetlo a jemný dym. Nevadilo mi že ma dotiahol za jeho matkou, skôr že chce vedieť kde som ho videla. Uvedomila som si že je lepšie dýchať jeho vôňu ako les. Byť človekom je zaujímavé, cítim toľko pocitov až sa v nich strácam. Bola by som preňho monštrum? Obyčajné zviera?

,,Chceš ísť von ?" spýtal sa ma.

,,Ani nie."

,,Si celkom dosť pekná a nie len ja sa tu po tebe pozerám." popravde nezaujímalo ma kto sa po mne pozerá. Mne bohato stačilo keď sa na mňa díval on a držal ma. Moje ani nie ho nezaujímalo a chytil my za ruku. Všetky moje zmysly sa sústredili len na jeho dotyk. Kráčali sme cez tancujúcich ľudí. Otvoril dvere a vyšli sme. Wyatt ma bude hľadať. Osoplila sa na nás nejaká partička chalanov a troch báb, ktoré boli naozaj pekne oblečené. Vyzerala som pri nich len dotrhane. A tak to aj bolo.

,,Tu máš." vyškerila sa na mňa blondína a jej pery sa nesmierne leskly. Podala mi fľašu.

,,No napi sa." povedala ryšavá chudá baba a tak som aj spravila. Odpila som si a riadne to pálilo. Skoro ako jed, otrava. To je ten alkohol?

,,Aký je z toho pôžitok?" krčila som nos. Všetci sa začali smiať a hlavne chalani. Ruben ma celý čas sledoval. Tvár mal ako skalu.

Opäť bol zo mňa zmätený? To nedopadne dobre.

,,Ak si dáš ešte zopár glgov uvidíš svet krajší." povedal mi nízky chalan, ktorý stál vedľa Rubena.Vznešeného Rubena . Ktorý tak pri nich pôsobil. Neviem čím to je.

,,Chceš aj ty Ruben?" opýtala som sa ho. Uuuu presne toto vykríkol ten nízky chalanko.

,,Ja už nepijem." sucho preglgol a ja som sa napila a dosť veľa. Skoro som to vyvrátila. Ale udržala som to.

,,Inak čo ti povedala mamka? Musela byť pekne nahnevaná. " zasmiala sa blondína vedľa mňa a netušila som o čom sa bavia ale všetky oči sledovali Rubena. Myslím že je medzi nimi obľúbený. 

Stráž ma prosímWhere stories live. Discover now